Roton zajfogó függönyök

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal: Nálunk nem kell félni a koronavírustól! 

 • Súly 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 5mm
 • 20db hangelnyelés

Rendelés leadás e-mail-ben.

Cikkszám: 68567463 Kategória:
GTIN: 68567463
MPN: 68567463
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

 • méret: 140cm széles
 • Ár: 11 500Ft / fm, Nettó  Duplán varrva: 23000Ft/fm
 • Az árban a függöny varrása benne van.
 • A szélességét bármekkorára lehet növelni.

Roton zajfogó függönyök tulajdonsága:

Roton függöny dupla rétegű anyagból készül.

Minden Roton  függöny hátulja középbarna szövet anyag.

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintás
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m
 • Szélesség 140cm
 • Kopássálóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 5mm
 • 20dB hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

Roton hangfogó függönyök tulajdonsága:

Méretek:

Minden ablak más-más méretű, ezért Önnek kell kiválasztani a megfelelő méretet! Kérjük, hogy ne az ablak-ajtó méretet küldjék el nekünk, hanem azt a méretet amire szüksége van! Az anyagok szélessége 140 cm. Ezt szükség esetén lehet szélesíteni összevarrással. Hosszúságát Önnek kell megterveznie. Ehhez szükség van a pontos mérésre!

Az ideális függöny 2-2,5 szer szélesebb az ablaknál! Így a legszebb és leghatékonyabb! De természetesen Ön választ!! Mi csak javasoljuk mi a legideálisabb a vásárlóink eddigi tapasztalati alapján!

Kérdés esetén írjon e-mailt nekünk!

Függönyeink felfogatása:

Szinte felsorolhatatlan hány féle függöny felfogatás létezik. A mi javaslatunk a hagyományos csipesz, átbújtató , ringli vagy a függöny összehúzó és kampó!

 • csipeszes megoldásnál, egyszerűen körbe van varrva az anyag és Ön felteszi csipeszeket
 • átbújtatós megoldás, egy 6-8 cm lyukon lehet a karnist átbújtatni, ezt az anyag tetején igény szerint kialakítjuk
 • ringlis megoldás, amikor kör alakú lyukak vannak kialakítva az anyag tetején, ezen is könnyen átfűzhető a karnis. (ringli plusz költség) 300Ft-1EUR/karika

ringlis függöny felfogatás

 • függöny behúzó és kampó, az anyag tetejére varrt összehúzó, amikbe a karnison lévő kampók beakaszthatók. (behúzó plusz költség)  800Ft-2,5EUR/m

angur hanggátló függöny

Ha kérdése, kérése van küldjön nekünk e-mailt!

 

Hogyan számítsuk ki az akusztikai függöny méretét:

Fontos, hogy pontosan tervezzünk és mérjünk le mindent a rendelés előtt! A függöny szélessége 140 cm. A szegés kb 2-2cm körbe. Összevarrás plusz 5cm. Ha nagyobb szélességre van szükség!  Gondolja át a felfogatást is. Lásd a felfogatásos résznél!!! A karnis magasságának lemérése is elengedhetetlen. A függönynek hatásosnak és szépnek, designosnak is kell lennie.

Nem mindegy az sem hová, mekkora anyagot szeretnénk! Alkalmasak függönyeink ablakra, ajtóra és térelválasztásra is!

Minden függöny egyedi, így nem tudjuk visszavenni a kész termékeket!!

 

A Roton hangelnyelő függöny egyedülálló tulajdonságokkal bír! Érezte már magát úgy , hogy zsong a feje a sok zajtól? A körülöttünk lévő sok-sok zaj nagyon káros az emberi szervezetre. Fontos, hogy mind munkahelyünkön, mind otthonaikban tudjunk pihenni és regenerálódjon szervezetünk. A függönyeink védenek a külső fényhatásoktól és a beszűrődő zajoktól. Így biztosítják a nyugodt pihenést. A hőszigetelő tulajdonság is igen hasznos. Télen a meleg maradjon bent és nyáron a meleg maradjon kint! Munkahelyeken is igen fontos, hogy  a kollégák a zajokkal ne zavarják egymást.

Roton hanggátló függöny nem csak az otthonokba és a munkahelyeken hatékonyak, hanem a stúdiókba, hifi- moziszobákba is. Itt a tökéletes hangzás elérése a cél. (Plusz a moziszobáknál a tökéletes sötétítés is). Egyes felületekre, mint például az üveg, nem tudunk akusztikai elemeket tenni. Ide tökéletes megoldást jelentenek a függönyök! A hangszigetelő függönyök egyszerű, gyors és viszonylag olcsó módja, hogy csökkentsék a helyiségbe jutó nem kívánatos hangokat. Akusztikailag kezelt helyiségbe a legjobb más termékekkel kombinálva alkalmazni.

 

Az emberi szervezet és a zaj

A minket körülvevő folyamatos hangok, sajnos hosszú távon károsan hatnak a szervezetünkre és a pszichénkre. (Természetesen ez egyén függő is! ) A kellemes, halk zene is lehet zavaró és zavarhat bennünket. Hosszú idő után tapasztalhatjuk a zaj káros hatásait! Több csoportja van az zajoknak  a legjellemzőbbek : közúti, légi, vasúti, ipari, szabadidős, ipari és mezőgazdasági. Természetesen ezeken kívül is vannak különböző zajok, de ezek jelentősége elmarad a felsoroltakéhoz. A hosszú időn át tartó hanghatások káros hatással vannak  pszichés, vegetatív és hallásszervi működésünkre! A zaj rontatja az alvás minőségét, ezáltal az idegrendszer túlterhelt lesz , fokozódik a fáradság és ingerlékenyebbek leszünk . Ezeket szeretnénk elkerülni, így mind a munkahelyeken, mind otthonainkban lehetőségeinkhez mérten csökkenteni kell a zajt! Ehhez nyújtanak lehetőséget a különböző akusztikai elemek!!

Nyugodt légkör!

Feltétlenül meg kell említeni ezeknek az anyagoknak a szépségét. A helyiség dísze lesz, csodálatos színeivel nyugodt hangulatot árasztva a helyiségben. 14 különböző szín közül lehet választani. A berendezéssel harmonizáló színeket mindenki megtalálhatja! Sokan nem is gondolják, hogy egy ilyen apró kis dolog, mint a függöny mennyi mindent befolyásol. A hangokra , zajokra való hatást már említettük de van még más is! A színek és a zajmentes helyiségben jobban érezzük magunkat. Akár otthon vagyunk,akár munkahelyünkön. Ezáltal jobb  a kedvünk, jobban tudunk teljesíteni, sőt pihenésünk is nyugodtabb! Szervezetünkre jótékony hatással van a barátságos környezet, ehhez járulnak hozzá akusztikai függönyeink!

 

1.Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!

2.A függönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 820 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)

3.Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!

Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket! Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Roton zajfogó függönyök” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

  "20db hangelnyelés" mit jelent? Ennyivel csökkenti a függöny a zaj (pl. ajtóra szerelve az ajtó mögött képződő, az ajtón átjutó zaj) hangerejét? (Laikus vagyok a témában).
 1. 0 votes
  Q"20db hangelnyelés" mit jelent? Ennyivel csökkenti a függöny a zaj (pl. ajtóra szerelve az ajtó m...... Read more
  Asked by Janous on 2021.02.27. 21:06
  Answered by the admin

  Üdvözlöm!

  Igen a 20 decibel a zajcsökkentés mértékére vonatkozik. A függönyök azonban csak akkor tudják a maximális hatékonyságukat kifejteni, ha az adott helyiségnek megfelelőek az akusztikai adottságai is. Egy rossz akusztikájú helyiségben a függöny-önmagában- nem tud minden akusztikai problémát megoldani. A hatékonyság érdekében résmentesen javasolt elhelyezni a függönyöket.

Send me a notification for each new answer.