Prémium akusztikus panelek dupla bőrmembránnal

(2 vásárlói értékelés)

28 752 Ft81 576 Ft Bruttó

Méret: 104x64x13cm Súly: 10kg

Méret: 130x64x11cm Súly: 12kg

 Ft
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 985568423 Kategória: Címke:
MPN: 985568423
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

“Ingyenes”Online akusztikai mérés megrendelését itt tudod megtenni!

Mérés 6500Ft- de ha vásárolsz, utána levonjuk a termék összegéből! Így biztosan azt fogod rendelni amire szükséged van!

Ingyenes műbőr minta rendelés Itt.

 

Prémium akusztikus fali panelek dupla bőrmembránnal:

Tulajdonságai:

 • Membránjaink nagy sűrűségű akusztikai műbőrből , hátul rugóztatott műbőr membránból készülnek
 • Belül, merev faszerkezetbe helyezett 90 kg/ köbméter sűrűségű akusztikai gyapot található, mely az egészségre nem ártalmas és kiváló hangelnyelő képességekkel rendelkezik.
 • Kérhető Extra sűrűségű 80kg/m3 Elitexa akusztikai szivaccsal (plusz költség)
 • Mennyezeti elhelyezés esetében a szivacs bélést nem ajánljuk.(nem lesz esztétikus a megjelenése)
 • Műbőr membránjaink már 30 Hz-től hatékonyan nyelik el a felesleges mély hangokat, 600 Hz felett csak elenyésző mennyiségben nyelik el a magasabb hangokat.
 • A műbőr tapintása, megjelenése azonos a valódi bőr textúrájával, kinézetével.
 • 7 féle műbőr színből választhatnak megrendelőink.
 • Minden termékünk kézzel készül.
 • Rendszeresen teszteljük és ellenőrízzük termékeinket.
 • Egyedi méretezés igénye esetén, kérem, e-mailben írjon nekünk. Igyekszünk minden elképzelést megvalósítani.
 • Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat használunk. Termékeink minősége az évek múlásával sem romlik, színük, anyaguk és mintájuk nem fakul vagy kopik.
 • Akusztikai műbőr membránjaink elegáns és esztétikus kivitelezésüknek köszönhetően bármilyen stílusú szoba, stúdió vagy iroda díszévé válhat.
 • A megrendelt termékeket gondosan csomagolva, a DHL szállítócég juttatja el a megrendelőhöz. Magyarországon a 24H futárszolgálat. Vagy személyesen átvehető, a telephelyünkön.
 • A megrendelt termékeket, a rendeléstől számított 1-2 héten belül elkészítjük.

12-féle műbőr színből választhatnak vásárlóink.

 

Rakjuk A Paneleket Egymásra

Kettő vagy akár három panel összeillesztése, akusztikai fal kialakítása. A sín segítségével stabilan összeilleszthetőek, anélkül, hogy szétesnének. A síneket illessze össze és csúsztassa egybe. A sínek többféle színben elérhetők. Érdemes a legalsó panelt lábbal kérni, ebben az esetben nem tud eldőlni az akusztikai fal. Javasoljuk olyan helyre, ahol nem lehet falra fúrni a paneleket, például:

 • albérlet: ahol nem lehet a falat megfúrni
 • iroda: az asztalok elválasztása akusztikai fallal
 • stúdió: magas hangfalak mögé, illetve a mozgatható falként az énekesek köré, vagy a zenészek közé

Tisztítása nagyon egyszerű.

Egy enyhén nedves törlőronggyal áttörölhető.

Kérhetők behajtható lábakkal is.

Rendelhető 8 mm fakerettel, natúr fenyő színben.

Akusztikus panelek elhelyezése:

 1. Mivel műbőr fali panel membránjaink saját lábukon is megállnak, nem csak a falra lehet őket rögzíteni. Így könnyen mozgathatóak, tetszőlegesen helyezhetők el.
 2. Membránjainkat előre kifúrt lyukakkal láttuk el, a csavarokkal való rögzítéshez. Ezáltal a falakra vagy a mennyezetre is egyszerűen felszerelhetőek.
 3. Ne a fal közvetlen közelébe tegye az akusztikai elemeket, a faltól legalább 10 cm távolságra helyezze el őket. Így nagyobb hatással kezelik a basszus tartományt.
 4. Bőrből készült Bass trap membránjaink 30 Hz-től – 600 Hz-ig csillapítják a nem kívánatos mély hangokat.

Lenti ábrán egy 104x64x13cm dupla bőrmembrán hangelnyelési tulajdonságát láthatjuk:

bor membran

Felfúrás és installálás:

Fali hangelnyelő panelhez adjuk:

 

Kampókat külön kell rendeli. 4db kampó van egy készletben. Ebben az esetben kifúrjuk az akusztikai panel 4 oldalát.

Ezután fúrjunk egy lyukat a falba majd helyezzünk bele tiplit. A tiplinek ajánlatos mérete: 8mm. Ha nem tégla falba fúrunk, hanem gipszkarton falba akkor érdemes gipszkarton tiplit használni. Ez a típusú tipli önmetszős. Tehát simán fúrja a gipszkartonba és saját magát betekeri.

Akusztikai gyapot/akusztikai extra sűrű szivacs:

A Perfect Acoustic mélyhangelnyelő membránjai a legmagasabb abszorbációs tulajdonságaik miatt egyedülállóak a piacon. Alkalmazásukkal részletesebb, tisztábban zengő basszust kapunk, miközben a magas hangok levegősebbek maradnak. A basszuscsapdák merev faszerkezetében található akusztikai gyapot rendkívűl hatékony hangelnyelő anyag. 90 kg/köbméter testsűrűsége és szerkezet miatt a legalkalmasabb a hangelnyelésre. Az általános szivacs, ami 20-30kg/m3 sűrűségű, nem képes elnyelni a mély hangokat. Kínálatunkban elérhető extra nagy sűrűségű, 80kg/m3-es Elitexa hangszigetelő szivacs, ez az extra nagy sűrűségéből adódóan  képes elnyelni a mély hangokat is.

ONLINE AKUSZTIKAI MÉRÉS

A Perfect Acoustic a helyszíni akusztikai mérések mellett, online méréseket is végez, melyek esetében 95 %-os pontosságra számíthatnak a szolgáltatás megrendelői. Bízza ránk otthona, stúdiója vagy akár munkahelye akusztikai vizsgálatát! Amennyiben segítséget, tanácsot szeretne kapni azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen akusztikai elemek megvásárlása célszerű Önnek, mi a helyiségnek megfelelő típusú és mennyiségű akusztikai termékeink kiválasztásában is rendelkezésére állunk!

A PERFECT ACOUSTIC A TÖKÉLETES AKUSZTIKÁRA TÖREKSZIK
Prémium dupla műbőr membránjaink használata biztosítja a tökéletes térhangzást, kiegészítve a többi, akusztikai termékünkkel.

 

Miért fontos az akusztika javítása érdekében a hangelnyelő membránok alkalmazása?

A magas hangok elnyelésére bútoraink, függönyeink és az apróbb dísztárgyaink is képesek. A mély hangokat azonban már nehezebb kezelni. Akusztikailag akkor beszélhetünk egyenletes és tökéletes hangzásról, ha a mély hangok és a magas hangok kiegyenlítődnek. A túl sok basszus miatt visszhangossá válik az adott helyiség, interferenciák és állóhullámok képződnek. A sík, kemény felületek, a falak, a mennyezet, nem képesek elnyelni a mély hangokat, melyek így vissza fognak verődni, ami egyenetlen térhangzást okoz. A kétféle frekvenciájú hang eltérő rezgésszámmal rendelkezik, ezért a mély hangok elnyelését csak megfelelő anyagú és szerkezetű eszközök elhelyezésével tudjuk megvalósítani. Az elnyelt hangok valójában nem vesznek el, hőenergiává alakulnak.
A felsűrűsödő basszus hangok a sarkokban okozzák a legnagyobb gondot. Az akusztikai szakemberek mindig a sarkokkal kezdik a helyiségek akusztikai javítását. A basszuscsapdákkal orvosolhatjuk a felgyűlt mély hangok káros és zavaró hatásait. A mennyezetek viszonylag nagy és sima felületei közelében akadálymentesen áramlanak az állóhullámok, ajánlatos csillapítani ezeket. Az álmennyezet segíthet ezen a problémán, de javasoljuk hangelnyelő membránok elhelyezését is a plafonon is, a hatékonyság növelésének érdekében. A basszuscsapdák a kellemetlen utózengéseket is megszüntetik. A helyiségek hangzását több tényező is befolyásolja, számít a méret és a forma mellett, a hőmérséklet, a páratartalom, a falak szerkezete és borítása is.

Hogyan fékezik meg a basszuscsapdák a mély hangokat?

Amikor az alacsony frekvenciájú hang, a kifeszített membránhoz érkezik, a membrán rezegni kezd és ezzel a rezgéssel először lelassítja, majd megállítja a mély hangot.
Nem szabad figyelmen kívül hagyni a helyiségek méretét és alakját sem. A kisebb méretű, négyzet vagy téglalap formájú szobák akusztikája a legkedvezőtlenebb, hiszen az egymáshoz képest kis távolságra található falak között ide-oda verődnek a hangok.
Az épületek tervezésekor ritkán valósul meg akusztikai mérés és tervezés. Ezért általában utólagos módszerekhez kell folyamodnunk a megfelelő akusztikus hangzásért. Az olcsó, szerkezetileg alkalmatlan anyagok használatát kerüljük, mert hangszigetelés vagy hangelnyelés helyett éppen az ellenkező hatás következik be: vagyis még jobban visszaverődnek a hangok.

Tökéletes csend nem létezik, zajok és hangok vesznek körül minket folyamatosan,vannak alig hallható vagy az emberi fül számára hallhatatlan hangok.Az emberi fül nem képes minden hangot érzékelni, a 20 Hz alatti rezgéseket már nem halljuk,ezeket infrahangoknak nevezzük, a 20000 Hz fölötti hangokat szintén nem halljuk már, ezek az ultrahangok. Bár nem halljuk őket, mégis hatással vannak ránk. Az infra és az ultrahangokat néhány állatfaj képes érzékelni. Az afrikai elefántok több száz kilométerről is érzékeli a vihar által keltett infrahangokat, a denevérek pedig ultrahangok segítségével vadásznak a rovarokra.

 

Ez a termék egyedi gyártású terméknek minősül. A termék nincsen készleten, csak megrendelésre készül el. Erre tekintettel a sikeres fizetést követően a megrendelés módosítására vagy lemondására (elállásra) nincs lehetőség. Elkészítési idő előreláthatólag/általában 2 hét, de a várható elkészülés időpontjáról a megrendelést követően tájékoztatást küldünk.
Termékeket +-1cm eltéréssel tudjuk elkészíteni.
2 különböző megrendelés között lehetnek szín eltérések, még ha ugyan azt a színt is rendelte.

További információk

Tömeg N/A
Színek

1 műbőr, 2 műbőr, 3 műbőr, 4 műbőr, 5 műbőr, 6 műbőr, 7 műbőr, Bézs 553 BE-4, Fehér 553 BA-1, Kék 101 N-8, Közép barna 553 BR-1, Zöld 553 Z-3

Méretek

104x64x13cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel, 130x64x11cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel, 1db 104x64x13cm Egybecsomagolva, szállítással, 1db 130x64x11cm Egybecsomagolva, szállítással

Prémium akusztikus panelek dupla bőrmembránnal termékről 2 értékelés

 1. Krisztián Csont

 2. Péter

  Online akusztikai mérést követően ajánlották nekem a terméket, a gyártás és a szállítás meglepően gyors volt. Kicsomagolást követően látszott a precíz, igényes munka. Az akusztikai hatás sem maradt el, nagyon elégedett vagyok a termékekkel és a kiszolgálással, csak ajánlani tudom a céget.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.