Brazio velvet hanggátló függöny

(1 vásárlói értékelés)

820g/m dupla rétegű anyag.  Duplán varrva: 1640g/m

 

Törlés
Cikkszám: 4351324 Kategória:
MPN: 4351324
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

méret: 140cm széles

Az árban a függöny varrása benne van! 

Brazio velvet hanggátló függöny tulajdonságai:

Brazio függönyök dupla rétegű anyagból készülnek. Ennek is köszönhető tökéletes hangtompító, hangelnyelő és hőszigetelő tulajdonságai.

Minden Brazio  függöny hátulja középbarna szövet anyag.

Plusz tulajdonságok:

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintás
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m 
 • Szélesség 140cm
 • Kopásállóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 5-6mm
 • 20-30dB hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

brazio velvet hanggatlo fuggony

 

Függönyök méretei:

Hangfogó függönyeink egységesen 140 cm szélességgel  rendelkeznek, de egyedi szélességű, és magasságú függönyöket is lehet rendelni.

Függönyeink szélessége legyen az ablak szélességének legalább 2-2,5-szerese.

A rendelésnél , kérjük, hogy minden esetben azt a méretet adják meg, amekkora függönyre szükségük van. Azt ablak-ajtó méretei nem egyenlőek az anyag méreteivel! Minden esetben mérjenek, tervezzenek pontosan.

Függönyök felfogatása:

A függönyök különböző felfogatással léteznek. 

Ringlis felfogatás:

ringlis függöny felfogatás

A függönyeink tetejére préseléssel kerülnek az átlátszó, erős műanyag ringli karikák. A ringli karikák belső átmérője 40 mm, külső átmérőjük 60 mm. Rendkívül nagy teherbírásúak, 150 kg/karika a terhelhetőségük.

Ringli karika ára: nettó  300Ft/db.( A karikák kb.  20 cm-ként ismétlődnek.)

Behúzó szalag:

angur hanggátló függöny

Behúzó szalag ára: nettó 1300 ft/méter.

Behúzószalagos megoldás:

(csipeszt és kampót nem árulunk!)

Hogyan számítsuk ki a hangelnyelő függöny méretét:

A függönyök anyagok szélessége 140cm, ebből  levarrt szegély kb 2-2 cm.  Ezt is bele kell kalkulálni a rendelésnél. A nagyobb szélességű függönynél (ami nagyobb,mint 140 cm) az illesztéshez 5cm-re van szükség.  A hangelnyelő függöny karnis “bújtatója” kb 8-10 cm plusz anyag.  A méretek kiszámításánál minden részletet gondoljon át, a hatás és az esztétika egyaránt fontos!

A méretre szabott hangfogó függönyöket nem tudjuk visszavenni, ezt a rendelés előtt vegye figyelembe!!

 

Milyen helyiségekbe ajánljuk a Brazio függönyöket?

-lakásokba, házakba, ahol a külső zajok okoznak gondot,

-lakóterek elválasztására,

-munkaterületek elválasztására,

-irodák,  tárgyalók hangszigetelésére, hangcsökkentésére

-mozi- , hifiszobák akusztikájának javítására

-stúdiók akusztikájának tökéletesítésére.

A Brazio függény  nyugalmat és tökéletes hangzást biztosít. A hangelnyelő textíliák speciálisan fejlesztett anyagok. Plusz tulajdonságuk a hőelnyelés. A sűrű szövésnek köszönhetően a nyári melegben és a téli hidegben is előnyösen használhatók. Esztétikusak , így díszítik is az adott helyiséget. 19 különböző, gyönyörű színárnyalatból választhatnak vásárlóink! Tökéletesen illeszkednek a többi akusztikai elemhez.

A szobaakusztikáról:

Az akusztika egy tudományág amely- nagyon egyszerűen-a hanggal és annak terjedésével foglalkozik. E tudomány több területe az anyagtudomány eredményeit használja fel. A hangot a falak és a tárgyak visszaverik és így kellemetlen zaj, visszhang keletkezik.  Ezért szükségesek az akusztikai hangelnyelő termékek, melyek optimalizálják az akusztikát és tompítják a zajokat.

Miért jó az akusztikai függöny?

Az akusztikai függönyök megakadályozzák a hang közvetlen visszaverődését és csökkentik a helyiségek visszhangját. Speciálisan fejlesztett, sűrű anyagok, amelyeknek hang és hőelnyelő tulajdonságaik is vannak.

A hangelnyelő függönyök sok területen használhatók :  irodákban,vendéglátásban,  szórakoztatóiparban, otthonokban és még számtalan területen.

Akusztikai függöny házimozi szobában

Sokan kérdezték már tőlünk, hogy moziszobákhoz is alkalmasak-e ezek a függönyök. Természetesen igen! Ezekkel a termékekkel- a többi akusztikai termékkel együtt kiegészítve – elérhető a tökéletes hangzás. A moziszobákban a tökéletes moziélmény érdekében a megfelelő sötétítés is lényeges szempont. Brazio függönyeink erre is megoldást jelentenek.

Irodaakusztika:

Az irodai munka során nem mindegy , hogy milyen a helyiség akusztikája. A munkatársak, telefonok, műszaki eszközök, bútorok, léptek állandó zaja nagyon megterhelő az ember számára. Fejfájáshoz, fáradtsághoz, depresszióhoz vezethet, ronthatja a koncentrációs készséget, akadályozza a gondolkodást. Hosszabb távon komolyabb hatással lehet fizikai és mentális egészségünkre is. Az akusztikai panelek segítenek a zajprobléma megoldásában. Az ablakok, üvegfalak elé helyezett akusztikai függönyök még tovább javítják a hangzást, és csillapítják a zajt. A munkaállomások elkülönítésére is nagyszerűen használhatók.

1.Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!

2.A függönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 820 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)

3.Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!

Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket!Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!

További információk

Tömeg N/A
Színek

1120, 1121, 1122, 1123, 1124, 1125, 1126, 1127, 1128, 1129, 1130, 1131, 1132, 1133, 1134, 1135, 1136, 1137, 1138

Brazio velvet hanggátló függöny termékről 1 értékelés

 1. Éva

  Nagyon kellemes tapintású. Sok helyre elmentem megnézni a hanggátló függöny anyagát, de itt teljesen más minőséget kaptam. Nem gagyi műszálas mint sok helyen volt. Ajánlom mindenkinek!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

  Üdvözlöm egy olyan kérdésem lenne még, hogy meg lehete-e nézni a 1131 és a 1124-s színt valamilyen más formában ( már el készült függönyről kép, vagy még tekercsben lévőről kép) ahol jobban látszik maga az anyag és a szín is. Elég nagy felületben gondolkodunk és jó lenne még több fotón látni. Köszönettel, Markovits Miklós
 1. 0 votes
  Q Üdvözlöm egy olyan kérdésem lenne még, hogy meg lehete-e nézni a 1131 és a 1124-s színt valamilye...... Read more
  Asked by Markovits Miklós on 2021.09.15. 18:31
  A

  Üdvözlöm!

  Sajnos több kép nincs a szövetekről, csak amelyek a weboldalon láthatók.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

 2. Tisztelt eladó! Egylégterű lakásunkban szeretnénk leválasztani a hálószobát. Elsősorban nem rég született gyermekünk miatt, hogy fektetés után is tudjunk lápát kapcsolni és akár normálisan vacsorázni ( magyarán egy normál beszédhangú beszélgetés, étkezés, mikrózás és járás hangját szeretnénk tompítani). Ennek érdekében teljes szélességben szeretnénk lefüggönyözni a szobát, mennyezeti függönysínes megoldással. Két termék között gondolkodunk és ebben szeretnénk az Önök segítségét kérni. Az egyik a Brazio velvet hanggátló függöny, a másik az Avior zajgátló függöny.
 3. 0 votes
  Q Tisztelt eladó! Egylégterű lakásunkban szeretnénk leválasztani a hálószobát. Elsősorban nem rég s...... Read more
  Asked by Markovits Miklós on 2021.08.23. 16:17
  A

  Üdvözlöm!

  A Brazio, Brawa, Ditto függönyöket ajánljuk, dupla anyagvastagsággal még hatékonyabbak. Teljesen nem fogják kizárni a hangokat, tompítani tudják azokat.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

 4. Helló Amikor adom le a rendelést a függönynek mien néreteit adjam meg? Mert ugye van a 2 cm vissza hajtás. Meg ez a karikás függesztésnél is vissza van kb 10 cm viassza hajtás. Azért kérdezem mert az ajtó helet ahova rakni akarom korlátozott a hely pl 1 cm eltésré és már nem tudom fel tenni. A választ előre is köszönöm
 5. 0 votes
  Q Helló Amikor adom le a rendelést a függönynek mien néreteit adjam meg? Mert ugye van a 2 cm vis...... Read more
  Asked by Ádám on 2021.05.10. 15:12
  A

  Üdvözlöm!

  Rendeléshez a függöny szélességét x magasságát kell megadnia. E-mailben tud rendelni.

  A visszahajtásokat mi megcsináljuk, az benne van a függöny árában és belekalkuláljuk a függöny méreteibe.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

Send me a notification for each new answer.