Akusztikai mérés csomagok

Ezek a 2023 frissített akusztikai mérés árak:

Annak érdekében, hogy Ön biztosan csak azokat az akusztikai paneleket rendelje meg, amelyekre valóban szüksége van a tökéletes hangélmény eléréséhez, a vásárlás előtt akusztikai tervezést vagy mérést végzünk. Ezt több módon is meg tudjuk valósítani.

“Ingyenes”Online akusztikai mérés megrendelését itt tudod megtenni!

Mérés 6500Ft- de ha vásárolsz, utána levonjuk a termék összegéből! Így biztosan azt fogod rendelni amire szükséged van!

De amennyiben ingyenes egyszerűbb tanácsadást szeretnél, kérlek írj egy emailt erre az email címre: perfectacoustic.com@gmail.com

Online akusztikai tervezés

Első körben mindenkinek ezt a csomagot ajánlom.

A legkedvezőbb áru csomagunk.
Nincs kiszállási díj.
A távolság nem akadály.

Online akusztikai tervezés díja: 6500 Ft (Bruttó)

Alap akusztikai mérés

Helyszíni akusztikai mérés.
Részletesebb elemzés.
Lehetőség az egyéni megoldások, igények egyeztetésére.

Alap akusztikai mérés díja: 40.000 Ft Nettó + kiszállási díj (max 1óra)

A kiszállási díj minden csomag esetében egységesen Nettó 400 Ft/km , a megtett utat oda-vissza, Szigethalomról számolva.

Prémium akusztikai mérés

Akusztikai mérés, az akusztikai elemek kipróbálhatók és megvásárolhatók a helyszínen.
A csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
a helyiség adottságainak helyszíni felmérése,
akusztikai tervezés,
akusztikai mérés, a tervezés alapján elhelyezett akusztikai elemekkel berendezett helyiségben.
Az akusztikai elemekkel elérhető hangzás így előre hallható.

Prémium akusztikai mérés díja: 70.000 Ft az első 2 óra, ezt követően minden megkezdett óra + 50.000 Ft, érkezéstől a panelek bepakolásáig + kiszállási díj.
A kiszállási díj minden csomag esetében egységesen 400 Ft/km, a megtett utat oda-vissza, Szigethalomról számolva.

Ebben az esetben max 13 panelt tudunk magunkkal vinni.

Dob teszt Mint minden akusztikai mérés előtt egy teszt zene sorozattal kezdem, hogy fel tudjam mérni füllel is a problémákat .Ez a kedvenc mély hang tesztelésre kifejlesztett zeném: Ajánlom mindenki figyelmébe! Ha hallgatás közben búgó, morgó mélyeket vesztek észre, akkor a szoba utózengése 200Hz alatt nem tud megfelelő gyorsasággal lenyugodni, ezért egy folyamatos morgást fogtok hallani. Másik probléma amit ilyenkor észre fogtok venni ha nincs megfelelő dinamikájú dob.Csak egy lagymatag puffogást hallotok.Ebben az esetben hatalmas beszakadás lesz 150Hz alatt .Legrosszabb amikor ez a kettő párosul.

Kinek, melyik csomagot ajánljuk?

Egy gyakori dilemma az, hogy melyik csomagot ajánljuk a vásárlóknak. Megéri azonnal a nagyobb csomagot választani, vagy egy kisebb is elegendő lehet?
Az akusztikai berendezések választása alapvetően a hanglelkesedésünk szintjétől és pénzügyi képességeinktől függ. Ha valaki még csak most ismeri meg ezt a területet, újonnan szerezte be a házimozirendszerét és jobb hangminőséget szeretne, vagy szeretné felfedezni, hogy a régebbi eszközből mennyit lehet még kihozni, vagy konkrét akusztikai kérdésben kér segítséget, általában az online vagy az alapcsomagokat ajánljuk.
Az akusztika gyakran okoz szenvedélyes érdeklődést a vásárlókban, így tapasztalataink szerint sokan ismétlődő vásárlókká válnak.
A prémium akusztikai mérési csomagot általában azoknak ajánljuk, akik már jól tisztában vannak az akusztika jelentőségével és hajlandóak tovább lépni az álomhang irányába. Ez azok számára ideális, akik készen állnak arra, hogy a tökéletes hangminőség elérése érdekében megvásárolják és elhelyezzék a szükséges akusztikai paneleket.

Online akusztikai tervezés

Az online akusztikai tervezés csomagunkat a következő helyzetekben ajánljuk:
– ha a stúdiója, házimozi szobája vagy nappalija messze van tőlünk,
– ha az akusztika iránti érdeklődése fennáll, már dolgozik az audiorendszer kiépítésén, és szeretne néhány hangelnyelő panelt is beszerezni a berendezésekkel egyidejűleg.

Ha meg szeretné rendelni az online akusztikai tervezés csomagot, küldjön fényképeket a tervezett helyiségről a perfectacoustic.com@gmail.com e-mail címre.

A képeken ideális esetben az egész helyiség látható legyen a falaktól a falakig. Készítsen fényképeket a szoba minden oldaláról, a bútorok és egyéb lakberendezési tárgyak pedig legyenek a megszokott helyükön. Ez alapján tervezzük meg és rajzoljuk be a szükséges paneleket.

A tervezéshez szükségünk van a következő információkra a fényképek mellett:
– a szoba méretei: magasság, szélesség, hosszúság,
– a falak anyagának jellemzése – pl.: gipszkarton, tégla, beton.

Tervrajzot nem igénylünk.

A megadott adatok és a fényképeken látható információk alapján, számítógépes programmal meghatározzuk a szükséges hangnyelők és diffúzorok mennyiségét.

Az online tervezés eredményéről, az akusztikai elemek elhelyezéséről vázlatot küldünk írásban és telefonon is részletesen elmagyarázzuk. Ajánlást is teszünk a megfelelő hangfalak, a hallgatói pozíció és a bútorok elhelyezésére.

Alap akusztikai mérés

Alap akusztikai mérés

Az akusztikai mérés a helyszínen kerül végrehajtásra, ahol alaposan felmérhetjük a helyiség jellemzőit, az elrendezést, és a falak anyagát. Mérni tudunk olyan fontos paramétereket is, mint például az utózengési idő, a lecsengés és a hangfalak hangnyomás értéke.
A mérés után a helyszínen kiszámítjuk a szükséges akusztikai panelek típusát és mennyiségét, hogy a meglévő audiorendszer és a helyiség adottságai mellett az akusztikai elemekkel a lehető legjobb hangélményt érhessük el.
A helyszínen van lehetőség a személyes igények – mint például a panelek színe, anyaga vagy rejtett megoldások – megbeszélésére.

Az alap akusztikai mérés általában – a helyiség sajátosságaitól függően – kb. 1 óra időtartamot vesz igénybe.

Az alap akusztikai mérési csomag megrendeléséhez, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a perfectacoustic.com@gmail.com e-mail címen!

Prémium akusztikai mérés

Az akusztikai mérés helyszíni végrehajtása akusztikai panelek használatával történik. A mérés folyamán képesek vagyunk az akusztikai problémák teljeskörű feltérképezésére és megoldására. Az akusztikai panelek helyszíni elhelyezésével a végleges eredményt éles környezetben tesztelhetjük.

A prémium akusztikai mérés időtartama – a helyiség akusztikájától függően – általában 2 óra.

A prémium akusztikai mérési csomag megrendeléséhez, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a perfectacoustic.com@gmail.com e-mail címen!
Az e-mailben kérjük, adja meg a helyiség pontos méreteit – magasság, szélesség, hosszúság – és a falak anyagát – gipszkarton, beton vagy tégla. Kérünk fényképeket is, ahol a helyiség lehetőleg falról falra látszik, és a bútorok és egyéb berendezési tárgyak megszokott helyzetben vannak.

A fényképek és adatok segítségével még az indulás előtt felmérhetjük és kiszámíthatjuk a szükséges panelok mennyiségét és típusát. Ezeket a paneleket a prémium akusztikai mérés idejére a megbeszélt időpontban kis teherautóval szállítjuk a helyszínre, és a szükséges elemekkel berendezzük a helyiséget.

Miben más a helyszíni akusztikai panelekkel történő mérés?

Kizárólag a prémium akusztikai mérés csomagnak része a helyszíni, élesben történő mérés, az akusztikai panelekkel berendezett helyiségben.

Miben más a helyszíni akusztikai panelekkel történő mérés?

Mit fogok hallani a helyszíni mérés során?

A prémium mérés alkalmával az előzetes tervek szerint berendezett helyiségben élőben tesztelhetjük a hangzást a megrendelő közvetlen élménye alapján. Például ott, ahol a megrendelő gyakran hallgat zenét, vagy néz filmeket, mérjük, hogy milyen intenzitással és fázisban jut el hozzá a visszavert hang – van-e utózengés, visszhang, vagy bármilyen más zavaró hanghatás, ami ronthatja a hangminőséget.

Miután feltérképeztük a helyiség akusztikai hibáit, és a mérések segítségével a maximumot hoztuk ki belőle, jön a legizgalmasabb rész: a próbahallgatás. A megrendelő a legideálisabb akusztikai körülmények között hallgathatja meg a saját rendszerét. Ilyenkor rendszerint elégedett bólogatás és mosoly kerül az arcokra.

Az eredmény persze mindig a helyszín adottságaitól is függ, ám megrendelőink általában így írják le az akusztikai kezeléssel elért változást:

“Lenyűgöző a térérzet növekedése, tiszta a hangzás.”
“A hangszerpozicionálás rendkívül pontos.”
“A színpad, ami korábban egy síkban volt előttünk, most úgy tűnik, mintha körülvenné minket. Mintha a zenészek között lennénk.”
“A mély hangok zúgása eltűnt, helyette részletes, gyors és dinamikus mély hangokat hallunk.”
“Új hangokat és hangszereket ismerek fel a már jól ismert lemezeimen.”

Az eredmény persze mindig a helyszín adottságaitól is függ, ám megrendelőink általában így írják le az akusztikai kezeléssel elért változást

Meg kell vásárolnom a mérés során elhelyezett paneleket?

Az akusztikai elemek elhelyezésekor, folyamatosan mérjük a szoba akusztikáját. Ilyenkor a megrendelő figyelemmel tudja kísérni az akusztikai panelek hatékonyságát és a szoba hangzásának javulását. A mérés bármikor megállítható, hogy ha a megrendelő úgy gondolja, hogy elégedett az addig elért hangzás minőségével, több akusztikai panelt nem szeretne elhelyezni a helyiségben, vagy nem szeretné túllépni a szolgáltatás alapárában benne foglalt 2 órás időtartamot.

Ha azonnal szeretnénk élvezni a tökéletes hangzást, akkor érdemes egyben megvásárolni azokat az akusztikai paneleket, amelyekkel ezt az adott helyiségben elértük.
Természetesen kevesebb panel is megvásárolható egy alkalommal, a későbbiek során pedig tovább bővíthető a készlet. A kompromisszumos megoldás során fontossági sorrendben veszünk vissza a panelek mennyiségéből.

Fontos!

Ha a későbbiekben további akusztikai panelek vásárlása mellett dönt, akkor a helyszíni mérés során elért és hallható hangzást csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha a Perfect Acoustic termékeit választja! Más gyártó paneljeivel teljesen más mérési eredmények születnének.

Mi az, amit nem tudunk megtenni a helyszínen?

Akusztikai mérés során egyedül a plafont nem tudjuk mérni, mivel kivitelezést, felszerelést nem tudunk vállalni. A mérés során a hangelnyelő paneleket oda állítjuk, ahol szükség van rájuk, így a leglényegesebb funkciót elérjük: a panelek elhelyezéséből adódó nyereséget mérni tudjuk.

Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk?

A maximális hatékonyság mellett termékeink készítése során a külső megjelenést is fontosnak tartjuk. Egyedi panelek készítését, a lakás stílusához illeszkedő, a megrendelő ízlésének megfelelő igények teljesítését is vállaljuk. Az egyéni elképzeléseket kérjük, hogy a helyszíni mérés időpont egyeztetés előtt jelezze !