Soft melody zajelnyelő szőnyeg

53 917 Ft250 369 Ft Bruttó

Törlés
Cikkszám: 234-2-1 Kategória:
MPN: 234
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Soft melody zajelnyelő szőnyeg:

Csak a fenti méretekben kapható.

 • Teljes súly: 3000gr / m2
 • Teljes vastagság: 40 mm
 • Fehérítővel tisztítható: Nem
 • Nagy kopásállóság
 • Anyag: Polipropilén
 • Háttér típusa: Twinback, szövött,
 • Ajánlott helyiségek: mozi és hifiszobák, hálószoba, étkező, nappali
 • Hangelnyelés: 41 dB
 • Jellemzők: Lágy puha tapintású, olyan mint a nyuszi bundája!
 • Gyártás helye: Németország
 • Felülete: Sűrű szövésű, lágy puha rész alat + 1cm hangelynelő rugalmas réteg van.

A Soft melody zajelnyelő szőnyeg jellemzői:

A professzionális felhasználásra kifejlesztett akusztikai szőnyeg a többi, akusztikus szőnyeghez képest még vastagabb,és sűrűbb szövésű, ezáltal ez a leghatásosabb hangcsillapító szőnyeg. Ha a maximális hatékonyságot szeretné elérni a terem vagy stúdióakusztika kezelése, vagy a hangszigetelés során, akkor a 41 dB hang elnyelésére is képes Soft melody szőnyeg a legmegfelelőbb választás az Ön számára! Nemcsak otthona hangzását javíthatja ezzel a prémium minőségű zajszigetelő lakástextíliával, kiváló eredményeket érhet el a használatával stúdióban, hifi vagy moziszobában, konferenciatermekben, vagy az irodában is. Tisztításakor arra kell ügyelni, hogy fehérítővel nem tisztítható!

Akusztikai kezelés-profi megoldással

A hangfelvevő vagy keverő stúdiókban kiemelkedően fontos, hogy a falakat, a mennyezetet a megfelelő akusztikai elemekkel kezeljük. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a padlófelületeket sem! A nagy kiterjedésű, sima, és kemény PVC, járólap, vagy fapadló nem tudja elnyelni a mélyebb tartományú hangokat, hanem visszatükrözi azokat. Az így keletkezett állóhullámok, visszhangok nagyon lerontják a hangfelvételek minőségét. Ha valóban profi és tökéletes hanganyagot szeretne, a padlófelületre fektessen Soft melody szőnyegeket.

Optimális akusztikai feltételek szükségesek ahhoz is, hogy a házimozi vagy hifi rendszerünk hangzása megfeleljen az elvárásainknak. Az akusztikus, zajcsillapító szőnyeg ezekben a helyiségekben is nagyszerűen ellátja a feladatát.

Zajcsillapítás Soft melody akusztikus szőnyeggel

Az irodaakusztika egyre nagyobb figyelmet kap, hiszen a nyitott terű irodák egyre inkább elterjedtek. Az ilyen típusú irodában egyszerűbb és gyorsabb a munkatársak közötti kommunikáció, azonban a számítógépek, faxok, telefonok…stb. zaja, illetve az irodai dolgozók beszédhangjai rendkívül zavaróan hatnak a munkavégzésre. Mindenképpen érdemes az irodák hangszigetelése, zajcsökkentése érdekében hangelnyelő akusztikus szőnyegeket alkalmazni.

Soft melody steel szonyeg

steel

Otthonunk minden helyiségében, a nappaliban, a hálószobában, vagy a gyerekszobában is nagy szerepe van a megfelelő hangszigetelésnek. Csak nyugodt, csendes környezetben tudjuk magunkat megfelelően kipihenni egy -egy fárasztó nap végén. Az ablakok elé hangszigetelő akusztikai függönyöket helyezhetünk, melyek hatékonyan meggátolják a külső zajok beszűrődését. A padlók kezelését akusztikus szőnyegek elhelyezésével oldhatjuk meg, melyek tompítják a leeső tárgyak, a lépések zaját, valamint az egyéb kellemetlen lármát is.

A zajok hátrányai

Ha hosszú időn át zajoknak vagyunk kitéve, mentális és fizikai állapotunk is romolhat. Kortól, nemtől és élethelyzettől függően mindenkire káros hatással vannak a zajok, ezért nem hanyagolhatjuk el a hangszigetelés jelentőségét. Legyen szó utcai zajokról, gyerekzsivajról, vagy hangoskodó szomszédokról, a Proffessional Calm szőnyeggel egy csapásra megszűnik minden zaj probléma!

Design és praktikum
Soft melody ivory szonyeg.

ivory

A Soft melody akusztikus szőnyeg a nagy fokú hangelnyelő képessége és kitűnő minősége jóvoltából a legjobb eredményeket nyújtja a szobaakusztika terén. Stílusos és esztétikus megjelenésük miatt gyönyörű lakberendezési kiegészítőkként is funkcionálnak. Puha, finom tapintású anyaguk melegséget, családias hangulatot sugároz, bármilyen belső térbe könnyen beilleszthető dekorációk is egyben. A hangszigetelés, zajcsillapítás során is maximális hatékonyságra képesek.

Miben különbözik a Soft melody akusztikus szőnyeg a többi, átlagos szőnyegtől?

A Soft melody akusztikus szőnyeg rendelkezik a legnagyobb hangelnyelési, illetve zajcsökkentési képességgel a jelenleg a piacon kapható zajszigetelő szőnyegekkel összehasonlítva. A hagyományos szőnyegek vastagsága, sűrűsége elmarad a professzionális, speciálisan akusztikai alkalmazásra készített szőnyegekéhez képest. Körülbelül 60 %-kal több hang csillapítására lehet számítani az akusztikus szőnyegek esetében.

Tökéletes akusztikát, profi hangszigetelést valósíthatunk meg otthonunkban, stúdiónkban vagy az irodákban is!

Soft melody taupe- szonyeg

taupe

A Soft melody szőnyeg ideális az akusztika fejlesztésére és a zajcsökkentésre is egyaránt, extra vastagsága, nagy sűrűsége révén minden más szőnyegnél hatékonyabb. Ajánlott minél nagyobb felületet lefedni az akusztikus szőnyegekkel. Szabvány méretekben rendelhető, gyönyörű színválaszték áll ügyfeleink rendelkezésére. Külföldre a DHL futárcég, Magyarországon a 24H szállítócég végzi a szőnyegek kiszállítását.

A szőnyegeknél +/- 20-30 % súlyeltérés, valamint +/- 2-3 % méret eltérés (mm) előfordulhat!

További információk

Tömeg N/A
Színek

grey, ivory, pink, steel, taupe

Méretek

120x170cm, 160x230cm, 200x290cm, 80x150cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soft melody zajelnyelő szőnyeg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

  Jó napot kívánok, Melyik sonyeg jobb a háló - szobába? "Professional calm" vagy pedig a "Soft melody"? Vagy csak a szín szerint válasszak? Koszonom
 1. 0 votes
  Q Jó napot kívánok, Melyik sonyeg jobb a háló - szobába? "Professional calm" vagy pedig a "Soft mel...... Read more
  Asked by Zuzana Tóthová on 2022.06.17. 12:07
  Answered by the admin Üdvözlöm! Soft melody szőnyegnek picit jobb az anyaga. De mind a kettő jó választás. Hangban alig van különbség.

Send me a notification for each new answer.