Avior zajgátló függönyök

Akusztikai panel fertőtlenítése ózonnal: Nálunk nem kell félni a koronavírustól! 

Akusztikai szövet függönyök 550g/m dupla rétegű anyagok. Duplán varrva: 1100g/m

Rendelés leadás e-mail-ben.

Cikkszám: 764543654 Kategória:
MPN: 764543654
Brand: Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

Méret: 140cm (szélesség)

Ár: 9 500Huf / fm, Nettó  

Dupla réteggel kérve 19 000 Huf/ fm Nettó

Nagyfokú hangszigetelés!

Az függönyök szegése nem jelent plusz költséget!

A szimpla függönyök egyik oldala a választott szín, a másik oldala világos színű függönyöknél fehér színű filcszerű szövet, a sötétebb függönyöknél pedig fekete színű filcszerű szövet.

Zajgátló függönyök tulajdonsága:

Avior függönyök dupla rétegének köszönhető kiváló hangszigetelő tulajdonságú! Az Avior hangszigetelő és hangelnyelő függönyök speciálisan fejlesztett anyagok. Ezért kiváló hangelnyelő , hangtompító és persze hőszigetelő is! Ezen tulajdonságai miatt hatékonyan használhatóak az akusztika tökéletesítésére! Persze csak a többi Perfect Acoustic terméket (hangelnyelő panelek,akusztikai diffúzorok stb) kiegészítve!

Néhány információ az anyagról:

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintás
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 550g/m Duplán varrva: 1100g/m
 • Szélesség 140cm
 • Kopássálóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3mm
 • Vastagság duplán varrva 6mm
 • 15-20db hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

Méreteiről:

Általános méret, hogy a függöny szélessége 140cm. Ha szélesebbre van szüksége akkor az is megoldható (összevarrással). Tehát minden 140cm-nél lesz egy összevarrás!
A hosszúság természetesen akkora, amekkorára szüksége van.  Ne felejtsük el lemérni , hogy a karnis milyen magasan van! Legyen szó akár ablakról, ajtóról vagy térelválasztó függönyről,  mindig pontosan mérjünk le mindent!

Függönyeink szélességénél az ablak minimum a 2x-es, de a jobb hangelnyelés miatt a 2,5x -es az ajánlott!! 

Ne felejtsen el pontosan mérni és tervezni! Így lesz a végeredmény, olyan amit elképzelt!

 Ne az ablak, ajtó méreteket küldje el nekünk, hanem , hogy mekkora függönyre van szüksége!!!

Ha kérdése van küldjön e-mailt!

Felfogatás -felillesztése:

Az Avior függönyöket csipesszel, átbújtatva karnissal, függöny összehúzóval vagy esetleg ringlivel is használható.  A ringli karikákért plusz költséget számolunk fel ! 300 HUF- 1 EUR/ karika.

Mindig számoljunk azzal is, hogy az akusztikai hangelnyelő anyagok nehezek és sűrűek. A felfogatásnál azt is szem előtt kell tartani, hogy mekkora akusztikai függönyt rakunk fel és hová!

-csipesz: a hagyományos felfogatás (csak körülszegjük az anyagot)

-átbújtató: egy 6-8cm lyuk kialakítás az anyag tetején, ezen átfűzhető a karnis

-összehúzó: az anyag tetejére varrhatjuk, így a kampóval is felrakható a termék(plusz költség)  800 HUF-3 EUR/m

angur hanggátló függöny

Behúzószalagos megoldás:

(csipeszt és kampót nem árulunk!)

-ringli:egy anyagba illesztett műanyag karika, ezzel is átbújtatható a karnis(plusz költség)

ringlis függöny felfogatás

 Nagyon fontos, hogy ezek nem hagyományos anyagok! Sokkal  sűrűbb anyagúak. Ettől is rendelkeznek az ideális akusztikai tulajdonsággal. Tehát, fontos megtervezni, lemérni hová szeretnénk rakni a függönyt!

Mire figyeljünk az hangszigetelő függönyök méreteinél:

A szélességük egységesen 140cm , számoljunk 2-2cm -rel körbe a szegés miatt! Ha több, mint 140cm-es szélességű függönyt szeretne, az összevarrásnál + 5cm! Tehát minden 140cm-ként +5cm-rel kell számolni. A hangelnyelő függöny karnis “bújtatója” kb 8-10 cm pluszt jelent. Egyedi igényeknél, küldjön e-mailt!

Gondolja át az összes részletet rendelés előtt, mert a már elkészült függönyt nem tudjuk sem kicserélni, sem visszavenni!

Mint tudjuk nagyon fontos az akusztikai panelok, diffúzorok kinézete is. Persze a hatás mellett! Ez ugyanúgy érvényes az akusztikai függönyökre is! Tökéletesen passzolnak a Perfect Acoustic akusztikai termékeihez, mind színben, mind design-ban! Így nem csak a hangzás, de az összkép is tökéletes lesz!

Néhány szó az akusztikáról!

A hangszigetelés:

Az akusztika egy bonyolult tudományág. Röviden és egyszerűen meg szeretnénk értetni miért is fontos. Egy üres szobában vagy helyiségben borzalmas a hang, nagyon visszhangzik. Ezt mindenki tapasztalhatta már. (Sokan azt hiszik, hogy ilyenkor elég egy halom “tojástartót” felragasztani a szobába! Ez nem igaz! Ne higyjünk el mindent!!) Ahogy kezdjük berendezni ez egyre jobb lesz. Ha a berendezést tudatosan tesszük, elérhető a jó hangzás. Nyilván más a jelentősége egy  jó hangzásnak egy otthonban, és más egy hifi, moziszobában vagy stúdióban. Ezekhez a helyiségekhez elengedhetetlen, hogy a magasak és a mélyek a helyén legyenek. Ehhez szükséges egy tudatos tervezés. Itt megemlíteném az ONLINE AKUSZTIKAI tervezést.

Így elkerülhető, hogy összevásároljunk több akusztikai terméket, ami esetleg már felesleges. Ezzel a megoldással nem kell több kört futnunk! ( Persze az sem mindegy , hogy milyen anyagból épült az adott épület.)  Az akusztikai panelokkal, diffuzorokkal elérhető a legjobb hangzás! A panelok,diffúzorak felrakhatóak az optimális helyre. De mi van az üveg felületekkel? Erre adhat megoldást az akusztikai függöny. Speciálisan kifejlesztett anyaga miatt kiegészíti a többi akusztikai terméket! Több kiváló tulajdonsággal rendelkeznek ezek az anyagok. Hangelnyelők, hőszigetelőek és jól is néznek ki!

Tehát “helyettesíti ” az akusztikai elemeket. Télen és nyáron is jól kihasználható a hőszigetelő tulajdonsága! Moziszobáknál külön előny, hogy elérhető a tökéletes sötétség!! Persze a design sem utolsó szempont. Egy jól berendezett, kellemes helyiségben az ember sokkal jobb érzi magát. Így jó hangulattal, jobb teljesít az élet minden területén!  Egy rossz szoba, helyiség fárasztó a fül számára és akár fejfájást is okozhat. Fontos egy olyan helyiség kialakítása, ahol szívesen vagyunk,  jól érezzük magunkat!

1.Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!

2.A függönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 820 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)

3.Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!

Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket!Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Avior zajgátló függönyök” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.