Nálunk nem kell félni a koronavírustól!

Eljött az idő, hogy minden akusztikai panelt fertőtlenítsünk. Sajnos a koronavírus az egész világon terjed, ennek megfékezése szívügyünk. A csomagolás előtti és csomagolás utáni ózonfertőtlenítéssel teljesen vírusmentesek a termékeink!

akusztikai panel ózon ferotlenitese
Igaz, hogy a koronavírus szilárd testeken maximum 12 órát él , míg puhább szöveteken 6 órán keresztül fertőz. Ebből adódóan nem is lenne szükség a fertőtlenítésre.
De mivel világjárványról beszélünk, és az emberek félnek, ezért mi biztosra megyünk!! A Perfect Acoustic már minden EU országba szállítja termékeit és nem szeretnénk, ha bárki félne , hogy fertőzött terméket kap.

basszuscsapda fertotlenitese
Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal

Mi az az ózon fertőtlenítés!?

Ózonfertőtlenítés egy ózongenerátor segítségével történik. Az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer. Az ózonkezeléshez tárgyakat nem szükséges elmozdítani, ebből adódóan ahova a levegő bejut ott fertőtleníteni fog és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat- úgy, hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat.
Az ózonfertőtlenítés nagy előnye, hogy nem hagy hátra káros vagy mérgező anyagot mint pl: a klór.
Másik nagy előnye, hogy hamar lebomlik, és tiszta oxigénné (O2) alakul. A fertőtlenítés során, a fertőtlenítő ciklus befejezéseként az ózon tiszta oxigénre bontását az ózongenerátor elvégzi, így a kezelés végén a helyiség vagy a benne lévő:

akusztikai panel
⦁ akusztikai diffúzor
basszucsapda
szellőztetés nélkül azonnal használatba vehető!

Ózon hatása a baktériumokra és vírusokra:

Az ózon rendívül erős baktériumölő, vírusölő hatása hátterében a szétváló ózonból keletkező aktív oxigén oxidáló hatása áll. Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját ha érintkezésbe kerül a sejtfallal. Az érintkezéskor létrejövő robbanásszerű oxidációs reakció következtében lyuk keletkezik a sejtfalon. A baktérium kezdi elvesziteni az alakját, miközben ózon molekulák létrehoznak további lyukakat a sejtfalon. A másodperc tört része alatt több ezer ózon molekula ütközik a bakteriális sejtfalba és a sejt elpusztul. Az ózonmolekulák a vírust úgy károsítják, hogy azok képtelenek lesznek további sejteket megfertőzni azaz továbbadni a fertőzést.

ozon fertotlenitett hangelnyelo panel
Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal és ennek a folyamata:

A Perfect Acoustic- nál elkészített akusztikai panelokat csomagolás előtt, egy raktárba helyezzük. Raktárunkban a nap végén összegyűlt akusztikai panelok közé egy nagy teljesítményű ózon generátort helyezünk, ami 1 órán át működik. ( az ózon már 7 perc alatt megöl minden baktériumot, vírust)
Ózonkezelés után az ózon fél óra alatt lebomlik és oxigénné alakul!!
Akusztikai panelokban az ózon kárt nem tesz és szagmentes marad. Fertőtlenítés után egy vékony nejlon fóliát kap, és elkezdődhet a csomagolás.
Az akusztikai panelokat megcsomagolás után, újra fertőtlenítjük, hogy a futárnak baktériummentesen adjuk át. Az átadás kesztyűben, maszkban és védőruhában történik ,így próbáljuk mi is megelőzni a koronavírus terjedését a világban!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel:

A karanténok, határlezárások esetén a csomagok szállítása heteket  késhetnek.

A szállítás elhúzódása miatt  felelősséget nem tudunk vállalni!

 

Similar Posts