Rácsos fa diffúzor

(1 vásárlói értékelés)

27 661 Ft29 911 Ft Bruttó

méret: 60x60x6cm 6kg

Törlés
Cikkszám: 97685456 Kategória:
MPN: 97685456
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

Rácsos fa diffúzor tulajdonsága:

  Rácsos diffúzorainkat laminált bútorlapból készítjük.
  Mérete: 60 x 60 x 6 cm, de bármilyen egyedi méretet elkészítünk. Kérjük, egyedi méretek vagy elképzelések esetén, e-mailben írjon nekünk!
  A rácsos diffúzorok magas minőségű anyaguknak köszönhetően kiváló mély hangelnyelő képességgel rendelkeznek, különböző mélységű felületük révén a a hangokat kisebb részekre bontva nagyobb térben, egyenletesen sugározzák vissza, tisztább hangzást eredményezve.
  A rácsos szerkezet a hossz-és keresztirányú hanghullámokat csillapítja.
  Precíz matematikai számítások alapján tervezzük meg és állítjuk elő termékeinket.
  Minden termékünket kézzel készítjük és folyamatosan teszteljük.
  Termékeink hosszú évek elteltével sem veszítenek dekoratív külsejükből és hatékonyságukból.
  Esztétikus kialakításuk miatt bármilyen stílusú helyiség dekoratív lakberendezési kiegészítője lehet.

  Választható laminált bútorlap színek:

  • fehér
  • fekete
  • világos tölgy
  • sötét tölgy

  flexi akusztikai diffuzor allva

  Tisztítása:

  Enyhén nedves ronggyal áttörölhető.

  Mire jók a diffúzorok?

  A basszus hangelnyelő panelek a felgyülemlett mély hangokat elnyelik, így megakadályozzák a kellemetlen állóhullámok keletkezését. Ám ezek mellé az akusztikai elemek mellé feltétlenül szükséges akusztikai diffúzorokat is elhelyezni az adott helyiségben. Ha ugyanis csak a mély hangok elnyelésére koncentrálunk, a túlcsillapítás következtében leromlik a hanganyag minősége, csökken a zene vagy film nyújtotta élmény. A diffúzorok hangelnyelő tulajdonságaikon kívül, szabálytalanul kialakított felületüknek köszönhetően a hangokat eltérő szögekben, a teljes sávszélességben szórják szét. Tisztább, kiegyensúlyozottabb hangzást érhetünk el, szinte megnövelik a teret. A mélyhangelnyelő panelek és a diffúzorok együttes használata garantálja a kívánt eredményt.

  Nem minden diffúz felület szórja szét egyenletesen a hangokat
  Diffúz felületként működnek a falak, az üveg és csempe felületek, a márvány..stb. Ezek azonban a hangokat egy irányban és időben verik vissza, így zavaró csörgő visszhangok jönnek létre. Nem mindegy tehát, hogy milyen anyagú és szerkezetű a diffúzor. A laminált bútorlapból és a fából készült diffúzorok fajsúlyos és nagy sűrűségű szerkezetükből kifolyólag rendkívül hatékonyan nyelik el a mélyebb frekvenciájú hangokat is. Az internetes fórumokon ajánlott hungarocell vagy műanyag szivacsok, tojástartó dobozok használhatatlanok hangelnyelő elemekként!

  Hová és mennyi diffúzort javasolt elhelyezni?

  Minél nagyobb az adott stúdió vagy szoba, annál több diffúzorra van szükség. De ne borítsuk be a szobánk összes falát diffúzorokkal! Érdemes a főbb visszaverődési pontokat lefedni. Ezeket a pontokat akusztikai méréssel lehet megállapítani. Cégünk a helyszínen és online is végez akusztikai méréseket. Keressen minket bizalommal. A tökéletes akusztikus hangzásra törekszünk!

  A visszaverődési pontok

  Primacoustics-explanation-of-reflection-points (1)Visszaverődési pontok lehetnek a döntött tetőtéri szobákban, a hangfalak mögött, a mennyezet, a hallgató és a hangszórók között, vagy a hallgató és a hangfalak között jobb és bal oldalon.

   

  A diffúzorok felfogatása, rögzítése

  Bárki minden nehézség nélkül, egyszerűen rögzítheti a diffúzorokat otthonában, vagy stúdiójában. Képakasztót és csavarokat mellékelünk a termékek mellé.

  Akusztikus gondok

  A legtöbb problémát a csörgő visszhangok, állóhullámok okozzák. Ha egy helyiségben a falakat, a mennyezetet nem kezeljük akusztikai értelemben, akkor a csupasz, nagy kiterjedésű sík és kemény felületeken akadály nélkül tudnak mozogni a hanghullámok. Ezekről a felületekről labdaként pattannak le a hangok. Az utózengés nagyon zavarossá teszi a hallgatott anyagot. A basszus hangok a sík falak mentén és a sarkokban gyűlnek fel a legnagyobb mennyiségben. Ezeket az akusztikus „betegségeket” csak teremakusztikai javítással lehet orvosolni. Hiába költünk nagy összegeket prémium minőségű mikrofonokra, hangfalakra, mélynyomókra, ha a moziszobánk vagy stúdiónk térhangzása nem megfelelő. A zenehallgatás relaxál és megnyugtat, kikapcsol egy-egy fárasztó nap után. De amennyiben az a helyiség, ahol a zenét hallgatjuk, nincs akusztikailag kezelve- akkor a várt pozitív hatások helyett, kedvezőtlen behatásokat tapasztalhatunk. Nyomasztó, nyugtalanító érzéseket válthat ki, akár még a fejünk is megfájdulhat a zavaros, zajos hanghatásoktól!

  Tökéletes akusztika és tökéletes dízájn?

  rácsos akusztikai diffúzor a mennyezeten
  A Perfect Acoustic termékeinek előállítása esetében nemcsak a hibátlan hangzásra fektetünk nagy hangsúlyt, az esztétikára is odafigyelünk. Nem kell lemondani a szépségről a hangzás javára! Dekoratív akusztikai elemeink könnyedén beilleszkednek a modern, vagy akár a klasszikusabb stílusú helyiségekbe is. A többféle szín és típus választék lehetővé teszi, hogy a diffúzorok mutatós lakberendezési elemként otthonunk díszei legyenek.

  Elkészítés:

  Termékeinket a megrendelést követő 1-2 héten belül elkészítjük, bármilyen mennyiségben és méretben.

  Csomagolás:

  Dedikált, erős, több rétegű fóliával bélelt kartondobozokba csomagoljuk termékeinket.

  Szállítás:

  Termékeinket a DHL futárcég szállítja, Magyarországon a 24H szállítócég.

   

  További információk

  Tömeg N/A
  Színek

  fehér, fekete, sötét tölgy, világos tölgy

  Méretek

  1db 60x60x6cm Egybecsomagolva, szállítással, 60x60x6cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel

  Rácsos fa diffúzor termékről 1 értékelés

  1. Sanu

   Most lett készen a rendelésem, hát fel is rakta a plafonra!
   Igazi letisztult minimalista kinézetű akusztikai diffúzor!
   Jó minőségű és meglepően nehéz.
   Remek hangot ad.Ha lehet ezt rá mondani.Mindenkinek ajánlom!

  Mondd el a véleményed

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  Az ügyfelek kérdései és válaszai

  There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

  Send me a notification for each new answer.