Ross Vastag hőszigetelő függöny – egyedi méretben is elkészítjük

Súly 536g/m  Duplán varrva: 1072g/m. 10-20dB hangelnyelés. 30-40% hőszigetelés

 Ft
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 68567463-2 Kategória: Címke:
MPN: 68567463
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Ingyenes függönyminta rendelés itt.

 

Vastag Hőszigetelő Függönyök Részletes Leírása

Méret és Varrás

A vastag hőszigetelő függönyök 140 cm széles anyagból készülnek, amit igény szerint bővíthetünk. Az ár tartalmazza a függöny varrását is. Ha szélesebb függönyre van szüksége, az egyes szakaszokat hozzávarrjuk. A beszerzés és az elkészítés ideje 2-3 hét. A minimum rendelési mennyiség 0,5 méter.

Anyag és Tulajdonságok

A függönyök dupla rétegű anyagból készülnek, ahol a külső és belső oldal egyaránt a kiválasztott színben pompázik. A középső rész egy középbarna szövet, amely extra vastagságot kölcsönöz a függönynek. Az anyag 536g/m^2 súlyú, duplán varrva ez 1072g/m^2-re nő. A függöny vastagsága alapállapotban 2,5-3 mm, míg duplán varrva 5 mm. Minden függöny hátulja középbarna szövet anyag. dupla anyagvastagság rendelése esetén a függöny mindkét oldala a kiválasztott színű lesz.

Funkcionalitás

A vastag függönyök kiválóan alkalmasak hőszigetelésre, akár 30-40%-os hatékonysággal tartva távol a hőt. Emellett a függöny anyaga nehezen éghető, és mosógépben mosható. A tapintása finoman lágy, miközben a szövet strapabíró és nem nyúlik. A függöny 55%-os sötétítést biztosít, ami duplán varrva 75%-ra nő.

Tartósság

A kopásállósága 90 000 Martindale-teszt szerinti értékkel bír. A göbösödési és szín kopásállósága 4-5 értékkel kitűnő. A hangelnyelés 10-20 dB közötti, ami jelentős zajcsökkentést eredményez.

Kiegészítők

Rendelhető hozzá díszpárna huzat, amely pontosan megegyezik a megrendelt függöny színével. A párna bélést nem tartalmaz.

Vásárlás előtt figyelembe veendők

Gondosan válasszon méretet és színt, hogy a vastag hőszigetelő függönyök tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához és funkcionális igényeihez. Szakértőink készen állnak segíteni a tökéletes választásban.

 

Vastag Hőszigetelő Függönyök Méretének Meghatározása

Minden ablak egyedi méretű, így fontos, hogy Ön válassza ki a szükséges függöny méretet. Kérjük, hogy ne közvetlenül az ablak vagy ajtó méretét küldje, hanem azt a méretet, amire valójában szüksége van. Az alapanyag szélessége 140 cm, amely összevarrással szélesíthető. A függönyöket bármilyen magasságban megrendelheti.

Ideális Szélesség

Az ideális vastag hőszigetelő függöny kétszer, kettő és fél szerese az ablak szélességének. Ez biztosítja a legszebb megjelenést és a legjobb hőszigetelést.

Függönyök Felfogatása

Különböző Felfogatási Módok

A függönyöket többféleképpen is fel lehet szerelni:

 • Csipesszel
 • Függönykarikákkal
 • Behúzó szalaggal

Ringlis Felfogatás

A ringlik átlátszó, műanyag karikák, amelyek nagy teherbírásúak, 150 kg/karika teherbírásig. A belső átmérőjük 40 mm, míg a külső 60 mm. A karikák körülbelül 20 cm-enként helyezkednek el, és a karnis könnyedén átbújtható rajtuk.

Behúzó Szalagos Megoldás

A függönyök behúzhatók kampóval vagy csipesszel, ami alternatív rögzítési lehetőséget biztosít.

További Fontos Információk

Válassza ki a vastag hőszigetelő függönyt, hogy otthona nem csak szebb, de energiatakarékosabb is legyen. Szakértőink készen állnak, hogy segítsenek a tökéletes választásban. Ne feledje, a megfelelő méret és felfogatás kulcsfontosságú a várható hőszigetelési hatékonyság érdekében.

 1. Minden egyes függönyt egyedi megrendelés alapján készítünk el, ezért minden függöny egyedinek minősül, nem áll módunkban visszavásárolni!
 2. A termofüggönyök súlya az anyag folyóméterére vonatkozik: 1 folyóméter 140 cm, súlya 536 gramm. (+/- 20-30 % súlyeltérés lehetséges!)
 3. Az akusztikai függönyök csak akkor tudnak 10-20 decibel hangot elnyelni, ha teljesen résmentesen helyezik el őket, illetve, ha az adott helyiség akusztikája megfelelő!
 4. Az ezekből adódó problémák miatt nem tudjuk visszavenni a függönyöket!
 5. Egyedi függöny rendelés esetén a termék kifizetés után már nincs lehetőség a rendelés módosítására vagy visszamondására!
 6. A megrendelt színminta minimálisan eltérhet a rendelt színtől.
 7. A megrendelt függöny és díszpárna huzat között minimális színeltérés előfordulhat.
 8. Egy újbóli rendelésnél is eltérhet a szín a korábbi rendeléstől.
 9. Termékeket +-1-2 % eltéréssel tudjuk elkészíteni.

További információk

Tömeg N/A
Színek

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ross Vastag hőszigetelő függöny – egyedi méretben is elkészítjük” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.