Ditto akusztikus függöny ( anyagmintás)

(1 vásárlói értékelés)

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal: Nálunk nem kell félni a koronavírustól! 

 820g/m dupla anyag. Duplán varrva: 1640g/m 

Rendelés leadás e-mail-ben.

Cikkszám: 435676785 Kategória:
GTIN: 435676785
MPN: 435676785
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

méret: 140cm széles

Ár: 11 500Ft / fm, Nettó  Duplán varrva: 23000Ft/fm

A függönyök ára tartalmazza a beszegést! Plusz költséget csak a ringlis felfogatás jelent Önnek!

Ditto akusztikus függöny tulajdonsága:

Függönyök dupla rétegűek . 11 különböző, tetszetős színben rendelhetőek! A függöny anyagmintás , ami a képeken jól látható! Stílust és jó hangulatot visz a helyiségekbe!

Bátran ajánljuk lakásokba, házakba, munkahelyekre, hifi -, moziszobákban vagy bármely más helyiségbe!

Minden Ditto  függöny hátulja középbarna szövet anyag.

Erősen  mintás , selyemfényű, puha tapintású.

Néhány plusz információ az anyagról:

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintás
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m 
 • Szélesség 140cm
 • Kopássálóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 5mm
 • 20-30dB hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

ditto akusztikus fuggonyok

Méretek:

A függöny méreteit vásárlóink igényeihez igazítottuk.
A szélessége egységesen 140 cm, de ez természetesen növelhető összevarrással. Összevarrás hossz irányban történik. Így a hullámokban el lehet rejteni a varrást.   Hosszúsága akkora, amekkorára szüksége van! 

A 2-2,5 x-es ablakméretből kiindulva kell a függöny megfelelő szélességét kiszámítani! Ekkora mérettel lesz akusztikailag a leghatásosabb a függöny. Ha nem ablakra, hanem térelválasztásra használja a függönyt, akkor is a 2-2,5x-es méret a célszerű!

A  megrendelt termékeknél törekszünk minden esetben a pontosságra! A szélességnél , főleg ha  megrendelt függönyszélesség pont 140-es, a varrás miatt 2-3 cm eltérés lehetséges! A hosszúság különösen fontos , így lehetőségeinkhez mérten mindig próbáljuk méretnek megfelelően elkészíteni függönyeinket!

Felfogatások:

Napjainkban számtalan felfogatás létezik. Ezek közül a hangelnyelő függönyökhöz a csipeszes, átbújtatós (amikor egy 6-8 cm bújtató van kialakítva) vagy a ringlis megoldást ajánljuk!

ringlis függöny felfogatás

A ringli plusz költséget jelent. 300Ft- 1 EUR/ karika. Minden 20cm után 1 karika.

Behúzó:

angur hanggátló függöny

Behúzó is + költség. 800Ft- 2.6EUR/m

Mivel ezek az anyagok sűrű anyagok, az optimális felfogatás függ attól, hogy hová és mekkora függönyt szeretne rakni. A rendelés előtt jól gondolja át a részleteket, mert a megrendelt függönyöket nem áll módunkban visszavenni!! Alaposan olvassa át, hogy mekkora plusz cm-ket kell számításba venni a függöny méreteinél! Ha kérdése van vagy egyedi igényei vannak , írjon nekünk e-mailt!

Kérem a rendelés leadásnál, ne az ablak méretét adja meg, hanem a függöny méretét írja le. Mivel nekünk arra a méretre van szükségünk!

Hogyan számítsuk ki a méreteket?

 • anyagszélesség  egységesen 140 cm
 • szegés körbe 2-2 cm(minden oldalon)
 • ha nagyobb szélesség szükséges (140cm-nél) összevarrásnál 5 cm vissza kell hajtani.
 • bújtató 6-8 cm plusz (választható)
 • javasolt méret : ablak 2-2,5 x-ese

 

A Ditto függöny egy forradalmian új találmány. Ezek a függönyök zajcsökkentő és hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek . Egy hagyományos függönyhöz képest, akár 5-ször annyi hangot képesek elnyelni. A hőszigetelő tulajdonsága sem elhanyagolható, akár télen-akár nyáron! Az akusztikai függönyök jótékonyan használhatók,  ha az üveg akusztikus visszaverődésének és a környezeti fény szabályozására van szükség.

Ezen kívül térelválasztásra is kitűnően alkalmazhatók! A Ditto függöny egyedi, esztétikus és hatásos. Elsősorban akusztikai tulajdonságai miatt ajánlott, de nem elhanyagolható  , hogy jól is néznek ki! Fontos, hogy az adott helyiség berendezéseihez, akusztikai elemeihez passzoljon. A különböző színárnyalatokból mindenki megtalálhatja azt, ami illik a helyiségbe és ami tetszik is neki! A szoba, helyiség jobb akusztikáján kívül a kellemes hangulatnak köszönhetően , élete boldogabb , egészségesebb és produktívabb lesz!

 

Miért káros a minket körülvevő zaj?

Több kutatás bizonyítja már, hogy modern világunkban folyamatosan körülvesznek minket a hanghatások.  A legjellemzőbbek : közúti, légi, vasúti, ipari, szabadidős és mezőgazdasági ! A csend modern világunk luxusa. Ha teljesen csendet nem is tudunk magunk körül teremteni, legalább próbáljuk a minimálisra csökkenteni, mert ez a kifizetődő hosszú távon mindannyiunknak! Ha az  agyunk nem tud rendesen pihenni, annak hosszú távon káros következményi vannak. Hosszú távon káros hatással vannak a zajok az emberi pszichés, vegetatív és hallószervi működéseinkre. 

A zaj fokozza az idegességet, az agressziót, a stresszt , zavarja a figyelmet, befolyásolja a szívműködést és a légzést. Sőt emelheti a szívroham kockázatát,  az anyagcserét is befolyásolhatja és a zaj miatti  kialakult nagyobb reflexidő , még a balesetek számát is növelheti. Tehát mindenkinek saját és környezete érdekében is figyelnie kellene, hogy csökkentsük  a hanghatásokat a mindennapjainkban! A zajok ellen fontos az egyéni védekezés, a megelőző intézkedés és az utólagos zajcsökkentés. Mind a megelőzésben, mind az utólagos zajcsökkentésben is sokat segíthetnek akusztika termékeink! Akár egy lakás, ház külső zajait is jelentősen csökkenthetjük akusztikai elemekkel, akusztikai függönnyel. Hifi-, moziszobák, stúdiók elengedhetetlen elemei az akusztikai panelek, diffúzorok stb.

Nem csak a kellemes hang kialakítása miatt, de egészségünk miatt is foglalkoznunk kell az akusztikával. A munkahelyek  kialakításánál alapvetőnek  kellene lennie, hogy a dolgozó embereket védjék a zajoktól.  Így az akusztikai elemek használata itt is nagyon ajánlott! Ha próbáljuk minimálisra csökkenteni a körülöttünk lévő hanghatásokat, életminőségünk javulni fog!

1.Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!

2.A függönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 820 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)

3.Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!

Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket!Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!

Ditto akusztikus függöny ( anyagmintás) termékről 1 értékelés

 1. K.Zoli

  Gyönyörű és hatékony hangelnyelő függöny!!! Nemcsak a zajt csillapítja, hanem a fényt is szinte teljesen kizárja, így nappal is lehet filmeket nézni, akárcsak a mozitermekben. Nagyon kellemes a szövet tapintása, szépen illik a nappaliba.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.