Luxury Harmony akusztikai szőnyegek

33 694 Ft408 305 Ft Bruttó

Teljes súly: 3800gr / m2, Teljes magasság: 23mm, Hangelnyelés: 41dB

Egyedi méretben is kérhető! Akár a komplett  szoba méretében, hangelnyelő padlószőnyegként!

Termék raktáron, azonnal szállítható

Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 234-1 Kategória:
MPN: 234
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Luxury Harmony akusztikai szőnyegek:

Egyedi méretben is kérhető! Akár a komplett  szoba méretében, hangelnyelő padlószőnyegként!

 • Teljes súly: 3800gr / m2
 • Teljes magasság: 23mm
 • Nagy kopásállóság
 • Anyag: Polipropilén
 • Háttér típusa: Twinback, szövött,
 • Ajánlott helyiségek: mozi és hifiszobák, hálószoba, étkező, nappali
 • Hangelnyelés: 41dB
 • Jellemzők: Nagyon sűrű, puha tapintású
 • Gyártás helye: Németország
 • Felülete: lágy, puha, sűrű szövésű
 • Padlófűtéssel kompatibilis

A Luxury Harmony akusztikai szőnyegek tulajdonságai

A Luxury Harmony akusztikai szőnyeg a sűrű és vastag szövésének köszönhetően kiváló hangelnyelő és zajcsillapító képességekkel rendelkezik. Hatékonyan csökkenti a lépés illetve testhangokat, és az egyéb zajokat. Akár 41 dB hang elnyelésére is képes!

Hangszigetelés felsőfokon

A magas minőségű Luxury Harmony szőnyeg professzionális vagy otthoni felhasználásra is alkalmas nagy mértékű kopásállósága jóvoltából. Iroda vagy stúdióakusztikai kezelésre is kiválóan alkalmazható, csakúgy, mint a szállodák, éttermek, vagy egyéb vendéglátó helyiségek ideális hangszigetelésére. Lakóházakban, társasházakban hatásosan csökkenti a lármát, így megmaradhat a jószomszédi viszony is.

Luxus és harmónia

Az esztétikus, elegáns design lehetővé teszi, hogy a hangelnyelő Luxury Harmony szőnyeg bármilyen stílusú helyiség dekoratív lakberendezési kiegészítője legyen. Puha, lágy tapintása, elegáns megjelenése a valódi luxus és harmónikus otthon érzését nyújtja.

Luxury Harmony 12wsw-1 (3) barnás mintás

A tökéletes akusztika és az optimális zajcsillapítás is elérhető az akusztikus szőnyegek segítségével.

A lakástextíliák meghatározzák a szobák hangulatát, kényelmét. A szőnyegek melegséget, otthonosságot kölcsönöznek a belső tereknek. Lehetőség szerint minél nagyobb padlófelületet fedjünk be velük. A kő vagy fa járólap padlók felületéről a hangok visszaverődnek, és kellemetlen visszhangok keletkeznek. Társasházakban a szomszéd lakók által keltett lárma, hangoskodás zavarhatja meg mindennapi nyugalmunkat. A zajcsökkentő tulajdonságokkal rendelkező akusztikus szőnyeg, nagy testsűrűsége révén elnyeli a mély hangokat is, tompítja a lépések, vagy a bútorok és leeső tárgyak zajait is. A zajmentes, békés és nyugodt légkör megteremtéséhez érdemes minden helyiségben gondoskodni a megfelelő hangszigetelésről. A hálószobában, a gyerekszobában, de akár a nappaliban is rendkívül hatékonyak ezek a szőnyegek.

Luxury Harmony 01rrr-1 (3) mályva színű akusztikai szőnyeg

A zenehallgatás, vagy a filmnézés élményét is fokozhatjuk az optimális akusztika kialakításával. A falak és a mennyezet akusztikai kezelésére hangelnyelő paneleket és diffúzor elemeket ajánlott elhelyezni, az ablak és üvegfelületek elé pedig akusztikus, hanggátló függönyökkel javíthatjuk a hangzást. Az akusztikai célokra tervezett és gyártott szőnyegek elnyelik a túlzott mennyiségű basszus hangokat, kiegyensúlyozott hangzást eredményezve.

Miért fontos a zajtompítás?

Napjaink egyik legnagyobb problémája az egyre növekvő zajszennyezés. A tartósan jelenlévő zajok komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak. Otthonunk csendje és nyugalma elengedhetetlen a boldog és harmónikus élet, a pihenés, kikapcsolódás és szórakozás szempontjából. Az irodákban, a számítógépek, telefonok és más irodai eszközök, valamint a kollégák beszélgetésének hangjai következtében állandó a magas zajszint, ami rontja a munkavégzés minőségét, a koncentrációs képességet és feszültséget okoz. Az előadótermekben a beszédérthetőség a leglényegesebb tényező, ezért feltétlenül gondot kell fordítanunk a megfelelő teremakusztikára.  Az irodaakusztika és a teremakusztika javítására is nagyszerű választás a Luxury Harmony hanggátló szőnyeg.

Miért jobbak az akusztikus szőnyegek a hagyományos szőnyegekhez képest?

A hétköznapi, hagyományos szőnyeg jóval kevesebb hangot, illetve zajt nyel el, mint a kifejezetten akusztikára gyártott hangelnyelő szőnyegek. Legalább 50-60 %-kal több hangot csillapítanak a hangszigetelő szőnyegek. Minél nagyobb felületetet fedünk be akusztikus szőnyegekkel, annál nagyobb hangelnyelésre számíthatunk.

Teremtse meg otthonában a béke és nyugalom szigetét!

Luxury Harmony 09wsw-1 (3) törtfehér mintás akusztikai szőnyeg

Ebben nyújtanak segítséget a Luxury Harmony szőnyegek. Hosszú idő után, gyakori használat mellett is megtartják hatékony akusztikai tulajdonságaikat, esztétikus külsejüket, szép színüket. Az elegancia, a luxus és a stílusos design teszi vonzó dekorációvá ezeket a vastag szálú, sűrű szövésű zajcsillapító lakástextíliákat. Szabvány méretekből, többféle csodálatos színből választhatnak megrendelőink. A megrendelt szőnyegeket külföldre a DHL futárcég, Magyarországra pedig a 24H szállítócég juttatja el az ügyfeleinkhez.

Akusztikus szőnyegeink nagy méretük miatt összehajtva szállítjuk, ezért kicsomagolás után 1-2 hétig gyűrötten láthatóak, de ezt követően szépen kisimulnak.

A szőnyegeknél +/- 20-30 % súlyeltérés, valamint +/- 2-3 % méret eltérés (mm) előfordulhat!

További információk

Tömeg N/A
Színek

Luxury Harmony 01rrr-1 (3) mályva színű, Luxury Harmony 09wsw-1 törtfehér mintás, Luxury Harmony 12wsw-1 (2) barnás mintás, Luxury Harmony fehér 01www, Luxury Harmony 01000 coffee

Méretek

120x170cm, 160x230cm, 200x290cm, 80x150cm, 120cm kőr alakú, 160cm kőr alakú, 200cm kőr alakú, 320x400cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Luxury Harmony akusztikai szőnyegek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.