Sable – függöny olcsón – függöny rendelés

2 495 Ft Bruttó

Nálunk diszkont árakon vásárolhatnak megrendelőink!

Minimálisan rendelhető mennyiség 5 m!

Varrást is vállalunk a nálunk rendelt anyagokból! (varrás ára: 400 ft/m)

Kód: 834-

  • 100% poliészter
  • 300 cm
Törlés

Leírás

Sable  

Kód: 834-

  • 100% poliészter
  • 300 cm

Fényáteresztő függöny, ólomzsinórral. A sable függöny egy olyan fényáteresztő, ugyanakkor sűrűbb szövésű függöny típus, a fényt kevésbé engedi át, mint a voile függönyök. Könnyen kezelhető, nehezen gyűrődik.

Rendelhető színek:

A fényáteresztő függönyök lakásdekorációként is funkcionálnak, beengedik a természetes fényt, ugyanakkor szűrik is az erős napfényt és megakadályozzák a lakásunkba való belátást is. Nagyon sok anyagból, színben és mintával készülnek a fényáteresztő függönyök, és a fényáteresztő képességük is különbözik, attól függően, hogy vékonyabb, vagy sűrűbb szövésűek. A fényáteresztő függönyök nagy részét ma már poliészterből készítik. A poliészter anyag könnyen kezelhető, és az áttetsző függönyök típusától függően a tapintásuk, megjelenésük is igen változatos.

Sable függöny-kiváló minőségben!

A sable függönyök kedvező áron rendelhetők webáruházunkban. A sable vagy szablé szövet dekoratív és könnyen kezelhető textil. A fényáteresztő függönyök közül ez a legvastagabb, legsűrűbb szövésű anyag, hasonló a voile szövetekhez, de kevésbé eresztik át a fényt. Nagyon jól kezelhető, formatartó anyag, nehezen gyűrődik. Általában a természetes megjelenésű függönyök népszerű alapanyaga, amelyet strukturált fonalakkal díszítenek. A selyemfényű fonalaknak köszönhetően kellemes tapintású, és szép esésű függönyanyag. A sablé függönyt a fényáteresztő függönyök sötétítő függönyének is lehetne nevezni. Amikor színt, vagy mintát választunk, vegyük figyelembe az adott helyiség stílusát, a belső tér hangulatát.

Függöny olcsón-függöny rendelés

Webáruházunkban olcsón rendelhet fényáteresztő függönyöket. Varrást is vállalunk a nálunk rendelt anyagokból. 8A varrás ára: 400 ft/m) Függöny rendelés során fontos, hogy ne az ablaka méreteit adja meg, hanem a függöny szélességét és hosszúságát! Érdemes az ablak szélességénél minimum két-két és fél, háromszor szélesebb függönyöket rendelni, hogy a ráncolás, az esés valóban esztétikus legyen. A függöny hossza lehetőleg a padlóig érjen, kivéve, ha radiátor van az ablak alatt, akkor a fűtőtesttől legalább 10 cm távolságban helyezzük el a függönyöket.

A sable függönyöket jól kombinálhatjuk a vastagabb drapériákkal, így még jobban szabályozhatjuk a lakásba bejutó fényt. Ha utcára néző otthonunk van, vagy földszinti irodába keresünk dekoratív függönyöket, a sable függöny ideális választás, hiszen nem zárja ki teljesen a fényt, csupán megszűri. Ráadásul a kíváncsiskodó idegenek sem látnak be a helyiségbe.

A lakástextíliák kiválasztásánál fontos, hogy passzoljanak a többi lakberendezési kiegészítővel, stílusban, színben és mintában is. A semlegesebb színek majdnem minden enteriőrbe jól beilleszthetők, a fehér, az ekrü, a bézs…és a hasonló árnyalatokkal nem hibázhatunk, bármilyen stílusú helyiségről van szó.

Függöny rendelés-minden típusú helyiségbe!

A lakás összes helyiségében jól mutatnak a sable függönyök. Hálószobában, nappaliban, gyerekszobában, vagy akár a konyhában is kitűnő választás ez a szövettípus. De nemcsak lakásokban használhatók a sable függönyök. Irodákban, egészségügyi és oktatási intézményekben, éttermekben, szállodákban, panziókban, vagy konferenciatermekben is nagyszerűen funkcionálnak. Mivel könnyen kezelhetők, moshatók, és nem igényelnek vasalást, így a nagyobb igénybevételt is jól bírják, és emellett igen dekoratív design elemek is.

A függönyöket elhelyezhetjük függöny karnisra, vagy függönysínre. Függönykarikákkal, ráncolószalaggal, vagy hagyományos csipesszel rögzíthetjük a drapériákat.

 

(A termékek színe, árnyalata a valóságban eltérhet a honlapon látható képekhez képest, emiatt cégünk nem vállal felelősséget!)

További információk

Tömeg N/A
Színek

01, 02

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sable – függöny olcsón – függöny rendelés” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.