Bagdad modern bútorszövet

4 140 Ft Bruttó

Nálunk diszkont árakon vásárolhatnak megrendelőink!

Minimálisan rendelhető mennyiség 2 m!

Varrást is vállalunk a nálunk vásárolt szövetekből! (400 ft/m)

  • Bútorszövet
  • 140 cm széles
  • 85 % PES 15 % COT
Törlés
Cikkszám: KA-222-173 Kategóriák: ,
MPN: 222
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bagdad bútorszövet

  • 140 cm széles
  • 85 % PES 15 % COT
  • Kopásállóság: 50000 martindale
  • Tisztítás: Vegyszer nélküli kárpit tisztítóval

A megfelelő bútorszövet meghatározza a helyiség hangulatát. Fontos, hogy a bútorszövetek színe, mintája és stílusa harmonizáljon a szoba belső terével és a többi lakberendezési kiegészítővel. A nagy kopásállóságú bútorszövetek a nagyobb igénybe vételt is jól bírják, hosszú ideig megőrzik szépségüket és jó minőségüket.

Rendelhető színek:

BAGDAD Modern bútorszövet

Modern bútorszövet az esztétika és a tartósság jegyében

A Bagdad bútorszövet 85 %-ban poliészterből készül, rendkívül strapabíró, tartós kárpit. A kopásállóságának mértéke a Martindale teszt alapján 50000, így a nagyobb igénybevétel sem károsítja a szövetet. Sokféle szép színben rendelhető, modern és klasszikus stílusú lakásokban is jó választás az ülőbútorok bevonására. Letisztult, ugyanakkor elegáns külsőt kölcsönöz a kanapéknak, foteleknek, székeknek, vagy az ülőgarnitúráknak.

A bútorszövet meghatározza a szobák hangulatát, lakberendezéskor az aktuális trendnek megfelelő kárpitokat és klasszikusabb vonalakat is találunk a textil kereskedésekben.

A bútorkárpitok kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy a színük és mintájuk passzoljon a szoba stílusához. A semlegesebb vagy a pasztell színek szinte minden belső térbe jól illenek, ezáltal harmonizálnak a helyiség más berendezéseivel, falaival, lakástextíliáival.

A felhasználási céltól függően a bútorszövetek eltérő kopásállósággal rendelkeznek. Ezt az értéket a Martindale teszt során mért számok jelzik. Ezt a tesztet dörzstesztnek vagy kopásállósági tesztnek is nevezik. Minél magasabb ez az érték, annál nagyobb igénybevételre alkalmas az adott kárpit. 30 000 ciklus fölötti érték már nagyon nagyfokú kopásállóságot jelez, így azok az ülőbútorok, amelyeknek ilyen magas, vagy ennél is magasabb a kopásállósága, nyilvános intézményekben, várótermekben,  egészségügyi, oktatási és vendéglátó létesítményekben is használhatók. Mivel a bútorokat általában nem 1-2 évre vásároljuk, így a nappalinkba is ideális választás a tartós bútorszövet, főleg, ha gyakran fogadunk vendégeket, vagy kisgyerekek is használják a bútorokat. Könnyű kezelhetősége és strapabírósága miatt nem jelent gondot a tisztítása sem.

Természetesen a bútorszövet színét és mintáját is gondosan kell kiválasztani, annak érdekében, hogy az otthonunk harmónikus és kellemes hangulatú legyen. Gyakran a kanapé, vagy az ülőgarnitúra áll a nappali középpontjában, ezért nem mindegy, hogy milyen designt képvisel. Az ülőbútorok megfelelő mérete is lényeges. Egy kisebb szobában nem biztos, hogy előnyös a nagy méretű, terjedelmes kanapé, mivel összenyomja, túlzottan uralja a teret. A nagy alapterületű nappalikban jobban mutatnak a méretesebb ülőbútorok, a túl kicsi kanapé elvész a tágas terekben és nem tud érvényesülni. Ha lekerekített formájú bútorokra keresünk szövetet, érdemes egyszínű kárpitban gondolkodni, a nagy, harsány minták ugyanis nem feltétlenül mutatnak jól egy egész bútor felületén. Ha szeretnénk mégis mintát is használni a belső enteriőr kialakítása során, akkor mintás, vagy élénkebb színű díszpárnákkal feldobhatjuk az egyszínű bútorokat.

További információk

Tömeg N/A
Színek

KA-02, KA-04, KA-06, KA-11, KA-13, KA-14, KA-17, KA-19, KA-26, KA-27, KA-29, KA-30

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bagdad modern bútorszövet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.