Roton zajfogó térelválasztó függöny

(1 vásárlói értékelés)

 • Súly 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m
 • Vastagság 2.5 mm  Duplán varrva: 5 mm
 • 10-20 dB hangelnyelés
Törlés
Cikkszám: 68567463 Kategória:
MPN: 68567463
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

térelválasztó függöny nagyon egyszerű:

 • méret: 140cm széles
 • Az árban a függöny varrása benne van.
 • A szélességét bármekkorára lehet növelni.

Roton zajfogó Térelválasztó függöny:

Roton függöny dupla rétegű anyagból készül.

Minden Roton  függöny hátulja középbarna szövet anyag.

 • Nehezen éghető
 • Mosógépben mosható
 • Finoman lágy tapintás
 • Strapabíró, nem nyúló szövetből
 • Összetétel 50% PES- 50% pamut
 • Gramatura 820g/m  Duplán varrva: 1640g/m
 • Szélesség 140cm
 • Kopásállóság/Martindale teszt (EN ISO 1294-2) 90 000
 • Göbösödés 4-5 (EN ISO 1295-2)
 • Szín kopásállósága ( EN ISO 105-B02) 4-5
 • Vastagság 2.5-3 mm  Duplán varrva: 5 mm
 • 20 dB hangelnyelés
 • 80% sötétítés, duplán varrva 99%

Roton Térelválasztó függöny tulajdonsága:

Méretek:

Minden ablak más-más méretű, ezért Önnek kell kiválasztani a megfelelő méretet. Kérjük, hogy ne az ablak-ajtó méretet küldjék el nekünk, hanem azt a méretet amire szüksége van! Az anyagok szélessége 140 cm. Ezt szükség esetén lehet szélesíteni összevarrással. Bármilyen magasságban lehet rendelni a függönyöket.

Az ideális függöny 2-2,5 szer szélesebb az ablaknál.  Így a legszebb és leghatékonyabb.

Kérdés esetén írjon e-mailt nekünk!

Függönyeink felfogatása:

Csipesszel, függöny karikákkal, vagy behúzó szalaggal is lehet rögzíteni a függönyöket.

Ringlis megoldás:

A ringlik átlátszó, műanyag karikák, melyek préseléssel kerülnek a függönyök tetejére. Ezek a műanyag karikák nagy teherbírásúak, 150 kg/karika. Belső átmérőjük 40 mm, külső átmérőjük 60 mm. Kb. 20 cm-ként követik egymást a karikák. A karnis átbújtatására szolgálnak.

Ringli karika ára: nettó 300 Ft/db.

ringlis függöny felfogatás

  Függöny behúzó szalagos megoldás: (kampóval vagy csipesszel)

  A behúzó szalag ára: nettó 1300 ft/méter.

  (csipeszeket és kampókat nem árulunk!)

  Ha kérdése, kérése van küldjön nekünk e-mailt!

  Térelválasztó függöny

  A függöny legfőbb feladata, hogy leválassza, elkülönítse egymástól az egy térben lévő helyiségeket. A térelválasztó függönyökkel energiát is megtakaríthatunk, hiszen a fűtött helyiségeket elválaszthatjuk a fűtetlen területektől. A hőszigetelés mellett zajcsillapításra is kiválóan alkalmasak a hőszigetelő függönyök, így segítségükkel nyugodtabb, békésebb, csendesebb környezet alakítható ki.

  Térelválasztás függönnyel nagyon egyszerű:

  A könnyen mozgatható, praktikus és költséghatékony függönyök színesítik, díszítik is a belső tereket, ráadásul, ha arra van szükség, egyetlen mozdulattal egybe nyithatjuk a tereket. Változatos szövettípusokból készülnek a függönyök, széles szín és mintaválaszték áll a vásárlók rendelkezésére. Ha csak dekorációs célokra szánjuk a függönyöket, akkor szinte bármelyik szövetfajtát választhatjuk. Amennyiben azonban hő és hangszigetelési funkciót is el kell látniuk a függönyöknek, akkor már sokkal körültekintőbben kell kiválasztani a anyagokat. Ilyen esetekben célszerű vastagabb, sűrűbb szövésű textileket keresni, amelyek nemcsak esztétikai szerepet töltenek be, hanem praktikus szempontoknak is megfelelnek.

  Milyen helyiségekben használhatunk térelválasztó függönyt?

  Gyakorlatilag bármilyen funkciójú, típusú és stílusú helyiségben használhatunk térelválasztásra függönyöket. Modern, fiatalos, vagy klasszikusan elegáns lakásokban is jól funkcionálnak a térelválasztó lakástextíliák. Otthoni környezetben például nagyon hasznos lehet a térelválasztó függöny. Egyre divatosabbak ez egy légtérben lévő szobák, aminem sok előnye vagy ugyan, de azért vannak előnytelen velejárói is. Ha a nappali és a mozi vagy zeneszoba közös területen van, akkor felmerülhet az igény arra, hogy a két lakrészt elkülönítsük egymástól. Nem mindig van lehetőség fix elválasztási módokra, mint például falak és ajtók beépítésére, ilyenkor a legjobb és legolcsóbb megoldás a függönyök alkalmazása. Hálószoba sarok kialakítására is ideális választás a térelválasztó függöny. A konyha és az étkező is egyszerűen és gyorsan elkülöníthető.

  Otthoni iroda, dolgozószoba, dolgozósarok elkerítésére is alkalmazhatjuk a függönyökkel történő térelválasztást.

  Nemcsak otthonunkban lehet függönyökkel területeket elkülöníteni, munkahelyeken, irodákban is jó módszer a munkaterületek, munkaállomások elszeparálására.

  Kereskedelmi és vendéglátó helyeken is népszerű megoldás ez a térelválasztási forma, de orvosi rendelőkben, kozmetikákban, üzemekben vagy gyárakban is nagyszerűen ellátják ezt a feladatot. Az éppen nem használt szobákat, vagy tároló helyiségeket is elzárhatjuk a hasznos területektől.

  Nemcsak a nagy területű helyiségekben választhatjuk le a területeket függönyökkel, kicsi lakásokban is tökéletesen megvalósítható a lakrészek elkülönítése függönyök segítségével, így annak ellenére, hogy az adott lakásban egyébként nincs elegendő különálló, elszeparált szoba, a térelválasztó függönyökkel plusz szobákat alakíthatunk ki.

  Milyen anyagokból készülnek a függönyök?

  A térelválasztás függönnyel többféle anyaggal megoldható. A poliészter szövetek könnyen kezelhetők és számtalan szín és mintavariációban érhetők el. A vastagabb szövésű, bársony, pamutvászon, lenvászon, dimout, blackout, szatén anyagok hőszigetelésre, és zajcsökkentésre is alkalmasak. Szín és minta választásnál próbáljunk a szoba, vagy helyiség stílusához igazodni, hogy harmonikus összhatást érjünk el. A világosabb árnyalatok tágítják a teret, a sötétebb színek inkább szűkítik. Olyan színű függönyöket válasszunk, amelyek jól illenek a helyiség többi színéhez és stílusához.

   

  1.Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!

  2.A függönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 820 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)

  3.Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!

  Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket! Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!

  További információk

  Tömeg N/A
  Színek

  630, 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643

  Roton zajfogó térelválasztó függöny termékről 1 értékelés

  1. Áron

   Sokkal csendesebb lett a szoba mióta felszereltem a függönyt. Örülök neki.

  Mondd el a véleményed

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  Az ügyfelek kérdései és válaszai

   "20db hangelnyelés" mit jelent? Ennyivel csökkenti a függöny a zaj (pl. ajtóra szerelve az ajtó mögött képződő, az ajtón átjutó zaj) hangerejét? (Laikus vagyok a témában).
  1. 0 votes
   Q "20db hangelnyelés" mit jelent? Ennyivel csökkenti a függöny a zaj (pl. ajtóra szerelve az ajtó m...... Read more
   Asked by Janous on 2021.02.27. 21:06
   A

   Üdvözlöm!

   Igen a 20 decibel a zajcsökkentés mértékére vonatkozik. A függönyök azonban csak akkor tudják a maximális hatékonyságukat kifejteni, ha az adott helyiségnek megfelelőek az akusztikai adottságai is. Egy rossz akusztikájú helyiségben a függöny-önmagában- nem tud minden akusztikai problémát megoldani. A hatékonyság érdekében résmentesen javasolt elhelyezni a függönyöket.

  Send me a notification for each new answer.