Brazio velvet hanggátló függöny

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal: Nálunk nem kell félni a koronavírustól! 

820g/m dupla rétegű anyag.  Duplán varrva: 1640g/m

Rendelés leadás e-mail-ben.

Cikkszám: 4351324 Kategória:
MPN: 4351324
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

méret: 140cm széles

Ár: 9 500 Ft / fm, Nettó Duplán varrva: 19 000 Ft/fm

Az árban a függöny varrása benne van! 

Brazio velvet hanggátló függöny tulajdonságai:

Brazio függönyök dupla rétegű anyagból készülnek. Ennek is köszönhető tökéletes hangtompító, hangelnyelő és hőszigetelő tulajdonságai.

Minden Brazio  függöny hátulja középbarna szövet anyag.

Plusz tulajdonságok:

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintás
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m 
 • Szélesség 140cm
 • Kopássálóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3mm  Duplán varrva: 5-6mm
 • 20-30dB hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

brazio velvet hanggatlo fuggony

 

Függönyök méretei:

Hangfogó függönyeink egységesen 140 cm szélességgel  rendelkeznek. Hosszúsága akkora amekkorára szüksége van!  Amennyiben szélesebb függönyre van szüksége, összevarrással ez is megoldható! Tehát nagyobb méretű függönynél 140 cm-ként vannak összevarrva a nagyobb függönyök! Pontosan mérje meg, hogy hová szeretné a függönyt . Lehet akár ablakra vagy térelválasztónak is használni!

Függönyeink szélességénél az ablakok a 2x-2,5x -es mérete az ajánlott a legjobb hatás eléréséhez!

A rendelésnél , kérjük, hogy minden esetben azt a méretet adják meg, amekkora függönyre szükségük van. Azt ablak-ajtó méretei nem egyenlőek az anyag méreteivel! Minden esetben mérjenek, tervezzenek! Ez nagyon fontos ahhoz, hogy olyan és akkora terméket kapjanak tőlünk amit elképzelt!!!

Függönyök felfogatása:

A függönyök különböző felfogatással léteznek. Így Ön rendelheti: átbújtatóval, ringlivel vagy “csak” simán (ez a csipeszes megoldáshoz)! (A ringlis megoldás plusz költséget jelent!) Fontos ,hogy az Ön karnisához megfelelő felfogatást válassza!

Ringlis felfogatás:

ringlis függöny felfogatás

Ringli karika általában fémből és műanyagból készülnek. Cégünk a műanyag karikákat részesítik előnyben. Erősebb és szebb a kivitelezése, színe átlátszó. Ringli karikák 40mm belső kör átméröjük révén, színte minden karnishoz és kampóhoz megfelel. Karikák a függönybe préseléssel kerülnek bele. Legtöbbszőr nagy méretű függönyöknél használják irodákban , mozikban, termekben. Nagy teherbírásuk miatt ami 150kg/karika, minden felhasználási területen megtalálhatók.

Ringli karika plusz költség: 300Ft – 1 EUR/karika.   Karikák 20cm után ismétlődnek.

Másik népszerű felfogatás a behúzó:

angur hanggátló függöny

Behúzó külön varrással kérhető , melynek szintén plusz költsége van: 800Ft- 3 EUR/m

Behúzószalagos megoldás:

(csipeszt és kampót nem árulunk!)

Hogyan számítsuk ki a hangelnyelő függöny méretét:

A függönyök anyagok szélessége 140cm, ebből  levarrt szegély kb 2-2 cm.  Ezt is bele kell kalkulálni a rendelésnél. A nagyobb szélességű függönynél (ami nagyobb,mint 140 cm) az illesztéshez 5cm-re van szükség.  A hangelnyelő függöny karnis “bújtatója” kb 8-10 cm plusz anyag.  A méretek kiszámításánál minden részletet gondoljon át, a hatás és az esztétika egyaránt fontos!

A méretre szabott hangfogó függönyöket nem tudjuk visszavenni, ezt a rendelés előtt vegye figyelembe!!

 

A brazio függönyt hová ajánljuk?

-lakásokba, házakba akiket zavarnak a külső zajok és lakásukat “csendesíteni” szeretnék

-lakóterek elválasztására, ahol csak ez a megoldás kivitelezhető

-munkaterületek elválasztására, ahol a  zajjal zavarják a munkatársak egymást

-irodák,  tárgyalók hangszigetelésére, hangcsökkentésére

-mozi- , hifiszobák akusztikájának javítására

-stúdiók akusztikájának tökéletesítésére

 

A Brazio függény több nyugalmat és tökéletes hangzást biztosít. A hangelnyelő textílák speciálisan kifejlesztett anyagok. Plusz tulajdonságuk a hőelnyelés. A sűrű szövésnek köszönhetően a nyári melegben és a téli hidegben is előnyösen használhatók. Esztétikus , így díszíti az adott helyiséget. 19 különböző, gyönyörű színárnyalatból választhat! Tökéletesen illeszkednek a többi akusztikai elemhez ! Tehát egy jól megválasztott függönynek  nem csak az akusztika javításában, hanem a helyiség díszítésében is  nagy szerepe van! Célunk , hogy a jól megválasztott akusztikai anyagok megválasztásával biztosítsuk a tökéletes akusztikát! Minden apró részlet, így a függöny is elengedhetetlen része, hogy  az adott helyiségben jól érezze magát!

Az szoba akusztikáról:

Az akusztika egy tudományág amely- nagyon egyszerűen-a hanggal és annak terjedésével foglalkozó tudomány.E tudomány több területe az anyagtudomány eredményeit használja fel. A hang hátrány, hogy a falak és a tárgyak visszaverik és így kellemetlen zajt hozhat létre.  Ehhez szükségesek az akusztikai elemek, hogy a hangok a helyükre kerüljenek!

 

Miért jó az akusztikai függöny?

Az akusztikai függünyök megakadályozzák a közvetlen hangvisszaverődést és csökkentik a helyiségek visszhangját. Speciálisan fejlesztett, sűrű anyagok, amelyknek jótékonyan használhatóank hang és hőelnyelő tulajdonságaik!

A hangelnyelő függönyök sok területen használhatóak :  irodákban,vendéglátásban,  szórakoztatóiparban, otthonokban és még számtalan területen!

 

Akusztikai függöny házimozizáshoz?

Sokan kérdezték már tőlünk, hogy moziszobákhoz is alkalmasak-e ezek a függönyök. Természetesen igen! Ezekkel a termékekkel- a többi akusztikai terméket kiegészítve – elérhető a tökéletes hangzás. Plusz a házimozizáshoz a teljes sötétség eléréséhez is hozzájárul! A hőelnyelés plusz tulajdonság!

 

Irodaakusztika:

Az emberek jelentős része irodában dolgozik. Tehát idejük jelentős részét itt is töltik. Nem mindegy , hogy ez a helyiség milyen. Egy sivár, szürke , életten helyiségben, ahol még hanghatásoknak is ki vannak téve az emberek , nem fogják jól érezni magukat. Apró dolgokkal, egyszerűen és gyorsan kellemesebbé tehető egy munkahelyi légkör! Fontos, hogy a zajokat minimálisra csökkentsük. ehhez elegendő néhány akusztikai elem és függöny! Ezek a termékek nem csak a hangcsillapításban vesznek részt , hanem jól is néznek ki.  Tehát az adott helyiség még designos is lesz. Akusztikai termékeink széles választékából mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt. Sőt a hozzá illő függöny is! Így az iroda kellemes hangulatú lesz. Ezáltal az ott dolgozó emerek sokkal jobban fogják magukat érezni. Sőt teljesítményük is nőni fog! Nem is gondolnánk, hogy ilyen apró dolgok mennyit jelentenek!

 

1.Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!

2.A függönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 820 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)

3.Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!

Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket!Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brazio velvet hanggátló függöny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

  Üdvözlöm egy olyan kérdésem lenne még, hogy meg lehete-e nézni a 1131 és a 1124-s színt valamilyen más formában ( már el készült függönyről kép, vagy még tekercsben lévőről kép) ahol jobban látszik maga az anyag és a szín is. Elég nagy felületben gondolkodunk és jó lenne még több fotón látni. Köszönettel, Markovits Miklós
 1. 0 votes
  QÜdvözlöm egy olyan kérdésem lenne még, hogy meg lehete-e nézni a 1131 és a 1124-s színt valamilye...... Read more
  Asked by Markovits Miklós on 2021.09.15. 18:31
  Answered by the admin

  Üdvözlöm!

  Sajnos több kép nincs a szövetekről, csak amelyek a weboldalon láthatók.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

 2. Tisztelt eladó! Egylégterű lakásunkban szeretnénk leválasztani a hálószobát. Elsősorban nem rég született gyermekünk miatt, hogy fektetés után is tudjunk lápát kapcsolni és akár normálisan vacsorázni ( magyarán egy normál beszédhangú beszélgetés, étkezés, mikrózás és járás hangját szeretnénk tompítani). Ennek érdekében teljes szélességben szeretnénk lefüggönyözni a szobát, mennyezeti függönysínes megoldással. Két termék között gondolkodunk és ebben szeretnénk az Önök segítségét kérni. Az egyik a Brazio velvet hanggátló függöny, a másik az Avior zajgátló függöny.
 3. 0 votes
  QTisztelt eladó! Egylégterű lakásunkban szeretnénk leválasztani a hálószobát. Elsősorban nem rég s...... Read more
  Asked by Markovits Miklós on 2021.08.23. 16:17
  Answered by the admin

  Üdvözlöm!

  A Brazio, Brawa, Ditto függönyöket ajánljuk, dupla anyagvastagsággal még hatékonyabbak. Teljesen nem fogják kizárni a hangokat, tompítani tudják azokat.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

 4. Helló Amikor adom le a rendelést a függönynek mien néreteit adjam meg? Mert ugye van a 2 cm vissza hajtás. Meg ez a karikás függesztésnél is vissza van kb 10 cm viassza hajtás. Azért kérdezem mert az ajtó helet ahova rakni akarom korlátozott a hely pl 1 cm eltésré és már nem tudom fel tenni. A választ előre is köszönöm
 5. 0 votes
  QHelló Amikor adom le a rendelést a függönynek mien néreteit adjam meg? Mert ugye van a 2 cm vis...... Read more
  Asked by Ádám on 2021.05.10. 15:12
  Answered by the admin

  Üdvözlöm!

  Rendeléshez a függöny szélességét x magasságát kell megadnia. E-mailben tud rendelni.

  A visszahajtásokat mi megcsináljuk, az benne van a függöny árában és belekalkuláljuk a függöny méreteibe.

  Üdvözlettel:

  Polgár Róbert

Send me a notification for each new answer.