Angur Hangfogó függöny

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal: Nálunk nem kell félni a koronavírustól!

Súlyuk: 820g/m dupla anyag. Duplán varrva: 1640g/m

 

Rendelés leadás e-mail-ben.

Cikkszám: 24325346 Kategória:
MPN: 24325346
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

Méret: 140cm széles

Ár: 12 995 Ft / fm, Nettó  Duplán varrva: 25 990Ft/fm

Az árak természetesen a függöny varrását már tartalmazzák!

A hangfogó függöny jellemzői:

A Perfect Acoustic akusztikai panelek kiegészítőjeként, tökéletes választás az Angur dupla rétegű akusztikai függönyök! Ezért a tökéletes hangelnyelő, hangtompító tulajdonságai miatt ajánljuk a szobaakusztika, irodaakusztika és a stúdióakusztika tökéletesítésére! Az Angur hangelnyelő függönyöket 9 féle színárnyalatából választhatja ki, olyat ami igazán illik az akusztikai panelekhez, akusztikai diffúzorokhoz!

Angur  függöny hátulja fekete, de a világos függönyöké fehér filc anyag!

angur hanggátló függöny

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintású
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m
 • Szélesség 140cm
 • Kopássálóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Nagy kopásállóság
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 6mm
 • 20-30 dB hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

angur hangfogó függönyök

Hangfogó függönyök paraméterei:

Az Angur függöny szélessége 140cm. Tehát a hosszúsága pedig  akkora , amekkorára Önnek szüksége van! Ha szélesebb függönyt szeretne, akkor mindenképpen 140-140-es darabokból készülnek, hosszában összevarrva! A hosszában összevarrás alig fog látszani. Mivel a függöny hullámaiban el lehet rejteni. Viszont egyedi méretek esetén küldjön e-mailt!

Mint általában a függönyöknél, az ablak szélességének 2-szeresének kell lennie a  függönynek! De ha még jobb akusztikát szeretne, ezáltal még jobb hangelnyelést, akkor a 2,5x-es a legjobb választás! Fontos , hogy esztétikus és hatásos is legyen!

Nem elhanyagolható a gondos tervezés és a pontos mérés! Ezt feltétlenül tegye meg, hogy akusztikai függönye tökéletes illeszkedjen az adott helyiséghez! Legyen szó akár otthonról vagy akár stúdióról a jótékony hatás nem marad el!

Felfogatás:

Felfogatásra számtalan lehetőség van már, akár csipesz, karnis átbújtató vagy függönybehúzó!
Egyedi igényeit kérem jelezze e-mail-ben! Ha karikás (ringli)megoldást szeretne, akkor az plusz költséget jelent! 300Ft/karika. Karikák minden 20cm után ismétlődnek.

ringlis függöny felfogatás

Csipeszes felfogatások:

A csipeszes “hagyományos” megoldásnál, körülszegjük az anyagot! Így, könnyen csipesszel felrakható! Csipeszeket nem tudunk adni termékeinkhez!

Behúzószalagos megoldás: (behúzószalag ára nettó 800 Ft/folyóméter)

(csipeszt és kampót nem árulunk!)

Az átbújtató, az anyag tetején kialakított lyuk, amin a karnis könnyen átbújtatható!

Ebben az esetben nagyobb és hosszabb anyag mérettel kell számolni. Általában + 10cm visszahajtás elég szokott lenni.

De mi is az a ringli?

A ringli egy olyan fém vagy műanyag karika “gyűrű” ami az anyag tetején van kialakítva. Mi műanyag ipari ringlivel dolgozunk, amely igen erős és esztétikus. Belső átmérője a karikának 40mm.  A ringli segítségével a karnist könnyen át lehet bújtatni. A ringlit több területen is használják, többek között a függönyöknél. Két részből áll, amelyet “összepréselve” biztosítják, hogy felrakás után stabilan a terméken maradjon. Karikás nyomás és teherbírása 150Kg/karika.

Ha függönybehúzót szeretne és kampós felfogatást:

angur hanggátló függöny

A függönybehúzót, az anyag tetejére  varrjuk , ezáltal azokhoz a karnisokhoz is használható a függöny, ahol kampós felfogatás van! Plusz költséget jelent a behúzó!

Álltalában 1m/800 HUF – 2,5 EUR

Reméljük megtalálja az Önnek legideálisabbat! Így, (akárhol is használja) mindennapjai nyugodtabban és hatékonyabban telnek majd! Ne felejtsük el, hogy ezek a függönyök, nem összetévesztendők egy hagyományos függönnyel. Jóval sűrűbb dupla rétegű  anyagok. Ettől is vannak  jótékony hatásai!

Tapasztalatai alapján, több jótékony hatásai is vannak hangfogó függönyeinknek! Ezáltal használhatók otthonokba  irodákba, munkahelyeken, ahol a cél a helyiség csendesítése, visszhang csökkentése. Főleg belvárosi lakásokban ajánlott ez a megoldás, ahol zavaró lehet a beszűrődő zaj! Az irodákban, munkahelyeken is igen célszerű tompítani a munkatársak zaját. Ez akár egy térelválasztó függönnyel megoldható. Sőt nagyon praktikus megoldás, mert alternatívan alkalmazható! Ha kell elválasztható, ha kell összenyitható lesz a tér! De természetesen stúdiókba, hifi- moziszobákba is kiválóan alkalmazhatók. A cél itt a tökéletes hangzás kialakítása! Az akusztikai függönyeink elnyelik a nem kívánatos magas hangokat, így a többi Perfect Acoustic termékekkel elérhető a hőn áhított hangzás!!!

Minden lehetőséget gondoljon át, hogy Önnek a megfelelőt találja meg!

Hang vezérlése és elnyelése:

Sok olyan stúdió vagy hifi és moziszobával találkozunk akusztikai mérések során, ahol hatalmas ablak felületek vannak. Ezeket a felületeket akusztikailag nagyon nehéz kezelni. Függönyök nélkül lehetetlen küldetés lenne. Szerencsére a már nálunk kapható hangfogó függönyökkel könnyebb dolgunk van. Mivel minden hangfogó függönyünk minimum dupla rétegű nagyon sűrű anyagból készülnek, így nagyon jól tudják kezelni akár a közép mély és a magas hangokat is. Vastagságuk miatt 100%- ban megszűri a fényt. Így akár moziszoba elsötétítésére is alkalmazható. Nyílt vagy világot teret szerető embernek sem kell megijednie, mivel ha összehúzzuk csak fél méteres vastagságúra még akkor is kiváló hangelnyelő képességgel rendelkezik.

Csillapít ha össze van húzva a függöny,

Természetesen igen. Méghozzá igen hatásosan. Erre úgy kell gondolni, hogy a kihúzott függöny vastagságához képest meg többszöröződik a sűrűsége mivel egy helyen őszpontosul az a hatalmas anyag. Másik legjobb alkalmazása ha nagyobb felületű ablakoknál úgy rendeljük meg az anyagot, hogy az ablakok szélétől az ablakok széléig menjen. Tehát ha nagyobb felületnél akár 4-5 ablak  is van egy oldalon, akkor az minimum, 4-5 merevítés azon az oldalon. Ebben az esetben mindegyik merevítéshez mehet egy rövidebb függöny. Ebben az esetben össze jön 4-5db fél méter széles és akár 3m magas függöny. Ha kiszámoljuk ez mekkora felület, akkor megfogjuk kapni, hogy 7,5m2 . Ha egy akusztikai panel átlagosan 0,7m2 akkor olyan mintha 10db hangelnyelő panelt vettünk volna és helyeztünk volna az ablakok elé. Ugye így már egészen jól hangzik?

A hangelnyelő függöny méretének kiszámítás:

A függönyök szélessége 140 cm, hozzá kell számolni a szegélyt  és minden oldalon kb 2-2 cm. Ha átbújtatóval szeretné, a hangfogó függönyt, akkor a tetején még kb 6-8 cm-rel kell számolni! Ezeket mind, hozzá kell kalkulálni, hogy a hanggátló függöny ne csak az akusztikát javítsa, de még esztétikus is legyen! Mert ugye, elsődleges cél a szobaakusztika, stúdióakusztika és az irodaakusztika tökéletesítése, de az összképről sem felétkezzünk meg!

Sajnos az egyedi méretekből adódóan, a függönyöket nem áll módunkban visszavenni! Ezért jól gondolja át a mintákat és színeket.

Nagy jó választások lehetnek az Angur akusztikai függönyök! A Perfect Acoustic termékeit pl. akusztikai panelokat, diffúzorokat, basszuscsapdákat jótékonyan kiegészítve kialakulhat a tökéletes hangzás!

El sem hinnénk mennyire befolyásolja hangulatunkat és teljesítményünket a körülöttünk lévő környezet. Ha hanghatások érnek folyamatosan minket, agyunk nem tud pihenni, ezért észrevétlenül elfáradunk. Ezt tapasztalhatjuk munkahelyünkön vagy akár otthonunkban is.  Modern világunkban számtalan zaj vesz körül. Ezeket a nem kívánatos hangokat, akár már egy hanggátló függönnyel is tudjuk tompítani! Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás! Tehát egy hanggátló függöny elhelyezése a helyiségben, nem csak díszíti, de jótékonyan is befolyásolja mindennapjainkat! Több szín közül válogathatnak vásárlóink , így megtalálja stílusának és ízlésének megfelelőt.

1.Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!

2.A függönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 820 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)

3.Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!

Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket!Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angur Hangfogó függöny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

  Üdvözlöm, Hálószobába szeretnék hangszigetelő függönyt. Melyik anyagot ajánlaná? Melyik frekvencián mennyi a hangcsillapítás? Tudna küldeni esetleg mérési eredményeket? Köszönöm
 1. 0 votes
  QÜdvözlöm, Hálószobába szeretnék hangszigetelő függönyt. Melyik anyagot ajánlaná? Melyik frekvenc...... Read more
  Asked by Agnes H on 2021.08.17. 19:06
  Answered by the admin

  Üdvözlöm!

  Az Angur, a Brawa, a Brazio és a Ditto függönyöket ajánlom. Érdemes dupla anyagvastagsággal rendelni, mert úgy még hatékonyabbak,

  Sajnos nem állnak rendelkezésre mérési eredmények, ezért pontos értékeket nem tudunk megadni.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

 2. Fiam szobájának hangszigetelésére szeretnék megoldást találni. Számítógépes játék miatt nagyon zavaró a kiszűrődő zaj. A szoba méretei 3 0x3,1x2,7 méter. Két ablak, egy beépített szekrény (nappali felől) egy ágy és egy íróasztal található a szobában. Közvetlenül mellette egy másik szoba. Várom válaszát a lehetőségekről. Péteriné Henczi Szilvia
 3. 0 votes
  QFiam szobájának hangszigetelésére szeretnék megoldást találni. Számítógépes játék miatt nagyon za...... Read more
  Asked by Péteriné Henczi Szilvia on 2021.05.04. 08:58
  Answered by the admin

  Köszönjük, hogy megkeresett minket.

  Időközben telefonon már beszéltünk, reméljük, mindent sikerült megoldani.

 4. Tisztelt XL GASZTROBUSZ kft, kérdésem az lenne, hogy az akusztikai függöny a külső zajokat is tompítja vagy csak a belső tér akusztikáját javítja? Sajnos új pap költözött a közelben lévő templom plébániájába és megváltoztatta az évtizedek óta megszokott harangozási rendet, ezen beszűrődő zajon szeretnénk valamelyest csökkenteni éjszaka egy mennyezettől-padlóig, faltól-falig elhúzott függönnyel. Köszönöm a válaszukat! Üdvözlettel: Gerencsér Attila Sárvár, Nádasdy u. 1.
 5. 0 votes
  QTisztelt XL GASZTROBUSZ kft, kérdésem az lenne, hogy az akusztikai függöny a külső zajokat is tom...... Read more
  Asked by Gerencsér Attila on 2021.02.09. 09:10
  Answered by the admin

  Üdvözlöm!

  Függönyeink a külső zajok csillapításában is hatékonyak. A hatékonyság mértékét azonban befolyásolhatják az adott helyiség akusztikai adottságai, illetve a függönyök rögzítési módja is. Érdemes résmentesen elhelyezni a függönyöket, és ajánlott dupla vastagságú függönyt rendelni, a hatékonyság fokozása érdekében.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

Send me a notification for each new answer.