Akusztikus panel diffúzorral

(11 vásárlói értékelés)

Méret:130x64x11cm

súly:11kg

Ár: 30 800 HUF Nettó


Méret:104x64x11cm

súly:8kg

 Ár: 26 400 HUF Nettó


Méret:104x64x6cm

súly:6kg

Ár: 24 200 HUF Nettó


Méret:64x54x6cm

súly:5kg

Ár: 16 500 HUF Nettó

Rendelni e-mail-en lehet!

Cikkszám: 2453668467 Kategória:
MPN: 2453668467
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

  Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

  Mi is az a Diffúzoros akusztikus panel?

  Egy olyan akusztikai komponens melynek segítségével egyedi, harmonikus hangzást teremthetünk egy belső térbe. Belseje akusztikai gyapotot tartalmaz, melyet egy masszív faszerkezetbe helyeztünk, és a kiporzás elleni védelem érdekében egy sűrű akusztikai selyemmel vontuk be.

  szélessávú akusztikai panel összetétel

  A diffúzor előlapot pedig a minőség és a tartósság jegyében készült. Olyan tömör, szilárd laminált fából, mely nemcsak megjelenésében, de funkciójában is tökéletesen illeszkedik az Ön által megálmodott térbe.

  Kérhetők behajtható lábakkal is 3000 Ft/panel

  Rendelhető 8mm fakerettel, natúr fenyő, vagy festett színekben is. natur: 5000Ft, festett: 10000Ft

  Az akusztikus diffúzorral ellátott panel leírása:

  – Minden akusztikai panelünk 90kg/m3 egészségre ártalmatlan akusztikai gyapotot tartalmaz, egy kemény faszerkezetbe zárva
  – Tovább csökkentve a kiporzás elleni védelmet, külsőleg egy sűrű akusztikai selyemmel vonjuk be.
  – Majd végül rákerül a diffúzor előlap mely kemény sűrített fából készül.

  A Perfect Acoustic széles szín és minta választékkal várja

  Döntsön Ön, és válassza ki, vagy tervezze meg, az elképzeléseinek megfelelő arculatát a választott diffúzoros akusztikai elemeknek!
  Válasszon akár ezek kombinációjából, és a Perfekt Acoustic nemcsak partnere lesz a kivitelezésben, de meg is valósítja elképzeléseit!

  -16 különböző selyem szín
  -Diffúzor előlapok 8 féle színben, 4 különböző mintával választhatóak
  -Ezek igény szerinti kombinációjának megtervezésében is állunk rendelkezésére
  -Tisztán tartása rendkívül egyszerű, és nem igényel speciális eszközöket vagy módot. Ezért egy nedves textillel való áttörlése elegendő.

  Miért van szükség diffúzor előlapos elemre?

  Nos, ez nagyrészt a használat céljától, másrészt a személyes igényektől függ. Megrendelőinkket, a tervezési szakaszban mindig segítjük a legideálisabb termékek kombinációjának kiválasztását. Figyelembe véve az egyedi igényeket is. A sok éves tapasztalat és a folyamatos képzések biztosítják vásárlóink számára, a magas minőség, és hozzáértés mellett, a megfizethető árakat.
  Alapvetően két fajtája van az akusztikus modulnak, az egyik az, amelyik a hangot szórja (diffúzor) a másik, pedig amelyik elnyeli. Ebben az esetben kettő az egyben terméket kapja. A diffúzoros akusztikai panelek hozzájárulhatnak a különböző hanganyagok, felvételek térbeli hangzásának javításához.

  Utólagos kezelés:

  Mivel többnyire az otthonainkat nem mi építtettük, kicsi annak a valószínűsége, hogy a hálószobánk, a nappalink, vagy akár a pincénk kivitelezésénél figyelembe vették a helyiségek akusztikáját. Egy hifi helyiség, hangstúdió esetében például mindezeket szem előtt tartva már a kezdetekkor ügyelnek néhány dologra.

  Fontos tény, hogy az abszorber vagy diffúzior mindig a legjobb eszköz a helyiség jó hangzásának kialakításához. Legyen az profi vagy privát indíttatású igény.

  • házimozik
  • zeneszobák
  • hifiszobák
  • stúdiók
  • de még a pincében létesített próbatermek is megkövetelik a terem hangzásának optimalizálását. A visszhangok, és más kellemetlen zavaró hanghatások kiküszöbölését.

  Az akusztikai diffúzorok tulajdonságai

  Az anyagok választéka és a tervezési lehetőségek változatosak. A fa, a különféle műanyagok, fémek vagy plexi üvegből készült termékek gyakoriak. Ezek különféle méretekben és formákban kaphatóak, többféle minőségű és árkategóriájúak is.

  Az általunk készített egyedi diffúzoros panel előnyei:

  1. kiváló minőségű, szilárd és rendkívül hatékony termékeket készítünk
  2. a masszív falamelláknak hála, a basszus csillapítása hatékonyabb, mint a szélessávú akusztikai paneloknak
  3. a hangelnyelés mellett, tökéletesen kiegyenlíti a hang diffúzálását, szétszórását
  4. diffúzoros akusztikai paneljainkat úgy terveztük, hogy minél kevésbé mérsékelje a magas tartományt, úgy, hogy mindeközben a mélyebb hangokat az átlagosnál hatékonyabban nyeli el.
  5. Keményfa előlapon áthaladó mély hang megrezegteti a lamellákat, ezáltal rezonátorként még hatásosabb a basszus csökkentésében.
  6. termékeinket folyamatosan teszteljük és mérésekkel biztosítjuk paneljeink megbízhatóságát, melyek 40Hz-20000 Hz csökkentik a nemkívánatos hanghullámokat.
  Ezen az ábrán egy 104x64x11cm diffúzór előlapos abszorber hangelnyelését láthatjuk.

  104x64x11cm diffúzoros panel hangelnyelő tulajdonsága-Akusztikus panel

  Mit tud a gyakorlatban a diffúzoros akusztikai panel?

  Először is, ami szembetűnő, az a diffúzor előlapján lévő apró kis rések, melyeken a hangok szabadabban mozoghatnak, ezáltal nemcsak visszaverő, de szétszóró hatással is bírnak.

  Javul a meglévő hangzás minősége is, a reflexiókat részekre bontják, amik így csak később érik el a fület.  Az erős visszaverődések által okozott helytelen irányítás (fantom hangforrások) hatása csökken.  Az akusztikára gyakorolt ​​pozitív hatás az időtartomány, az intenzitás és az irány változásán alapul.

  A diffúzoros akusztikai paneljeink a szélessávú hangelnyelőkhöz képest:

  Több mély 300 Hz alatti hangot, de kevesebb 600 Hz feletti hangot nyelnek el.  Ezek a hatások kiszámíthatóak / szimulálhatóak professzionális szimulációs programok segítségével – csakúgy, mint a diffúziós tulajdonságok a különböző diffúzor elemek kombinálásakor.

  A jó térbeli hangzás érdekében a lehető legalacsonyabb effektív frekvenciára kell törekedni.

  Miért tartósak és praktikusak a Perfect Acoustic diffúzoros akusztikai elemek?

  Az akusztikai diffúzor feladata, hogy úgymond a leghatékonyabban oszlassa el a hangot. Bár a hangzás megélése mindig szubjektív, abban minden hallgató véleménye megegyezik, hogy például a zene térhangzása sokkal élénkebb, természetesebb, ugyanakkor lágyabb élményt nyújt. A hangtér a lehető legjobb, és egyenletes szétáradása a térben kiküszöböli azt a kellemetlen hatást, amikor a magasabb frekvenciatartományban „élesnek” tűnnek a hangok.

  Számunkra rendkívül fontos a jó minőség!

  Éppen ezért termékeink erős tartást adó masszív fakeretbe épített rendkívüli sűrűségű 90kg/m3 akusztikai gyapottal töltjük meg, ezzel is biztosítva a mélyhangok szakszerű és megfelelő mérséklését. Ehhez mindenképpen olyan nagy sűrűségű szálas elnyelő matériára vagy membránra van szükség mely kifogástalanul meg tud felelni az elvárásoknak. Olyan anyagok, mint a hungarocell a szivacs, vagy az akusztikus hab nem jöhetnek szóba ilyen speciális esetben. A Perfect Acoustic által használt gyapot nemcsak maximális védelmet biztosít a kiporzásgátló akusztikai selyem segítségével, de az egészségre is teljesen ártalmatlan. Minden diffúzor előlap általunk egyedileg tervezett, tartós kiváló minőségű sűrített fából készül.

  Felfogatás:

  Termékeink hátsó részét az egyszerűbb szerelhetőség érdekében előre fúrt lyukakkal látjuk el, bár meg kell említenünk, hogy jelentős súlyuknál fogva, akár saját lábukon, a földön is elhelyezhetőek, ezáltal abszolút mobilisak.

  Akusztikus mennyezeti panelek felfüggesztése:

  Helyhiány esetében nem jelent gondot a diffúzoros akusztikai panelek plafonra való biztonságos rögzítése sem.

  Akár egy vékony láncot beakasztva, akár egy fonott dróton lógatva.

  Az Ön által megálmodott design megvalósításában is partnerek vagyunk akusztikai paneljeink kivitelezését illetően.

  Perfect Acoustic minőség!

  Már 27 európai országba szálítunk! 

  Akusztikus panel diffúzorral termékről 11 értékelés

  1. Feri

   Nekem a karikás és világos tölgy színű Diffúzoros panel jött be a legjobban .
   Minden forintját megérte!!!
   Még jobb lett volna ha a közelemben lenne a cég és nem futár hozná.Csomagolás egy picit szét szakadt mire megérkezett, szerencsére nem sérültek a panelok.Még jó, hogy 5 réteg vastag kartonban és fóliában volt.Érdemes kibontani mielőtt átveszi az ember, hogy a futár ne tudja letagadni a nála keletkezett sérülést.

  2. Peti

   Mióta a stúdiómba raktam ezeket a Diffúzoros akusztikai paneleket imádok ott dolgozni.Nem búg nem csattog a szoba!Teljesen meg nyugodott a légkőr.Kár hogy a kivitelezést nem vállalják, úgy már tényleg Perfect lenne.1 napot rá kellett szánnom a fel fúrásokra.De azért megy az 5 csillag.

  3. Attila

   Ez a diffúzoros akusztikai panel nálam a szoba dísze!

  4. Feri

   Nekem ez a szoba dísze.Főleg mióta megvilágítottam hátulról.Sajnos a szállítás nem olcsó 🙁

  5. Ricsi

   4 db került a plafonra,és a hangkép lényegesen kiegyensúlyozottabb lett! Csak ajánlani tudom!

  6. Pisti

   Nagyon szép és hatásos.Én többet is rendeltem,sajnos a posta költség elég húzós

  7. Hubert

   Diffúzoros panelt is rendeltem és tényleg nagyon jól néz ki.A Perfect Acoustictól már több panelem is van

   ,de ez a kedvencem.

  8. Gabesz

   A fekete-fehér kombinációval pont beleillik a nappalinkba.Ja és a hangzás is olyan amilyet szerettem volna.Még biztosan fogok vásárolni

  9. F. Kornél

   Részlet a gyártónak írt visszajelzésemből, ez a diffúzor, diffúzor előlapos akusztikai panelek, ill. giga hangelnyelő panel felmérés utáni egységére vonatkozik:
   “Erre nem számítottam: annyira kitisztult a hangkép alja, ill. emiatt a többi tartomány is, hogy mintha más dalokat hallgatnék a teszt során. Kiderült, hogy sok dalban a szoba kiemeléseit hallottam korábban. Így most pont emiatt nem fárasztó a hallgatás. A dinamika és a színpad mérete is javult, nőtt. A hang ugyan sokkal szárazabb lett, de majd csak megszokom. Az audiofil felvételek piszokul jó szólnak, a pocsék felvételek még rosszabbak lettek, mint korábban, de ez így normális. Korábban néha felfigyeltem afféle “színpad-csavarodásra”, most ez is teljesen eltűnt.”

  10. B.Attila

   Tölgy, bézs diffúzoros panelt rendeltem, eléggé hamar elk is készültek és nagyon szépek lettek. Még csak dísznak is nagyon jól mutatnak a szobában. Perfekt munkja, köszönöm!

  11. István

   Nagyon köszönöm a paneleket, feltettük őket, és tényleg sokat segített a hangminőségen, gyakorlatilag teljesen megszűnt a visszhang, így tudok itthonról dolgozni.

   Uploaded image(s):

   Image #1 from István
  Mondd el a véleményed

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Az ügyfelek kérdései és válaszai

   Tisztelt PA! Szeretnék önöktől igénybe venni június /július magasságában egy akusztikai mérést. De addig is ha vásárolnék önöktől Akusztikus panelt difuzorral a két front hangfal mögé, azzal nagy hülyeséget nem csinálnék ugye? Mármint rontani nem rontok e a hangzáson ezzel? Mert hogy ez valószínűleg kelleni fog a mérés eredményeként is. Remélem sikerült valamennyire érthetően megfogalmaznom a kérdésemet! Válaszukat előre is köszönöm! Üdv István
  1. 0 votes
   QTisztelt PA! Szeretnék önöktől igénybe venni június /július magasságában egy akusztikai mérést. ...... Read more
   Asked by Rehak Istvan on 2021.05.13. 08:45
   Answered by the admin

   Üdvözlöm!

   Az online akusztikai mérést ajánlom, de ha helyszíni mérést szeretne a későbbiekben, kérem, hívjon fel telefonon.

   Mindenképpen érdemes diffúzor előlapos paneleket (130 cm-es méretben) elhelyezni a hangfalak mögé, ezt teljesen jól látja, én is ezt szoktam javasolni.

   Bármilyen egyéb kérdése van, írjon bizalommal, e-mailben is!

   Üdvözlettel:

   Polgár Róbert

  2. T, Cím ! Érdeklödöm, hogy 2 db Méret:64x54x6cm Akusztikus panel diffúzorral szállítási költsége mennyibe kerül. Többszöri neki futásra sem tudtam kosárba helyezni. Várom válaszát Tisztelettel Zsolt
  3. 0 votes
   QT, Cím ! Érdeklödöm, hogy 2 db Méret:64x54x6cm Akusztikus panel diffúzorral szállítási költsége ...... Read more
   Asked by Zsolt on 2021.04.25. 19:00
   Answered by the admin

   Üdvözlöm!

   Kérjük, e-mailben adja le a megrendelését az árajánlathoz.

   Üdvözlettel:

   Polgár Róbert

  4. Tisztelt Perfect Acoustic! 2.5x4m-es helyiségben a hangforrások a 2.5-es oldalon vannak elhelyezve. Mivel a szoba meglehetősen kicsi és szabályos a középtartományoknak egy kevéssé "doboz" hangjuk van: Érdeklődni szeretnék, hogy az oldalfalra szerelt, oldalanként 1-1db 104x64x6 panellel már hallhatóan csökkenthető-e a nemkívánt jelenség? Köszönettel, Nánai György
  5. 0 votes
   QTisztelt Perfect Acoustic! 2.5x4m-es helyiségben a hangforrások a 2.5-es oldalon vannak elhelyezv...... Read more
   Asked by Nánai György on 2021.03.02. 20:46
   Answered by the admin

   Üdvözlöm!

   Igen, már 1-1 db diffúzor előlapos akusztikai panel használatával is hallani fogja a javulást.

   (természetesen több darabbal még tovább javítható az akusztika.)

   Üdvözlettel:

   Polgár Róbert

  6. Tisztelt P Acoustic! Akusztikai panelek vásárlása előtt állok egy korábban elvégzett mérés alapján. A mérések kiértékelése után azt a javaslatot kaptam hogy, közepes sűrűségű (50-70 kg/m3) szélessávú elemeket használjak a hangfalak mögötti, a plafonon és a halgatói pozíció mögötti részen is. A kérdésem az lenne hogy az önök álltal gyártott nagyobb sűrűségű panelek is megfelelhetnek nekem? Esetleg a diffúzoros verziók. Azoknak a design-ja nagyon tetszik a fa hatású előlapjuk miatt. Esetleg tudok mérési eredményt küldeni ha az segíthet. Válaszukat előre is köszönöm!Üdv, Balázs
  7. 0 votes
   QTisztelt P Acoustic! Akusztikai panelek vásárlása előtt állok egy korábban elvégzett mérés alapjá...... Read more
   Asked by Borosán Balázs on 2020.08.12. 13:48
   Answered by the admin

   Kedves Balázs!

   Sajnos az 50-70 kg/m3 gyapot nem alkalmas a mély hangok kezelésére. Ezért használunk mi 90kg/m3 gyapotot.

   Természetesen a diffúzorral szerelt panelek még szebb és pontosabb mély hangokat produkálnak. Ha kinézetre is jobban tetszik, akkor egyértelmű a választás.

   Kérem küldje el a mérési eredményt és megnézzük, mi lenne önnek a legjobb választás.

   Üdv

   Robi

  Send me a notification for each new answer.