3D akusztikai panel

16 662 Ft19 766 Ft Bruttó

Méret:60x60x6cm

súly:3,5kg

 Ft
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 76364167 Kategória: Címkék: , ,
MPN: 76364167
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

“Ingyenes”Online akusztikai mérés megrendelését itt tudod megtenni!

Mérés 6500Ft- de ha vásárolsz, utána levonjuk a termék összegéből! Így biztosan azt fogod rendelni amire szükséged van!

3D akusztikai panel tulajdonsága:

Méret: 60x60x10cm

Súly: 3kg

 • 3D akusztikai panel: merev faszerkezetbe helyezett 90kg/m3 akusztikai gyapot használunk.
 • Akusztikai gyapot erre a célra  fejlesztett, tehát egészségre teljesen ártalmatlan.
 • Kérhető Extra sűrűségű 80kg/m3 Elitexa hangszigetelő szivaccsal (plusz költség)
 • Mennyezeti elhelyezés esetében a szivacs bélést nem ajánljuk.(nem lesz esztétikus a megjelenése)
 • Kívül sűrű akusztikai selyemmel bevonva. Így a kiporzás ellen is védve van.

  3D akusztikai fali panelt nemcsak a nagyfokú hangelnyelése miatt használjuk, hanem a megjelenése és variálhatósága miatt is.

3D akusztikai panel színei:

Szövet színek
Szövet színek

Szín választásnál fontos odafigyelni a fehér és a tört fehér színekre. Sajnos a világosságuk miatt nagyon kényesek! Ezáltal nagyon hamar koszolódik. Így a tartóssága rövidebb, mint a színes vagy sötétebb színekkel rendelkező akusztikai paneloknak. Ha szeretné, hogy világos legyen, de ne látszódjon rajta a por vagy a kézlenyomat, akkor érdemes választani a 33 színt vagy az 55 színt és az annál sötétebb selymeket. Természetesen ha a  fehérre esik a választásuk, számunkra az sem probléma!

Akár mintás pamut anyaggal is kérhető:

Tisztítás:

Enyhén nedves ronggyal áttörölhető!

Színe nem fakul, az idő múlásával sem. Erős napsugárzásnak nem ajánlatos kitenni. Mivel az UV sugarak tudnak fakítani a színén.

Fali Panelek felfogatása:

Fali panelhez adjuk:

Kampókat külön kell rendeli. 4db kampó van egy készletben. Ebben az esetben kifúrjuk a fali panel 4 oldalát. Ezt általában akkor ajánljuk ha mennyezeti panelként használjuk.

Felszerelése:

A hátulján előfúrt lyukba csavarjuk be az akusztikai panelhez kapott kampós csavarokat, majd a falba fúrt és elhelyezett kampóra akasszuk rá.

Falba fúrható kampó nem jár a 3D akusztikai panelhez. Ezeket külön kell beszerezni. Bármilyen csavar vagy szerszám boltban lehet kapni.

Azért nem tudunk a hangelnyelő panelekhez tiplit és csavarokat adni, mivel ahány lakás annyiféle fal létezik. Minden fal más felfogatást igényel. Ez  a fal és a vakolat típusától függ!

Pl:

 • gipszkarton
 • beton
 • téglafalak

Ügyeljünk arra, hogy erős tartása legyen. Mivel Perfect Acoustic termékei csak kiváló minőségű anyagból készülnek, ezért nehezek. Mint tudjuk, csak a nehéz, nagy sűrűségű, rostos anyag tud megbirkózói a mély hangokkal.

Ha lehet, ne a falhoz lapuljanak a 3D hangelnyelő panelek. Minél jobban eláll a faltól, annál több hangelnyeléssel bír. Így, még jobban csökkentve a visszhangot és a mélyebb frekvenciákat.

Mennyezetre szereléskor érdemes 4 kampót kérni hozzá, hogy le lehessen lógatni a mennyezeti panelként. A mennyezeti panelek használata ugyan olyan fontos mint az  oldal falakon való használata. Hangzás eredményt ugyan úgy tudja hozni.

Egy kis akusztikai kitérés:

Visszhangról általában 300Hz fölötti hangról beszélünk. Ha egy nappali nagyon visszhangzik és a megrendelőt nagyon zavarja, akkor általában a magas hangokra gondol. Ilyenkor jön a tapsolás. Ha tapsolunk az ilyen helyiségben akkor körbe körbe pattog a hang és nagyon zavaró csörgő visszhangot hozunk létre. Ez elég megtévesztő lehet!

Egy tapsolás általában, 1Khz környékén szokott lenni. Ha egy sima nappali visszhangját szeretnénk rendbe hozni, egy 3D akusztikai panellal, akkor teljes mértékben jó választás lesz a termék. Viszont, más a helyzet, ha ugyanezekkel a problémákkal keres fel minket a kedves vevő, de  hifi vagy mozizás szándékkal. Ebben az esetben, már összetettebb a feladat. Hifi vagy mozi hangok, akár 30Hz körüli hangot is produkálnak. Ilyenkor másik termékeket is be kell szerezni, ha egyenletes hangot szeretnénk hallani.

Miért van szükségünk a szélessávú akusztikai panelekre?

Szélessávú akusztikai elemre, olyan helyiségekben van szükség, ahol az utózengési idő (visszhang) magasabb a referencia értéknél.
A legtöbb esetben ezt az akusztikai paneleket használjuk, mivel alkalmazhatósága nagyon széleskörű, 40-20 000Hz-ig csillapítja a nemkívánatos hanghullámokat.

égerfa akusztikai diffúzor
Kretens studió

Miért jobbak a mi akusztikai paneljaink, más gyártók termékeinél?

Perfect Acoustic nagyon ügyel az anyagminőségre. Ezáltal, csak a legjobb hangelnyelésű akusztikai panelokat forgalmazzuk és gyártjuk. Nem célunk, csupán a profit növelése érdekében, silány minőségű anyagból akusztikai panelt előállítani, mint pl: a szivacs, hungarocell, xps, poliészter hab, stb…

Ezek sajnos, teljes mértékben alkalmatlanok, az egyenletes hangelnyelésére. Többnyire 600-800Hz fölötti hangot képesek kezelni. Azt viszont nagy mértékben. Ezzel létrehozva egy torz és teljesen felborult hangképet. Az általános szivacs, ami 20-30kg/m3 sűrűségű, nem képes elnyelni a mély hangokat. Kínálatunkban elérhető extra nagy sűrűségű, 80kg/m3-es Elitexa hangszigetelő szivacs, ez az extra nagy sűrűségéből adódóan  képes elnyelni a mély hangokat is.

Ezzel szemben a mi hangelnyelő fali panelünk 40 Hz-től rombolja a nemkívánatos mélyeket, ezáltal részletesebb és megfogottabb basszust fogunk hallani, miközben a magas hang, levegősebb és teresebb marad.

3D akusztikai panel design:

3D akusztikai panel  kialakítás révén egy új design hozható létre stúdiójában, otthonában.

60x60cm oldalaknak köszönhetően elforgatható, így más -más alakzatot kapunk.

Ha ledes megvilágítást kapnak, akkor az árnyék használatával még jobban ki lehet emelni a domborulatukat. Próbálják meg a színeket keverni és egy vidám és hangulatos teret létrehozni!

Classic szélessávú panelek – hangelnyelők tulajdonságai:

40 Hz-20 000 Hz- ig csillapítja a nemkívánatos hanghullámokat.

szélessávú akusztikai panel
Akusztikai mérés 104x64x11cm akusztikai panellel készült

További információk

Tömeg N/A
Színek

1 fehér szín többe kerül, 2 törtfehér szín többe kerül, 25, 30, 31, 33, 34, 36, 46, 5, 53, 55, 62, 69, 8

Méretek

1db 60x60x10cm Csomagolva, szállítással, 60x60x10cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3D akusztikai panel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.