Luxury Harmony akusztikai szőnyegek

33 694 Ft151 673 Ft Bruttó

Teljes súly: 3800gr / m2, Teljes magasság: 23mm, Hangelnyelés: 41dB

Cikkszám: 234-1 Kategória: Címke:
MPN: 234
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Luxury Harmony akusztikai szőnyegek:

Csak a fenti méretekben kapható.

  • Teljes súly: 3800gr / m2
  • Teljes magasság: 23mm
  • Nagy kopásállóság
  • Anyag: Polipropilén
  • Háttér típusa: Twinback, szövött,
  • Ajánlott helyiségek: mozi és hifiszobák, hálószoba, étkező, nappali
  • Hangelnyelés: 41dB
  • Jellemzők: Nagyon sűrű, puha tapintású, foltokkal szemben ellenálló
  • Gyártás helye: Németország
  • Felülete: lágy, puha, sűrű szövésű

A Luxury Harmony akusztikai szőnyegek tulajdonságai

A Luxury Harmony akusztikai szőnyeg a sűrű és vastag szövésének köszönhetően kiváló hangelnyelő és zajcsillapító képességekkel rendelkezik. Hatékonyan csökkenti a lépés illetve testhangokat, és az egyéb zajokat. Akár 41 dB hang elnyelésére is képes!

Hangszigetelés felsőfokon

A magas minőségű Luxury Harmony szőnyeg professzionális vagy otthoni felhasználásra is alkalmas nagy mértékű kopásállósága jóvoltából. Iroda vagy stúdióakusztikai kezelésre is kiválóan alkalmazható, csakúgy, mint a szállodák, éttermek, vagy egyéb vendéglátó helyiségek ideális hangszigetelésére. Lakóházakban, társasházakban hatásosan csökkenti a lármát, így megmaradhat a jószomszédi viszony is.

Luxus és harmónia

Az esztétikus, elegáns design lehetővé teszi, hogy a hangelnyelő Luxury Harmony szőnyeg bármilyen stílusú helyiség dekoratív lakberendezési kiegészítője legyen. Puha, lágy tapintása, elegáns megjelenése a valódi luxus és harmónikus otthon érzését nyújtja.

Luxury Harmony 12wsw-1 (3) barnás mintás

A tökéletes akusztika és az optimális zajcsillapítás is elérhető az akusztikus szőnyegek segítségével.

A lakástextíliák meghatározzák a szobák hangulatát, kényelmét. A szőnyegek melegséget, otthonosságot kölcsönöznek a belső tereknek. Lehetőség szerint minél nagyobb padlófelületet fedjünk be velük. A kő vagy fa járólap padlók felületéről a hangok visszaverődnek, és kellemetlen visszhangok keletkeznek. Társasházakban a szomszéd lakók által keltett lárma, hangoskodás zavarhatja meg mindennapi nyugalmunkat. A zajcsökkentő tulajdonságokkal rendelkező akusztikus szőnyeg, nagy testsűrűsége révén elnyeli a mély hangokat is, tompítja a lépések, vagy a bútorok és leeső tárgyak zajait is. A zajmentes, békés és nyugodt légkör megteremtéséhez érdemes minden helyiségben gondoskodni a megfelelő hangszigetelésről. A hálószobában, a gyerekszobában, de akár a nappaliban is rendkívül hatékonyak ezek a szőnyegek.

Luxury Harmony 01rrr-1 (3) mályva színű akusztikai szőnyeg

A zenehallgatás, vagy a filmnézés élményét is fokozhatjuk az optimális akusztika kialakításával. A falak és a mennyezet akusztikai kezelésére hangelnyelő paneleket és diffúzor elemeket ajánlott elhelyezni, az ablak és üvegfelületek elé pedig akusztikus, hanggátló függönyökkel javíthatjuk a hangzást. Az akusztikai célokra tervezett és gyártott szőnyegek elnyelik a túlzott mennyiségű basszus hangokat, kiegyensúlyozott hangzást eredményezve.

Miért fontos a zajtompítás?

Napjaink egyik legnagyobb problémája az egyre növekvő zajszennyezés. A tartósan jelenlévő zajok komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak. Otthonunk csendje és nyugalma elengedhetetlen a boldog és harmónikus élet, a pihenés, kikapcsolódás és szórakozás szempontjából. Az irodákban, a számítógépek, telefonok és más irodai eszközök, valamint a kollégák beszélgetésének hangjai következtében állandó a magas zajszint, ami rontja a munkavégzés minőségét, a koncentrációs képességet és feszültséget okoz. Az előadótermekben a beszédérthetőség a leglényegesebb tényező, ezért feltétlenül gondot kell fordítanunk a megfelelő teremakusztikára.  Az irodaakusztika és a teremakusztika javítására is nagyszerű választás a Luxury Harmony hanggátló szőnyeg.

Miért jobbak az akusztikus szőnyegek a hagyományos szőnyegekhez képest?

A hétköznapi, hagyományos szőnyeg jóval kevesebb hangot, illetve zajt nyel el, mint a kifejezetten akusztikára gyártott hangelnyelő szőnyegek. Legalább 50-60 %-kal több hangot csillapítanak a hangszigetelő szőnyegek. Minél nagyobb felületetet fedünk be akusztikus szőnyegekkel, annál nagyobb hangelnyelésre számíthatunk.

Teremtse meg otthonában a béke és nyugalom szigetét!

Luxury Harmony 09wsw-1 (3) törtfehér mintás akusztikai szőnyeg

Ebben nyújtanak segítséget a Luxury Harmony szőnyegek. Hosszú idő után, gyakori használat mellett is megtartják hatékony akusztikai tulajdonságaikat, esztétikus külsejüket, szép színüket. Az elegancia, a luxus és a stílusos design teszi vonzó dekorációvá ezeket a vastag szálú, sűrű szövésű zajcsillapító lakástextíliákat. Szabvány méretekből, többféle csodálatos színből választhatnak megrendelőink. A megrendelt szőnyegeket külföldre a DHL futárcég, Magyarországra pedig a 24H szállítócég juttatja el az ügyfeleinkhez.

A szőnyegeknél +/- 20-30 % súlyeltérés, valamint +/- 2-3 % méret eltérés (mm) előfordulhat!

További információk

TömegN/A
Színek

Luxury Harmony 01rrr-1 (3) mályva színű, Luxury Harmony 09wsw-1 törtfehér mintás, Luxury Harmony 12wsw-1 (2) barnás mintás, Luxury Harmony fehér 01www

Méretek

120x170cm, 160x230cm, 200x290cm, 80x150cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Luxury Harmony akusztikai szőnyegek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.