3D mintás panel

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal: Nálunk nem kell félni a koronavírustól! 

Méret:60x60x10cm

súly:3,5kg

Ár: 15000 HUF Nettó

Rendelni e-mail-en lehet!

Cikkszám: 76364167-1 Kategória:
MPN: 76364167-1
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

3D akusztikai panel tulajdonsága:

  • 3D akusztikai panel: merev faszerkezetbe helyezett 90kg/m3 akusztikai gyapotot használunk.
  • Akusztikai gyapot erre a célra  fejlesztett, tehát egészségre teljesen ártalmatlan.
  • Kívül sűrű akusztikai selyemmel bevonva. Így a kiporzás ellen is védve van.

    3D akusztikai panelt nemcsak a nagyfokú hangelnyelése miatt használjuk, hanem a megjelenése és variálhatósága miatt is.

3D mintás akusztikai panelek színei:

 

Tisztítás:

Enyhén nedves ronggyal áttörölhető!

Színe nem fakul, az idő múlásával sem. Erős napsugárzásnak nem ajánlatos kitenni. Mivel az UV sugarak tudnak fakítani a színén.

Minden akusztikai panelunk hátulját bejelöljük és elő- fúrjuk!

Szállítás miatt a csavarokat külön adjuk hozzá. Majd, később otthon kell becsavarni szerszám segítsége nélkül, a kampós facsavarokat. Kicsomagoláskor érdemes az akusztikai panelek hátulját megnézni. Általában oda vannak ragasztva a csavarok a nejlon csomagoláshoz!

Ha jól megnézzük a képet, akkor láthatjuk, hogy egy egyszerű 90% hajlított csavarra akasszuk rá. Nagyon egyszerű, mintha csak egy képet akasztanánk fel a falra.

Mennyezeti szerelésnél nem ezt a 90% csavart kell használni. Oda egy félkarika kialakítású csavart érdemes beszerezni. Nálunk ezt lámpaakasztónak hívják!

Felszerelése:

A hátulján előfúrt lyukba csavarjuk be az akusztikai panelhez kapott kampós csavarokat, majd a falba fúrt és elhelyezett kampóra akasszuk rá.

Falba fúrható kampó nem jár a 3D akusztikai panelhez. Ezeket külön kell beszerezni. Bármilyen csavar vagy szerszám boltban lehet kapni.

Azért nem tudunk a hangelnyelő panelekhez tiplit és csavarokat adni, mivel ahány lakás annyiféle fal létezik. Minden fal más felfogatást igényel. Ez  a fal és a vakolat típusától függ!

Pl:

  • gipszkarton
  • beton
  • téglafalak

Ügyeljünk arra, hogy erős tartása legyen. Mivel Perfect Acoustic termékei csak kiváló minőségű anyagból készülnek, ezért nehezek. Mint tudjuk, csak a nehéz, nagy sűrűségű, rostos anyag tud megbirkózói a mély hangokkal.

Ha lehet, ne a falhoz lapuljanak a 3D akusztikai panelok. Minél jobban eláll a faltó,l annál több hangelnyeléssel bír. Így, még jobban csökkentve a visszhangot és a mélyebb frekvenciákat.

Egy kis akusztikai kitérés:

Visszhangról általában 300Hz fölötti hangról beszélünk. Ha egy nappali nagyon visszhangzik és a megrendelőt nagyon zavarja, akkor általában a magas hangokra gondol. Ilyenkor jön a tapsolás. Ha tapsolunk az ilyen helyiségben akkor körbe körbe pattog a hang és nagyon zavaró csörgő visszhangot hozunk létre. Ez elég megtévesztő lehet!

Egy tapsolás általában, 1Khz környékén szokott lenni. Ha egy sima nappali visszhangját szeretnénk rendbehozni, egy 3D akusztikai panellal, akkor teljes mértékben jó választás lesz a termék. Viszont, más a helyzet, ha ugyanezekkel a problémákkal keres fel minket a kedves vevő, de  hifi vagy mozizás szándékkal. Ebben az esetben, már összetettebb a feladat. Hifi vagy mozi hangok, akár 30Hz körüli hangot is produkálnak. Ilyenkor másik termékeket is be kell szerezni, ha egyenletes hangot szeretnénk hallani.

Milyen termékeket?

Elsősorban a nélkülözhetetlen akusztikai membránokat:

Mely hangelnyelo membran kategoria

Mély hangelnyelő membrán kategória

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egy picit többet is tudunk költeni a szobánkra, akkor jöhetnek az akusztikai diffúzorok:

Akusztikai diffúzorok

Akusztikai diffúzorok

Miért van szükségünk a szélessávú akusztikai panelekre?

Szélessávú akusztikai elemre, olyan helyiségekben van szükség, ahol az utózengési idő (visszhang) magasabb a referencia értéknél.
A legtöbb esetben ezt az akusztikai paneleket használjuk, mivel alkalmazhatósága nagyon széleskörű, 40-20 000Hz-ig csillapítja a nemkívánatos hanghullámokat.

égerfa akusztikai diffúzor
Kretens studió

Miért jobbak a mi akusztikai paneljaink, más gyártók termékeinél?

Perfect Acoustic nagyon ügyel az anyagminőségre. Ezáltal, csak a legjobb hangelnyelésű akusztikai panelokat forgalmazzuk és gyártjuk. Nem célunk,csupán a profit növelése érdekében, silány minőségű anyagból akusztikai panelt előállítani, mint pl: a szivacs, hungarocell, xps, poliészter hab, stb…

Ezek sajnos, teljes mértékben alkalmatlanok, az egyenletes hangelnyelésére. Többnyire 600-800Hz fölötti hangot képesek kezelni. Azt viszont nagy mértékben. Ezzel létrehozva egy torz és teljesen felborult hangképet.

Ezzel szemben a mi hangelnyelő panelünk 40 Hz-től rombolja a nemkívánatos mélyeket, ezáltal részletesebb és megfogottabb basszust fogunk hallani, miközben a magas hang, levegősebb és teresebb marad.

3D akusztikai panel design:

3D akusztikai panel  kialakítás révén egy új design hozható létre stúdiójában, otthonában.

60x60cm oldalaknak köszönhetően elforgatható, így más -más alakzatot kapunk.

Ha ledes megvilágítást kapnak, akkor az árnyék használatával még jobban ki lehet emelni a domborulatukat. Próbálják meg a színeket keverni és egy vidám és hangulatos teret létrehozni!

Classic szélessávú panelek – hangelnyelők tulajdonságai:

40 Hz-20 000 Hz- ig csillapítja a nemkívánatos hanghullámokat.

szélessávú akusztikai panel
Akusztikai mérés 104x64x11cm akusztikai panellel készült
Raktárkészlet:

Raktáron nagyon ritkán tartunk akusztikai panelokat. Viszont alapanyag minden termékből van  bőségesen. Ezért, nagyon rövid határidővel tudjuk Önnek legyártani, nem csak a 3D akusztikai panelt, de akár a hangelnyelő membránokat vagy az akusztikai diffúzorokat is.

Elkészítési idő általában 1-2 héten belül! Magyarországra rövidebb a határidő, mivel nem kell csomagolni, így hamarabb elkészülnek a hangelnyelő panelok.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3D mintás panel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.