Whisper hangszigetelő szőnyeg (ipari minőség)

40 767 Ft128 400 Ft Bruttó

Törlés
Cikkszám: 3324 Kategória:
MPN: 3324
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Whisper hangszigetelő szőnyeg

Csak a fenti méretekben kapható.

 • Összetétel: 100% poliamid
 • Vastagság: 18,00 mm
 • Rost súlya 1500 g / m²
 • Súly: 3010 gr / m2
 • Hővezető 0,18 KW / m²
 • Pontok száma 140 000 / m²
 • Hangelnyelés: 37dB
 • Tűzvédelmi osztály: B
 • Felhasználási terület: 33. osztály – Otthoni és professzionális terek, alkalmas nehéz kereskedelmi és ipari használatra
 • Méretek: 1,5x1m, 1,5x2m, 2x3m vagy egyedi méret.
 • Allergia elleni / baktérium ellenes szerek: Igen
 • Az európai szabványoknak megfelelően a következő gyakorlati előnyöket is kínálják:

Whisper szőnyeg kiváló minőségű olasz dizájnt képvisel. Ez a nagyon puha és vastag, sűrű, velúr szőnyeg luxus kényelmet nyújt szobáinak, miközben gondoskodik a hang- elnyelés maximalizálásáról.

Csak Magyarországon egyedi (nagy) méretben is rendelhető. Minimális szélesség 4m.

hangszigetelő szőnyeg

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Whisper hangszigetelő szőnyeg?

A hagyományos szőnyegekhez képest akár 37 dB hang elnyelésére is képes!
Vastag, sűrű szövésének köszönhetően kiváló hangszigetelő.
Rendkívül strapabíró, a vegyszereknek is ellenáll, könnyen tisztítható, így ipari vagy kereskedelmi létesítményekben is alkalmazható.
Többféle színben választható, esztétikus lakberendezési kiegészítő.
Nem csak zajcsökkentésre használhatjuk, stúdiók, házimozik térhangzásának javítására is ideális.

Milyen típusú helyiségekben használhatjuk a Whisper hangszigetelő szőnyeget?

 1. Társasházi lakásokban hatásosan tompítja a lépés és az ütéshangokat, így elkerülhető a szomszédokkal való vita és feszültség, amit a gyerekek rohangálása, a cipősarkak kopogása, vagy a padlóra ejtett tárgyak hangja okozhat.
 2. Moziszobákban, hangfelvevő és keverő stúdiókban a hangszigetelő funkciója mellett az ideális akusztika létrehozásához is hozzájárul. A hangfelvételek csak optimális akusztika mellett lesznek hibátlanok!
 3. A szállodák, panziók szállóvendégei számára fontos a nyugodt pihenés. A szobákban, folyosókon elhelyezett hangszigetelő szőnyegek biztosítják a tolakodó zajok csillapítását. Egyéb vendéglátó egységekben szintén praktikus lehet a hangszigetelő szőnyeg.
 4. A nyitott terű irodák hátránya az állandó zajok jelenléte, ami a számítógépek, telefonok, más műszaki berendezések, gépek, a széklábak, illetve a kollégák beszélgetése által keletkeznek. A tartós zaj negatívan hat a munkatársak lelki és fizikai állapotára, és rontja a munkateljesítményt is. Ha szeretnénk harmónikus, egészséges légkört kialakítani a munkahelyeken, fektessünk le akusztikus szőnyegeket minél nagyobb padlófelületre.
 5. Kereskedelmi és ipari létesítményekben, üzemekben, műhelyekben is használható, hiszen nagy fokú kopásállósággal bír, és a vegyszereknek is ellenáll.
 6. Színházak és konferenciatermek esetében nagyon lényeges a jó beszédérthetőség és a tökéletes akusztika. A Whisper szőnyegek ezekben a helyiségekben is remekül funkcionálnak.
 7. Kórházak, egészségügyi intézmények zajcsökkentésére is kiváló választás, a betegek és az orvosi vizsgálatok nyugalmának fenntartása érdekében.
 8. Iskolák és más tanintézmények termeiben is hasznos lehet a Whisper hangszigetelő szőnyeg.
Mekkora felületet érdemes akusztikus szőnyeggel lefedni?

hangszigetelő szőnyegA lehető legnagyobb padlófelületre lehet hanggátló szőnyegeket elhelyezni, akár faltól falig is! Magyarországi vevőink számára nagyobb, akár a teljes padlófelület lefedéséhez elegendő méretben is rendelhető a Whisper szőnyeg! Egyedi méretek megrendelés esetén, kérjük, e-mailben küldje el nekünk a pontos méreteket, figyelembe véve azt, hogy a szőnyeg egyik oldalának minimum szélessége 4 m! 

Miért jobb a Whisper hangszigetelő szőnyeg a hagyományos szőnyegeknél?

A hétköznapi szőnyegek is képesek hangelnyelésre, de igen csekély mértékben és csak a magasabb hangtartományokban. A mélyebb hangok elnyelésére csak a speciális, akusztikai felhasználásra készült szőnyegek alkalmasak. Legalább 60 %-kal több hangot nyelnek el a hagyományos szőnyegekkel összehasonlítva. Nem kell azonban lemondanunk az esztétikumról sem a zajcsökkentés miatt! A Whisper szőnyegek több, gyönyörű színben érhetők el, így szinte bármilyen stílusú helyiség dekoratív kiegészítői lehetnek.
Praktikus és minőségi termék
A Whisper szőnyegek praktikusak és magas minőségűek, színük hosszú idő elteltével sem fakul, anyaguk nem kopik.

Szállítási információk:

A megrendelt termékek szállítását a DHL szállítócég végzi, Magyarországon pedig a 24H futárcég.

Miért fontos a hangszigetelés?

Életünk szinte minden percében hangok vesznek körül. Otthonunk nyugalmát megzavarják az utcáról vagy a szomszéd lakásokból beszűrődő zajok, ami bizony nagyon megkeserítheti mindennapjainkat. Mivel az ingatlanok építésekor a zajcsökkentési szempontokat nem mindig tartják szem előtt, ezért általában utólag kell gondoskodnunk otthonunk vagy munkahelyünk hangszigeteléséről. A megszokott, mindenki által ismert építőanyagok-szerkezetük révén- nem tudnak kellő mennyiségű hangot elnyelni, így ajánlott olyan anyagokat használni, amelyeket kifejezetten zajgátlásra fejlesztettek ki.

akusztikai szőnyeg

akusztikai szőnyeg

Milyen problémákhoz vezethet a tartós lárma?

Évről évre nő a zajszennyezés által okozott egészségügyi problémák, betegségek száma. Halláskárosodáshoz, szív-és érrendszeri, emésztőszervi, illetve idegrendszeri gondokhoz vezethet a folyamatosan jelenlévő háttérzaj. Az éjszakai alvás sem lehet zavartalan, hiszen még a késői órákban sincs teljes csönd és nyugalom a környezetünkben. Ha nem tudjuk magunkat rendesen kipihenni, fáradtan, rossz közérzettel ébredünk, ami az egész napunkra és hosszú távon az egészségünkre is hatással van.

Milyen felületeket érdemes zajcsillapító elemekkel kezelni?

A kemény, sík, nagy kiterjedésű felületeket, mint például a falakat, a mennyezetet és a padlót mindenképpen javasolt akusztikai elemekkel lefedni. A falakra és a mennyezetre hangelnyelő paneleket ajánlunk. Az üvegfelületek elé akusztikai függönyöket helyezhetünk el, ezáltal nagy mértékben lecsökkenthetjük az ablakokon át érkező külső zajokat. A fa, parketta, járólap vagy linóleum felületű padlók vezetik, illetve visszaverik a hangokat, ezért célszerű akusztikus szőnyegekkel javítani ezen a problémán.

A Perfect Acoustic a tökéletességre törekszik minden, általunk gyártott vagy forgalmazott termék esetében. Termékeinket folyamatosan teszteljük, fejlesztjük annak érdekében, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek! Ha megbízható, hozzáértő akusztikai termékekkel foglalkozó céget keres, válasszon minket bizalommal! Bennünk nem fog csalódni!

A szőnyegeknél +/- 20-30 % súlyeltérés, valamint +/- 2-3 % méreteltérés (mm) előfordulhat!

További információk

Tömeg N/A
Színek

1304, 1305, 2409, 2709

Méretek

1,5x2m, 1×1,5m, 2x3m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Whisper hangszigetelő szőnyeg (ipari minőség)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.