0031341-Áttetsző függöny-fehér függöny

7 139 Ft Bruttó

Nálunk diszkont árakon vásárolhatnak megrendelőink!

Minimálisan rendelhető mennyiség 2 m!

Varrást is vállalunk a nálunk rendelt anyagokból! (varrás ára: 400 ft/m)

  • 280 cm hosszú
  • 100 % PES
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

  • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: KA-222-177 Kategóriák: ,
MPN: 222
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

0031341-Fényáteresztő függöny

  • 280 cm
  • 100 % PES
  • bordűrös aljjal

A fényáteresztő drapériák általában könnyű, vékony, áttetsző vagy részben áttetsző anyagból készülnek, melyek a fényt áteresztik, ugyanakkor megakadályozzák a belátást az ablakon keresztül. Rengeteg féle anyag, szín és mintaválasztékban kaphatók.

Rendelhető színek:

Áttetsző függöny-fehér függöny

Fehér függöny-a letisztult elegancia

A fehér függöny a leguniverzálisabban felhasználható lakástextília, hiszen a fehér szín minden más színhez illik és bármilyen lakberendezési stílussal könnyen összepárosítható.

A fényáteresztő függönyök közül talán a legelterjedtebbek a fehér és annak különböző árnyalatai, mint például az ekrü, de sok más gyönyörű árnyalatban és mintával is kaphatók. A fényáteresztő függönyök általában poliészterből készülnek, ennek köszönhetően könnyen tisztíthatóak, nehezen gyűrődnek, és nagy szakítószilárdságúak.

A fehér, vagy az ekrü színű áttetsző függönyök a klasszikus, vagy a modern designhoz is passzolnak, és a sötétítő vagy dekorfüggönyökkel is jól kombinálhatók.

Színes vagy fehér függöny illik az otthonunkba?

Érdemes a fényáteresztő függönyök kiválasztásakor figyelembe venni a lakás belső tereiben alkalmazott színeket. Akkor érhetünk el tökéletes harmóniát a helyiségekben, ha a különböző lakberendezési elemek passzolnak egymáshoz.

A fehér szín egyáltalán nem unalmas, hiszen sok árnyalata létezik, az ekrütől, a krém, elefántcsont és törtfehér színekig. A fehér szín térnövelő hatású, frissességet, tisztaságot képvisel.

A fényáteresztő függönyök nemcsak dekorációs célokra alkalmasak, a fényt is szabályozhatjuk a segítségükkel. A vékony, áttetsző, könnyed anyagú lakástextíliákat karnisra, sínre is rögzíthetjük. Akkor mutatnak a legesztétikusabban, ha a padlóig érnek, és a szélességük az ablakok szélességének legalább másfél-kétszerese, attól függően, hogy mennyire hullámos, ráncolt hatást szeretnénk kapni.

Az áttetsző függöny használatával sokkal kellemesebbé, hangulatosabbá tehetjük a nappalit, a hálószobát, vagy a gyerekszobát, és annak ellenére, hogy lenge, könnyű szövésű textilről van szó, a beszűrődő fényt is megszűri. Ha kedveljük a változatosságot, másfajta árnyalatokban, különféle díszítéssel is vásárolhatunk fényáteresztő függönyöket és kedvünkre variálhatjuk őket.

Ha a fehér vagy a fehér egyik árnyalatában kapható áttetsző függönyt választunk a szobánkba, szinte bármilyen színű bútorral, falfestékkel, vagy tapétával tökéletes harmóniát fog alkotni. Azért arra figyeljünk, hogy ne az egész lakás legyen fehér színű, mert az túl steril, rideg légkört teremt. Próbáljunk arra törekedni, hogy egyensúlyban legyenek a színek és minták.

Felhasználási területek

A gyerekszobákban is bátran használhatunk fehér függönyt. A gyerekek szobájában gyakran alkalmazunk élénk, vidám színeket, mintákat, ezért vigyázni kell arra, hogy ne vigyük túlzásba. A fehér függönyökkel finomíthatjuk, kiegyensúlyozhatjuk a harsányabb hangulatot.

Szállodákban, éttermekben, egyéb vendéglátóhelyeken is nagyszerű választás a fehér színű fényáteresztő függöny, hiszen mindenhol jól mutat. Kaphatók tűzálló, illetve nehezen éghető szövetből készült átlátszó függönyök is, melyek igen közkedveltek a nagyobb forgalmú vendégeket fogadó létesítményekben, oktatási és egészségügyi intézményekben.

Irodák, tárgyalók, konferenciatermek ablakfelületei elé is ideális dekorációs elem a fehér függöny. A világos színek jóvoltából a természetes fény bejut a terekbe, ugyanakkor az erősebb napfényt megszűri és gátolja a helyiségbe a belátást az ablakon keresztül. Ráadásul, ha egy-egy szoba, vagy iroda berendezését megváltoztatjuk, kicseréljük, a fehér függöny gyakorlatilag minden típusú, stílusú enteriőr tökéletes kiegészítője marad!

(A termékek színe, árnyalata a valóságban eltérhet a honlapon látható képekhez képest, emiatt cégünk nem vállal felelősséget!)

További információk

Tömeg N/A
Színek

KA-EKRÜ 1., KA-FEHÉR 1.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„0031341-Áttetsző függöny-fehér függöny” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.