flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag

Referencia

1   2   3  4

A referencia munkák nagyon fontosak számunkra, és a vevők számára is!

Kérlek küld be az akusztikai panelokról, akusztikai diffúzorokról és minden típusú termékünkről a képeket és videókat. Ezzel segíthetsz a kedves vevőknek és a még gondolkodóknak a nagy döntés meghozatalában.

1   2   3  4

Ne félj a referencia képektől!

Tudjuk, hogy sokan nem szeretik közszemlére tenni a lakásukat, otthonukat. Ha nem lennének ilyen mennyiségben referenciaképek  a termékeinkről :

  • akusztikai panel
  • akusztikai diffúzor
  • basszuscsapda
  • akusztikai függöny
  • stb…

akkor nem tudnák eldönteni, hogy az életben hogyan néz ki az a típusú akusztikai panel a falukon, vagy egy basszuscsapda a sarokba. Nehéz lenne azt is eldönteni referencia képek nélkül, hogy milyen színű vagy mintájú diffúzor előlapos akusztikai panelt vegyenek egy nappaliba pl: piros falhoz tölgy színű. kör alakú előlapot.

Közösségi média

Naponta több órát töltük a közösségi médián és rengeteg képet osztunk meg magunkról és minden más lényeges és lényegtelen dologról.

A mi esetünkben a kért referencia képek csak 1-2 percet vesz igénybe a drága idejéből. Ehhez képest hatalmas segítséget adhat másoknak, miközben azon töprengenek, hogy milyen terméket vásároljanak. Nem csak a vásárlási szándék a cél. Sokan nem tudnak semmi az akusztikáról. Pont ezért írunk ennyi cikket a témáról, mert hatalmas tapasztalatunk van. Ezt a tapasztalatot rendszeresen megosztjuk a nekünk e-mail-ben író embereknek. Szívesen adunk tanácsot az akusztikában adunk

  1. hangfal elhelyezés
  2. ülőpozíció kiválasztás
  3. stúdió építés
  4. akusztikai panel elhelyezés
  5. esetleg egyedi méretre kért basszuscsapda

Sorolhatnám a végtelenségig. De a lényeg, hogy a fenti tanácsokat megfogadva hasznosítják az otthonukban. Így ötletet tudnak meríteni és közelebb tudnak jutni, az tökéletes akusztika megvalósításához.

Ezt mind az Önök segítségével!

Referencia képeket készíteni pár perc!

Ha nem csak ebből a szemszögből nézzük, akkor a minőség bemutatására is alkalmasak a referenciaképek. Szinte mindegyik képünk  nagyítható, hogy látszódjon a Perfect Acoustic anyagok és a  pontos összeillesztés . Így próbálunk prémium szolgáltatást nyújtani kedves vevőinknek.

Kérlek küldj videót is!

Sajnos annak ellenére, hogy sok száz referenciaképet láthat és rengeteg videót is beküldtek a kedves vevőink, a munkánk 0,1% sem tudjuk bemutatni az eladott termékekből. Ezért kérjük szépen minden egyes vevőnket, hogy küldjön videót és képeket, a lehető legjobb minőségben, hogy segítse a többi embert. Attól nem kell félni, hogy valaki ki tudja deríteni, hogy merre lakik, vagy hol helyezkedik el a térképen. Perfect Acoustic egész Európába szállít már 15 éve. Így több 100 millió embert tud elérni és több országba eljuttatni a termékeit. Pont ez a nagy szórás miatt, ne féljen referenciaképeket küldeni az akusztikai panelokról, függönyökről vagy diffúzorokról.

Az akusztika legyen veletek!!!

https://www.facebook.com/perfectacoustic.de/

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.