Fakocka diffúzor 60x60x9cm

(1 vásárlói értékelés)

29 947 Ft31 747 Ft Bruttó

Méret:60x60x9cm

Törlés
 Ft
Cikkszám: 4533987578 Kategória:
MPN: 4533987578
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

Fakocka akusztikai diffúzor

Fakocka diffúzor  tulajdonsága:

  Nagy sűrűségű és fajsúlyú rétegelt borovi fenyőből készülnek.

  5-féle pácolt színből választhatnak megrendelőink:

  • natúr
  • világos dió
  • sötét dió
  • palisander
  • fekete
  • A pácolás + 5000 ft.

  Akusztikai diffuzor szinek

  Fakocka akusztikai diffúzorA keményfa kockák rendkívül hatékonyan nyelik el a hangokat és szabálytalan, különböző mélységű felületük eltérő sávszélességben szórja szét a hangokat-így tisztább, teresebb akusztika jön létre.
  A fakockákról különböző szögekben verődnek vissza a hangok, nem pattannak a fejünkhöz, ezért közeltéri diffúzorként is alkalmazhatók.
  Kézzel készült termékeinket rendszeresen ellenőrizzük és teszteljük.
  Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően remekül illenek bármilyen stílusú helyiségbe.
  Hosszú évek múltával is megőrzik dekoratív külsejüket és magas fokú hatékonyságukat.
  Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat használunk termékeink előállításához.
  Mérete: 60 x 60 x 9 cm, de egyedi méretek elkészítését is vállaljuk. Ilyen esetekben, kérjük, írjon nekünk e-mailt!

  Tisztításuk:

  Elegendő egy enyhén nedves ronggyal áttörölgetni vagy átporszívózni.

  Felfogatásuk, rögzítésük egyszerű, nem igényel szaktudást. Minden panelhez képakasztót és csavarokat adunk, így bárki könnyedén rögzítheti a diffúzorokat a kívánt helyre.

  Milyen tulajdonságaikkal járulnak hozzá a diffúzorok a tökéletes akusztikához?

  Az akusztikai diffúzorok a felületükre érkező hangok energiáját kisebb részecskékre bontva, egyenletesen, nagyobb térben szórják szét. Ezáltal a hangzás kiegyensúlyozottab, letisztultabb lesz. A mélyhangelnyelő elemekkel, akusztikai panelekkel és függönyökkel kiegészítve elérhetjük a helyiség ideális akusztikáját.

  Akusztikai gondok és megoldásuk

  A szobák, stúdiók akusztikai problémáit leggyakrabban a felgyülemlő basszushangok, a csörgő visszhangok és az utózengések okozzák. A sima, kemény fal és mennyezeti felületek nem képesek elnyelni a mélyebb frekvenciájú hangokat. Egy kisebb méretű, téglalap vagy négyzet formájú helyiségben a hangok ide-oda verődnek, nagyon zavaró csörgő visszhangot keltve. A sarkokban gyűlik össze a legtöbb mély hang. Emiatt szükségesek a mélyhangelnyelő membránok, panelek. Kiemelném azonban, hogy a túlzott csillapítás rombolja a hanganyag élményét. Az akusztikai diffúzorok egyrészt elnyelik a mély hangokat, másrészt viszont szét is szórják a felületükre érkező hangokat, így megszűnik a kellemetlen csörgő visszhang. Valósággal megnövelik a teret. A korábban említett sík, nagy és üres felületekkel szemben a diffúzorok szabálytalan, eltérő mélységű, pontos matematikai számítások alapján kialakított felülete különböző sávszélességben sugározzák, szórják szét a hangokat.

  Hány darab diffúzorra van szükség egy adott helyiségben?

  A diffúzorok ideális mennyiségét meghatározza az adott helyiség mérete is. Minél nagyobb a szoba, nagy valószínűséggel annál több diffúzor elhelyezése ajánlott. De nem ajánlott az egész szobát diffúzorokkal beburkolni! A visszaverődési pontokat szükséges csak elfedni diffúzorokkal. Ezek pontos helyét akusztikai mérés során tudjuk meghatározni. A Perfect Acoustic kiemelkedő minőségű és hatékonyságú, igényesés esztétikus termékei mellett helyszíni és online akusztikai mérést is végez. Ez utóbbi 95 % pontosságú. Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható, precíz és igényes szakembert keres!

  Art akusztikai diffúzor

  Dekoratív és hatékony

  A fakocka diffúzorok kiváló hangszétszóró tulajdonságuk mellett esztétikus lakberendezési elemként is funkcionálhatnak. Nem kell tehát lemondani az ízléses, szép szoba belsőről, ha ezeket a mutatós, csiszolt és egyenként színezett, pácolt termékeket választja. A fakockák 5 féle színt kaphatnak, így szinte mindenki megtalálhatja a neki tetsző designt.

  Muzsika és film

  Mai, modern, felgyorsult világunkban néha kell egy kis időt szánni a kikapcsolódásra, relaxálásra. Sok ember szívesen hallgat e célból zenét, vagy nézi meg kedvenc filmjét, akár több alkalommal is. Ha azonban egy rossz akusztikával rendelkező helyiségben teszi mindezt-akkor a pihentető, stresszoldó hatás helyett feszültséget, idegességet vagy akár migrént is tapasztalhat. Gondosan tervezzük meg a helyiség akusztikáját, végeztessünk akusztikai mérést és kezelést a megfelelő szakemberrel, hogy a kedvenc muzsikánk, filmünk valódi, pozitív élményt nyújthat.

  Olcsó húsnak híg a leve

  Felejtsük el az olcsó megoldásokat! A tojástartó dobozok, a hungarocell vagy a műanyag szivacs anyagok szerkezetükből adódóan nem alkalmasak arra, hogy hatékony hangelnyelőként, illetve diffúzorként működjenek. Éppen ellenkezőleg! A fakocka diffúzorok rétegelt, borovi fenyőből készülnek, a keményfa nagy fokú hangelnyelő képessége biztosítja a megfelelő hatást.

  Elhelyezés

  A legfőbb visszaverődési pontokat kell lefedni a diffúzorokkal: hangfalak mögött, lehallgatói helyzet mögött, a hangfal és a hallgató között jobb, illetve bal oldalon, a hallgató és a hangszóró között a mennyezeten, döntött tetőtéri falaknál. A fül közepének magasságába ajánlott elhelyezni a diffúzorokat.

  Elkészítés:

  Termékeinket a megrendeléstől számított 1-2 héten belül elkészítjük, bármilyen mennyiségben és méretben .

  Csomagolás:

  Termékeinket dedikált, erős kartondobozokba csomagoljuk, melyeket több réteg fóliával bélelünk ki.

  Szállítás:

  Termékeinket a DHL futárszolgálat szállítja, Magyarországon pedig a 24H szállítócég végzi.

  A Perfect Acoustic a tökéletes minőségre és hatékony funkcióra törekszik termékei előállítása során. Egyedi elképzeléseit is szívesen megvalósítjuk. Termékeink minősége és hatékonysága egyedüllálló a piacon.

  A diffúzoraink valódi fából készülnek, a fa anyag természetes adottságai, struktúrája (csomók, rögök, a szivárgó gyanta miatti foltosodás), erezete miatt a pácolás/festés nem lesz egyenletes, az árnyalatok is eltérőek lehetnek a diffúzor teljes felületén, ezért emiatt nem tudunk reklamációt elfogadni.
  (A természetes faanyag szépsége, stílusa éppen abban rejlik, hogy az erezet és a struktúra miatt sajátos színeket, árnyalatokat lehet elérni a festés/pácolás során.)

  További információk

  Tömeg N/A
  Méretek

  1db 60x60x10cm Csomagolva, szállítással, 60x60x10cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel

  Fakocka diffúzor 60x60x9cm termékről 1 értékelés

  1. Andris

   Masszív, hatásos és szép darab.

   Feltöltött képek

   #1 kép innen:Andris
  Mondd el a véleményed

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  Az ügyfelek kérdései és válaszai

  There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

  Send me a notification for each new answer.