Hatszögletű akusztikai panel

(1 vásárlói értékelés)

16 345 Ft34 940 Ft Bruttó

Méret:60x60x6cm

( Az átlók mérete: 69,5 cm )

súly:3,5kg

 

 Ft
Cikkszám: 76364167-1-145 Kategória: Címkék: , ,
MPN: 76364167-1-145
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Hatszögletű akusztikai panel tulajdonságai:

 • A hatszögletű akusztikai panel: merev faszerkezetbe helyezett 90kg/m3 akusztikai gyapotot használunk.
 • Akusztikai gyapot erre a célra  fejlesztett, tehát egészségre teljesen ártalmatlan.
 • Kívül sűrű akusztikai selyemmel bevonva. Így a kiporzás ellen is védve van.

  A hatszögletű akusztikai panelt nemcsak a nagyfokú hangelnyelése miatt használjuk, hanem a megjelenése és variálhatósága miatt is.

Az olcsó, silány minőségű, polifoam, vagy szivacs anyagból, tömeggyártással készült panelek nem hasonlíthatók össze a Perfect Acoustic által kézzel, prémium minőségű alapanyagokból készített hatszögletű akusztikai panelek hatékonyságával! Kizárólag kiváló hangelnyelő képességgel rendelkező, nagy testsűrűségű faanyagokat, szöveteket használunk! 

Hatszögletű akusztikai panelek színek:

16 féle akusztikai selyem szín választható:

Akusztikai panel szinek

Akár mintás pamut anyaggal is kérhető:

Tisztítás:

Enyhén nedves ronggyal áttörölhető!

Színe nem fakul, az idő múlásával sem. Erős napsugárzásnak nem ajánlatos kitenni. Mivel az UV sugarak tudnak fakítani a színén.

Minden panelhez képakasztót és hozzá való csavart adunk a felakasztáshoz!

Felszerelése:

Falba fúrható kampó nem jár a hatszögletű akusztikai panelhez. Ezeket külön kell beszerezni. Bármilyen csavar vagy szerszám boltban lehet kapni.

Azért nem tudunk a hangelnyelő panelekhez tiplit és csavarokat adni, mivel ahány lakás annyiféle fal létezik. Minden fal más felfogatást igényel. Ez  a fal és a vakolat típusától függ!

Pl:

 • gipszkarton
 • beton
 • téglafalak

Ügyeljünk arra, hogy erős tartása legyen. Mivel Perfect Acoustic termékei csak kiváló minőségű anyagból készülnek, ezért nehezek. Mint tudjuk, csak a nehéz, nagy sűrűségű, rostos anyag tud megbirkózói a mély hangokkal.

Ha lehet, ne a falhoz lapuljanak a hatszögletű akusztikai panelok. Minél jobban eláll a faltó,l annál több hangelnyeléssel bír. Így, még jobban csökkentve a visszhangot és a mélyebb frekvenciákat.

Egy kis akusztikai kitérés:

Visszhangról általában 300Hz fölötti hangról beszélünk. Ha egy nappali nagyon visszhangzik és a megrendelőt nagyon zavarja, akkor általában a magas hangokra gondol. Ilyenkor jön a tapsolás. Ha tapsolunk az ilyen helyiségben akkor körbe körbe pattog a hang és nagyon zavaró csörgő visszhangot hozunk létre. Ez elég megtévesztő lehet!

Egy tapsolás általában, 1Khz környékén szokott lenni. Ha egy sima nappali visszhangját szeretnénk rendbehozni, egy hatszögletű akusztikai panellal, akkor teljes mértékben jó választás lesz a termék. Viszont, más a helyzet, ha ugyanezekkel a problémákkal keres fel minket a kedves vevő, de  hifi vagy mozizás szándékkal. Ebben az esetben, már összetettebb a feladat. Hifi vagy mozi hangok, akár 30Hz körüli hangot is produkálnak. Ilyenkor másik termékeket is be kell szerezni, ha egyenletes hangot szeretnénk hallani.

Milyen termékeket?

Elsősorban a nélkülözhetetlen akusztikai membránokat:

Mely hangelnyelo membran kategoria

Mély hangelnyelő membrán kategória

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egy picit többet is tudunk költeni a szobánkra, akkor jöhetnek az akusztikai diffúzorok:

Akusztikai diffúzorok

Akusztikai diffúzorok

Miért van szükségünk a szélessávú akusztikai panelekre?

Szélessávú akusztikai elemre, olyan helyiségekben van szükség, ahol az utózengési idő (visszhang) magasabb a referencia értéknél.
A legtöbb esetben ezt az akusztikai paneleket használjuk, mivel alkalmazhatósága nagyon széleskörű, 40-20 000Hz-ig csillapítja a nemkívánatos hanghullámokat.

égerfa akusztikai diffúzor
Kretens studió

Miért jobbak a mi akusztikai paneljaink, más gyártók termékeinél?

Perfect Acoustic nagyon ügyel az anyagminőségre. Ezáltal, csak a legjobb hangelnyelésű akusztikai panelokat forgalmazzuk és gyártjuk. Nem célunk,csupán a profit növelése érdekében, silány minőségű anyagból akusztikai panelt előállítani, mint pl: a szivacs, hungarocell, xps, poliészter hab, stb…

Ezek sajnos, teljes mértékben alkalmatlanok, az egyenletes hangelnyelésére. Többnyire 600-800Hz fölötti hangot képesek kezelni. Azt viszont nagy mértékben. Ezzel létrehozva egy torz és teljesen felborult hangképet.

Ezzel szemben a mi hangelnyelő panelünk 40 Hz-től rombolja a nemkívánatos mélyeket, ezáltal részletesebb és megfogottabb basszust fogunk hallani, miközben a magas hang, levegősebb és teresebb marad.

Hatszögletű akusztikai panel design:

A hatszögletű akusztikai panel kialakítása révén egy új design hozható létre stúdiójában, otthonában.

6 szőg panelek a falon

60x60cm oldalaknak köszönhetően elforgatható, így más -más alakzatot kapunk.

Ha ledes megvilágítást kapnak, akkor az árnyék használatával még jobban ki lehet emelni a domborulatukat. Próbálják meg a színeket keverni és egy vidám és hangulatos teret létrehozni!

Classic szélessávú panelek – hangelnyelők tulajdonságai:

40 Hz-20 000 Hz- ig csillapítja a nemkívánatos hanghullámokat.

szélessávú akusztikai panel
Akusztikai mérés 104x64x11cm akusztikai panellel készült
Raktárkészlet:

Raktáron nagyon ritkán tartunk akusztikai panelokat. Viszont alapanyag minden termékből van  bőségesen. Ezért, nagyon rövid határidővel tudjuk Önnek legyártani, nem csak a hatszögletű akusztikai panelt, de akár a hangelnyelő membránokat vagy az akusztikai diffúzorokat is.

Elkészítési idő általában 1-2 héten belül! Magyarországra rövidebb a határidő, mivel nem kell csomagolni, így hamarabb elkészülnek a hangelnyelő panelok.

 

(+/- 1-3 mm eltérés lehetséges a panelek méreténél!)

További információk

Tömeg N/A
Színek

1-2 Színt lent választom ki. + költség, 25, 30, 31, 33, 34, 35, 36, 46, 5, 52, 55, 56, 62, 69, 8

Méretek

1db 60x60x6cm Egybecsomagolva, szállítással, 2db 60x60x6cm Egybecsomagolva, szállítással, 60x60x6cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel

Hatszögletű akusztikai panel termékről 1 értékelés

 1. Zoltán

  Rugalmas és segítőkész a cég csapata, nagyon szép és jó minőségű a termék. A hangelnyelési képességeiről hamar meggyőződtünk, amint felkerült mindegyik akusztikai panel a falakra.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.