3D akusztikai diffúzor 70x70x10cm

(8 vásárlói értékelés)

41 605 Ft46 080 Ft Bruttó

Méret:70x70x10cm Súly: 11kg
 Ft
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 65857465 Kategória:
MPN: 65857465
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

“Ingyenes”Online akusztikai mérés megrendelését itt tudod megtenni!

Mérés 6500Ft- de ha vásárolsz, utána levonjuk a termék összegéből! Így biztosan azt fogod rendelni amire szükséged van!

3D akusztikai diffúzor tulajdonsága:

 • 3D akusztikai diffúzorok minőségi borovi fenyőből készülnek
 • Kialakításuknál törekedtünk, hogy a legnagyobb sávszélességben szórja szét a hangokat, miközben a mély hangokat elnyelik.
 • Dekoratív kialakításuk miatt nem csak az akusztika javítására alkalmasak, esztétikus lakberendezési elemként a szobák, helyiségek díszei lehetnek.
 • Többféle színben, mintázattal rendelhetők.
 • Sűrű, nagy fajsúlyú keményfából készülnek.
 • Minden termékünk kézzel készül.
 • Rendszeresen teszteljük termékeinket.
 • A magas minőségű anyaghasználat, az igényes kivitelezés garantálja, hogy a  diffúzoraink hosszú évek múltával sem avulnak el, megőrzik hatékonyságukat és tetszetős külsejüket.
 • A diffúzorok szétszórják a visszaverődő hangokat és egyenletesebben sugározzák vissza a térben.
 • Letisztultabb, szebb hangzást érhetünk el a használatukkal.
 • Megnövelik a tér érzetet.
 • Méretei: 70x70x10 cm, de bármilyen méretben el tudjuk készíteni.

Színe, mintázata:

Akusztikai diffuzor szinek

Tisztítása egyszerű, egy enyhén nedves törlőronggyal áttörölhető.

Akusztikai diffuzor szinek

Hatékonyság és szépség harmóniája

A Perfect Acoustic  diffúzorai bármilyen stílusú és hangulatú helyiség esztétikus kiegészítői lehetnek, az ideális térhangzás kialakítása mellett, a vizuális élményről sem kell lemondani.

Elkészítés:

Termékeinket a megrendeléstől számított 1-2 héten belül elkészítjük, bármilyen méretben és mennyiségben.

Csomagolás:

Megrendelt termékeinket erős, dedikált kartondobozokba csomagoljuk, a dobozok belsejébe többrétegű védőfóliát teszünk a termékek épségének védelme érdekében. Magyarországon helyszíni átvételkor környezetvédelmi okokból fóliacsomagolást alkalmazunk.

Szállítás:

Termékeink szállítását a DHL futárcég végzi, Magyarországon a 24H szállítócég. Van lehetőség a telephelyünkön való személyes átvételre is.

Felszerelés:

Minden panelhez kép akasztót és csavarokat adunk. Szállítás miatt nem szereljük fel rá.

A diffúzorok elhelyezése:

A Perfect Acoustic helyszíni és online akusztikai mérésekkel pontosan meg tudja állapítani, hová ajánlott elhelyezni a diffúzorokat, hogy azok maximális hatékonysággal funkcionálhassanak. Az online mérés 95 % pontosságú! Ha minket bíz meg otthona, stúdiója vagy irodája akusztikai vizsgálatával, nem fog csalódni. Szakértelem, megbízhatóság és precízitás jellemzi cégünket.

Nem minden anyag alkalmas arra, hogy diffúzorként alkalmazzuk!

Tévhit, hogy a szivacs vagy hungarocell anyagok megfelelően szórják szét a visszaverődő hangokat! Ellenkezőleg- anyaguk szerkezete és sűrűsége miatt sem hangelnyelésre, sem pedig a hangok szétszórására nem ajánlottak! A mély hangok elnyelése nem jelent komoly kihívást a mindennapos használati vagy berendezési tárgyak számára sem, így első alkalommal a hungarocellből vagy szivacsból készült elemek hatásosnak bizonyulhatnak, hiszen a magas hangokat könnyedén elnyelik. Idővel azonban kellemetlenül felerősödő, torz basszus hangokat, fáziskéséses visszhangot tapasztalhatunk. Nem érdemes tehát olcsó, gyengébb minőségű anyagokra, elemekre pénzt áldozni, mivel nem fogjuk elérni a kívánt eredményt és még bosszúságot is okoz a felesleges erőfeszítés és pénz kidobás!

Miért szükségesek a diffúzorokra, a megfelelő térhangzás kialakításának érdekében?

A nagy mennyiségben felgyülemlő mély hangok elnyelésének feladatát az akusztikai abszorberek (hangelnyelők) kiválóan ellátják. Amennyiben azonban egy helyiségben túl sok hangelnyelő eszközt helyezünk el, a túlcsillapítás következtében a zene vagy film, illetve beszéd hang élményét jelentősen lerontja. A visszaverődő hangok megfelelő kezeléséhez feltétlenül ajánlott a diffúzorok beszerzése, melyek a felületükre érkező hangenergiát apróbb energiadarabokra szórják szét, ezáltal biztosítva a tisztább hangzást.

Hogyan segítenek az ideális hangzás elérésében?

A hanghullámok visszaverődnek a falakról, így a helyiség különböző részein, más-más irányú és erősségű hanghullámok áramlanak át, létrehozva a diffúz és a közvetlen hangteret. A közvetlen hangtér a hangforrás bekapcsolásakor alakul ki, a hangok visszaverődnek, ezáltal jön létre a diffúz hangtér. A  diffúzorok szétszórják a hang energiáját és a tér nagyobb részén sugározzák szét.
A diffúzorok nem sík, hanem szabálytalan alakúak, ezért a felületükre érkező hangokat eltérő szögben szórják szét a helyiségben. Különböző mélységű elemekből készítik, felületük a különböző hangokat más-más irányba verik vissza. A sűrűbb anyagok alacsonyabb hangok elnyelésére képesek.
A diffúzorok a frekvencia tüskéket kiszűrik, a magas hangok utózengése által okozott csörgő visszhangokat megszüntetik. Amennyiben az akusztikai mérést követően a  megfelelő helyekre tesszük, nagyobb térhatást, tisztább, egyenletesebb hangzást kapunk.

Mozizzunk

A házimozik csak akkor nyújtják a várt hatást és filmélményt, ha akusztikai szakember segítségével a legideálisabb térhangzásra törekszünk. Az egyenletes, kiegyensúlyozott hanghatást úgy érhetjük el, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű hangelnyelő és visszaverő elemeket helyezünk el. Ismét hangsúlyozni kell, hogy az panelokkal nem szabad teljesen befedni a fal és más sík felületeket! Méréssel lehet meghatározni azokat a visszaverődési pontokat, ahová a diffúzorokat helyezve egyenletes hangvisszaverődés érhető el.

Vissza a visszhangokhoz

A helyiségek méretétől, alakjától, a falak szerkezetétől, berendezésétől függően visszhangok keletkeznek a hangok visszaverődése eredményeként, ami meglehetősen kedvezőtlen térhangzást okoz. A mélyhangelnyelő membránok hatásosan nyelik el a túlzott mély hangokat, de a tökéletes akusztikához ez még nem elég. A visszaverődő hangokat sem szabad figyelmen kívül hagyni. A megfelelő visszaverődési pontokat lefedve, megszüntethetők a visszhangok. A diffúzorok a felületükre érkező hangenergiát kisebb részekre bontva, egyenletesen szórja szét az adott térben, ezáltal szinte megnöveli a teret. Letisztult, élvezhető hangkép lesz a jutalmunk.

Mik azok a csörgő visszhangok?

Zárt helyiségben keletkeznek az egymást gyorsan követő, egyre gyengülő visszhangok, melyek csörgő hanghatást keltenek. Az egymással szemben lévő , akusztikailag csillapítatlan falak között tapasztalhatjuk ezt a jelenséget.

Stúdió akusztika-nem olyan nehéz dió!

Hangfelvevő stúdiók esetében még inkább elengedhetetlen a tökéletes hangzás. Az egy időben felvett hangszerek akkor szólnak szépen és tisztán a felvételen, ha a stúdió akusztikája megfelelő. Ellenkező esetben, a hangfelvételek utómunkái során hangszínszabályozással próbálják orvosolni a hibákat. Érdemes a stúdiók akusztikai kezelése, javítása akusztikai hangelnyelőkkel, diffúzorokkal hogy elkerüljük ezeket a problémákat.

A hangelnyelő membránok, szélessávú panelek és a  diffúzorok egymást kiegészítve, egymás hatását növelve segítenek az optimális akusztika kialakításában.

Zene vagy zaj?

Életünk minden pillanatában hangok vesznek körül, még éjjel sincs teljes csend. Vannak az emberi fül számára kellemes és jóleső hangok, de sok olyan hang létezik, ami inkább zajként érzékelhető. Kedvenc muzsikánkat is csak akkor élvezhetjük igazán, ha a hangzása tökéletes. Egy rossz akusztikájú stúdióban rögzített hanganyag zavaróan hathat a szervezetünkre. Fejfájáshoz, idegességhez vezethet. A zajok ugyanis komoly egészségügyi károkat is képesek okozni! Ennek elkerülése érdekében alaposan tervezzük, mérjük meg az adott helyiség akusztikáját., így a zene valódi élmény lesz, nem pedig zajártalom!

A diffúzoraink valódi fából készülnek, a fa anyag természetes adottságai, struktúrája (csomók, rögök, a szivárgó gyanta miatti foltosodás), erezete miatt a pácolás/festés nem lesz egyenletes, az árnyalatok is eltérőek lehetnek a diffúzor teljes felületén, ezért emiatt nem tudunk reklamációt elfogadni.
(A természetes faanyag szépsége, stílusa éppen abban rejlik, hogy az erezet és a struktúra miatt sajátos színeket, árnyalatokat lehet elérni a festés/pácolás során.)

Ez a termék egyedi gyártású terméknek minősül. A termék nincsen készleten, csak megrendelésre készül el. Erre tekintettel a sikeres fizetést követően a megrendelés módosítására vagy lemondására (elállásra) nincs lehetőség. Elkészítési idő előreláthatólag/általában 2 hét, de a várható elkészülés időpontjáról a megrendelést követően tájékoztatást küldünk.
Termékeket +-1cm eltéréssel tudjuk elkészíteni.
2 különböző megrendelés között lehetnek szín eltérések, még ha ugyan azt a színt is rendelte.

További információk

Tömeg N/A
Méretek

1db 70x70x10cm Egybecsomagolva, szállítással, 70cx70x10cm Személyes átvétel.

3D akusztikai diffúzor 70x70x10cm termékről 8 értékelés

 1. Richard

  4 db ilyet szereltem egymás mellé a falra a hangfalak közé. Nagyobb tér és levegősebb zene.

 2. Gábor

  Végre azt a hangzást hallom amit vártam,köszönöm!

 3. István

  Több ilyen diffúzort is vettem,jól néz ki és hatásos is.

 4. Norbi

  Megérkezett a várva várt hangzás,ajánlom mindenkinek.

 5. Krisz

  Nagyon elégedett vagyok a termékkel! 6 db-ot rendeltem a moziszobánkba, a hangelnyelő panelekkel (amit szintén a Perfect Acoustic cégtől rendeltem) együtt elmondhatom, hogy tökéletes a hangzás! Az sem utolsó szempont, hogy nagyon igényes és szép a termék. 🙂

 6. László Jáger

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  6db diffúzort rendeltem. 4 napa alatt megkaptam. Nagyon szépek . Most, hogy felszereltem őket, teljesen kinyílt a terem. Jobban és pontosabban elhelyezkednek a hangszerek a szobámban. Már rendeltem ez előtt a Perfect Acoustic-tól és minden alkalommal nagy javulást hallok. Sokkal jobban megéri az akusztikát rend behozni, mint csak cserélgetni és költeni a rendszerre folyamatosan.

 7. JANOS SIBA

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Egy pincehelyiségem lett átalakitva. Perfect Acoustic segítségét kértem a megtervezésében.
  Nagyon jó döntés volt. Gyorsak voltak. Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész. Hangzás is páratlan lett. Mindenkinek nagyon ajánlom!

  #1 kép innen:JANOS SIBA
 8. Péter

  Sikeresen megérkezett a diffúzor. Szerencsére nem sérült a szállítástól. Csak azért nem adok 5 pontot mert drága szállítás. Tudom erről nem a Perfect Acoustic tehet de akkor is. A termék magában nagyon profi és robosztus. Látszik rajta a minőségi összeszerelés. Következőnek elmegyek érte.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

  Melyik diffuzort érdemes mennyezetre tenni és miért? CSináltak nekem egy akusztikai tervet de csak annyit írtak oda hogy 2 előlapos panel es 4 diffuzor amire szükségem van de azt nem írtak le melyiket kell vennem és miért. tudnának ebben segíteni? köszönöm előre is!
 1. 0 votes
  Q Melyik diffuzort érdemes mennyezetre tenni és miért? CSináltak nekem egy akusztikai tervet de csa...... Read more
  Asked by Dávid on 2024.01.16. 15:56
  Answered by the admin

  Üdvözlöm,

  Az emailben ahol a két diffúzor előlapos panelt javasoltunk, ahhoz linket mellékeltünk. Ezt a terméket nem lehet összekeverni mással.

  Ahol pedig a négy diffúzort, ott azért nem adtunk pontos típust, mert bármelyik tökéletes erre a  célra, ezért válasszon olyat ami tetszik Önnek.

  Azért kell ezeket felrakni,mert így lesz sokkal jobb akusztikájú a helység,sokkal jobb lesz a térhangzás, részletesebb és levegősebb a zene és a film is.

  Remélem tudtam segíteni.

Send me a notification for each new answer.