Roton zajfogó függönyök

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal: Nálunk nem kell félni a koronavírustól! 

 • Súly 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 5mm
 • 20db hangelnyelés

Rendelés leadás e-mail-ban.

A megrendelt termék/termékek szállítási költsége a termék / termékek kosárba helyezését követően fog megjelenni!

Cikkszám: 68567463 Kategória:
GTIN: 68567463
MPN: 68567463
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

 • méret: 140cm széles
 • Ár: 11 500Ft / fm, Nettó  Duplán varrva: 23000Ft/fm
 • Az árban a függöny varrása benne van.
 • A szélességét bármekkorára lehet növelni.

Roton zajfogó függönyök tulajdonsága:

Roton függöny dupla rétegű anyagból készül.

Minden Roton  függöny hátulja középbarna szövet anyag.

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintás
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m
 • Szélesség 140cm
 • Kopássálóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 5mm
 • 20dB hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

Roton hangfogó függönyök tulajdonsága:

Méretek:

Minden ablak más-más méretű, ezért Önnek kell kiválasztani a megfelelő méretet! Kérjük, hogy ne az ablak-ajtó méretet küldjék el nekünk, hanem azt a méretet amire szüksége van! Az anyagok szélessége 140 cm. Ezt szükség esetén lehet szélesíteni összevarrással. Hosszúságát Önnek kell megterveznie. Ehhez szükség van a pontos mérésre!

Az ideális függöny 2-2,5 szer szélesebb az ablaknál! Így a legszebb és leghatékonyabb! De természetesen Ön választ!! Mi csak javasoljuk mi a legideálisabb a vásárlóink eddigi tapasztalati alapján!

Kérdés esetén írjon e-mailt nekünk!

Függönyeink felfogatása:

Szinte felsorolhatatlan hány féle függöny felfogatás létezik. A mi javaslatunk a hagyományos csipesz, átbújtató , ringli vagy a függöny összehúzó és kampó!

 • csipeszes megoldásnál, egyszerűen körbe van varrva az anyag és Ön felteszi csipeszeket
 • átbújtatós megoldás, egy 6-8 cm lyukon lehet a karnist átbújtatni, ezt az anyag tetején igény szerint kialakítjuk
 • ringlis megoldás, amikor kör alakú lyukak vannak kialakítva az anyag tetején, ezen is könnyen átfűzhető a karnis. (ringli plusz költség) 300Ft-1EUR/karika

ringlis függöny felfogatás

 • függöny behúzó és kampó, az anyag tetejére varrt összehúzó, amikbe a karnison lévő kampók beakaszthatók. (behúzó plusz költség)  800Ft-2,5EUR/m

angur hanggátló függöny

Ha kérdése, kérése van küldjön nekünk e-mailt!

 

Hogyan számítsuk ki az akusztikai függöny méretét:

Fontos, hogy pontosan tervezzünk és mérjünk le mindent a rendelés előtt! A függöny szélessége 140 cm. A szegés kb 2-2cm körbe. Összevarrás plusz 5cm. Ha nagyobb szélességre van szükség!  Gondolja át a felfogatást is. Lásd a felfogatásos résznél!!! A karnis magasságának lemérése is elengedhetetlen. A függönynek hatásosnak és szépnek, designosnak is kell lennie.

Nem mindegy az sem hová, mekkora anyagot szeretnénk! Alkalmasak függönyeink ablakra, ajtóra és térelválasztásra is!

Minden függöny egyedi, így nem tudjuk visszavenni a kész termékeket!!

 

A Roton hangelnyelő függöny egyedülálló tulajdonságokkal bír! Érezte már magát úgy , hogy zsong a feje a sok zajtól? A körülöttünk lévő sok-sok zaj nagyon káros az emberi szervezetre. Fontos, hogy mind munkahelyünkön, mind otthonaikban tudjunk pihenni és regenerálódjon szervezetünk. A függönyeink védenek a külső fényhatásoktól és a beszűrődő zajoktól. Így biztosítják a nyugodt pihenést. A hőszigetelő tulajdonság is igen hasznos. Télen a meleg maradjon bent és nyáron a meleg maradjon kint! Munkahelyeken is igen fontos, hogy  a kollégák a zajokkal ne zavarják egymást.

Roton hanggátló függöny nem csak az otthonokba és a munkahelyeken hatékonyak, hanem a stúdiókba, hifi- moziszobákba is. Itt a tökéletes hangzás elérése a cél. (Plusz a moziszobáknál a tökéletes sötétítés is). Egyes felületekre, mint például az üveg, nem tudunk akusztikai elemeket tenni. Ide tökéletes megoldást jelentenek a függönyök! A hangszigetelő függönyök egyszerű, gyors és viszonylag olcsó módja, hogy csökkentsék a helyiségbe jutó nem kívánatos hangokat. Akusztikailag kezelt helyiségbe a legjobb más termékekkel kombinálva alkalmazni.

 

Az emberi szervezet és a zaj

A minket körülvevő folyamatos hangok, sajnos hosszú távon károsan hatnak a szervezetünkre és a pszichénkre. (Természetesen ez egyén függő is! ) A kellemes, halk zene is lehet zavaró és zavarhat bennünket. Hosszú idő után tapasztalhatjuk a zaj káros hatásait! Több csoportja van az zajoknak  a legjellemzőbbek : közúti, légi, vasúti, ipari, szabadidős, ipari és mezőgazdasági. Természetesen ezeken kívül is vannak különböző zajok, de ezek jelentősége elmarad a felsoroltakéhoz. A hosszú időn át tartó hanghatások káros hatással vannak  pszichés, vegetatív és hallásszervi működésünkre! A zaj rontatja az alvás minőségét, ezáltal az idegrendszer túlterhelt lesz , fokozódik a fáradság és ingerlékenyebbek leszünk . Ezeket szeretnénk elkerülni, így mind a munkahelyeken, mind otthonainkban lehetőségeinkhez mérten csökkenteni kell a zajt! Ehhez nyújtanak lehetőséget a különböző akusztikai elemek!!

Nyugodt légkör!

Feltétlenül meg kell említeni ezeknek az anyagoknak a szépségét. A helyiség dísze lesz, csodálatos színeivel nyugodt hangulatot árasztva a helyiségben. 14 különböző szín közül lehet választani. A berendezéssel harmonizáló színeket mindenki megtalálhatja! Sokan nem is gondolják, hogy egy ilyen apró kis dolog, mint a függöny mennyi mindent befolyásol. A hangokra , zajokra való hatást már említettük de van még más is! A színek és a zajmentes helyiségben jobban érezzük magunkat. Akár otthon vagyunk,akár munkahelyünkön. Ezáltal jobb  a kedvünk, jobban tudunk teljesíteni, sőt pihenésünk is nyugodtabb! Szervezetünkre jótékony hatással van a barátságos környezet, ehhez járulnak hozzá akusztikai függönyeink!

 

(+/- 30 % súly eltérés lehetséges!)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Roton zajfogó függönyök” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.