Csíkos organza – Függöny méteráru

3 074 Ft Bruttó

Nálunk diszkont árakon vásárolhatnak megrendelőink!

Minimálisan rendelhető mennyiség 5 m!

Varrást is vállalunk a nálunk rendelt anyagokból! (varrás ára: 400 ft/m)

Kód 840-

  • 100% poliészter
  • 280cm
Törlés

Leírás

Csíkos organza

Kód 840-

  • 100% poliészter
  • 280cm

Fényáteresztő függöny, ólomzsinórral.

Rendelhető minták:

Függöny méteráru-a sokoldalú organza

Függöny választás során számos függöny típus közül válogathatunk. Az organza anyag igencsak kedvelt szövet, poliészterből készül, így ennem köszönhetően nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, légy tapintású, könnyen tisztítható. Könnyű kezelhetősége, kedvező ára és dekoratív megjelenése jóvoltából az egyik legnépszerűbb fényáteresztő függöny alapanyag.

Sok szép szín és minta változatban rendelhető, így szinte mindenki megtalálja a megfelelő designt. A csíkos organza a modern, fiatalos lakásokba is illik, de az elegánsabb trendet követő otthonokban is esztétikus ablakdekoráció.
A csíkos függöny játékosságot, mozgalmasságot visz a belső tér hangulatába. A minimalista stílusú helyiségekre általában a kevés bútor és a semlegesebb színek jellemzők. Annak érdekében, hogy ne váljon túl unalmassá, rideggé a minimalista módon berendezett szoba, érdemes néhány élénkebb színű, vagy hangsúlyosabb mintájú lakberendezési kiegészítőt is elhelyezni az adott helyiségben.
A csíkos minta nagyon régóta nem megy ki a divatból, az uralkodó osztály tagjai, az előkelőségek kastélyaiban, villáiban is előszeretettel használtak csíkos bútorokat, függönyöket, ágytakarókat.

Textil webáruház-széles függöny méteráru választék

Textil webáruházunkban nagyon sok féle fényáteresztő, áttetsző függönyt kínálunk vásárlóink számára. Az organza függöny anyagokat nagyon vékony, lenge fonalból szövik, kissé csillogó textil. A két különböző fonal használatával színjátszó hatás érhető el. Mosógépben mosható anyag, ami hamar megszárad, de általában vasalást igényel, mivel eléggé könnyen gyűrődik. Az organza áttetsző, könnyű és fényes szövet, tartós és némiképp merev anyag. Kiválóan alkalmas fényáteresztő függönynek, nemcsak a világosabb szövetek, hanem a mintás, vagy a sötétebb színárnyalatok is. Ha déli fekvésű lakásunk van, és a nap nagyrészében sok napfény jut be a szobába, a hidegebb színárnyalatok jól kiegészítik a napos, világos helyiséget. Amennyiben északi, vagy nyugati elhelyezkedésű az otthonunk, melegebb színeket válasszunk, így a függönyök kellemesebbé teszik a hangulatot. A nagyobb méretű minták csak nagyobb terekben néznek ki jól, a kicsi szobákba inkább az apró mintájú függönyöket ajánljuk. A hosszanti csíkozású függönyökkel optikailag megnövelhetjük a magasságot, a vízszintes csíkok a nagy belmagasságú szobákba illenek.

Elhelyezés

Nappaliban, hálószobában, dolgozószobában, konyhában, előszobában, gyerekszobában, szállodákban, éttermekben, iskolákban és egészségügyi intézményekben is nagyszerű lakástextília az organza függöny. Minden helyiséget szebbé, otthonosabbá tesz, megszűri az erős fényt, és megakadályozza, hogy idegenek belássanak az irodába, vagy az otthonunkba. Kombinálhatjuk dekor vagy sötétítő drapériákkal is, így még több lehetőségünk van a fény szabályozására. Ha emeleti lakásban élünk, vagy olyan házban, amelynek ablakai saját kertre néznek, ideálisak a lenge, vékony szövésű organza függönyök, ha a forgalmas utcára nyílnak az ablakaink, akkor ajánlatos sűrűbb szövésű függönyöket választani, vagy az organza függöny mellé egyéb sötétítésre alkalmas függönyt is helyezzünk el az ablakok elé.

Rögzítési mód

Függöny karnisra, sínre is rögzíthetők az organza függönyök, függönykarikákkal, behúzószalaggal vagy csipesszel. Az organza függönynek a ráncolása, ha az ablak szélességénél legalább kétszer, két és félszer, háromszor nagyobb szélességű a függönyünk.

Függöny méteráru varrással is rendelhető textil webáruházunkban!

Nálunk nemcsak a függöny anyagot rendelhetik meg kedves vevőink, varrást is vállalunk textil webáruházunkban kapható függöny esetében.

(A termékek színe, árnyalata a valóságban eltérhet a honlapon látható képekhez képest, emiatt cégünk nem vállal felelősséget!)

További információk

Tömeg N/A
Színek

01, 08, 50

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csíkos organza – Függöny méteráru” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.