Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • decorativ acoustic panel.decorativ acoustic panel.

  Printelt sarokelem hangcsapda

  Méret:109x64x23cm Súly:18kg

  Fényképet emailben küld el. Vagy ha a honlapon lévő képből választasz, azt írd a rendelés megjegyzésébe.

  57 008 Ft61 908 Ft Bruttó

  Méret:109x64x23cm Súly:18kg

  Fényképet emailben küld el. Vagy ha a honlapon lévő képből választasz, azt írd a rendelés megjegyzésébe.

 • Printelt akusztikai elem4

  Printelt akusztikai elem

  Méret:130x64x11cm Súly:11kg

  Méret:104x64x11cm Súly :8kg

  Méret:104x64x6cm súly:6kg

  Minél többet raksz egy dobozba, annál olcsóbb lesz a csomagolás, ha szállítással kéred.

  (11 vásárlói értékelés)
  32 114 Ft133 357 Ft Bruttó

  Méret:130x64x11cm Súly:11kg

  Méret:104x64x11cm Súly :8kg

  Méret:104x64x6cm súly:6kg

  Minél többet raksz egy dobozba, annál olcsóbb lesz a csomagolás, ha szállítással kéred.

Miért van szükség printelt hangelnyelő panelra?

Printelt hangelnyelő panelek megegyeznek a szélessávú akusztikai elemekkel.
Akusztikai kezelések során ezeket a paneleket használjuk a legtöbbször, mivel teljes sávszélességben – 40Hz-20000Hz-ig – nyelik el a nem kívánatos hangokat. Printelt akusztikai panelek eredményesen csökkentik a visszhangot és a helyiség utózengési idejét. Hangelnyelő paneljainkat úgy fejlesztettük ki, hogy több mély hangot szívjanak magukba, és kevesebb magasat.

printelt hangelnyelő panel a kanapé fölött

Milyen anyagokból készülnek a Perfect Acouistic hangelnyelő panelek?

A printelt hangelnyelő panelek készítése során első lépésben egy kemény fakeretet építünk, melyet nagy fajsúlyú, tökéletes mély hangelnyelést biztosító 90kg/m3 akusztikai ásványgyapottal bélelünk. Ezt kiporzásgátló akusztikai selyemmel fedjük be, majd erre kerül a külső borítás: az akusztikai selyemre nyomtatott, egyénileg választott kép. A könnyebb szerelhetőség érdekében a hangelnyelő paneleket előre fúrt lyukakkal látjuk el.

Printelt akusztikai elem, mint lakberendezési elem

Hangelnyelő panelek nemcsak a tökéletes hangélmény elérésében segítenek, de akár a lakás díszei is lehetnek. Választhat raktárkészletünkön lévő printelt paneljainkból is, de az egyéni igényekre is találunk megoldást! Küldje el kedvenc fotóját, és mi elkészítjük a fényképes akusztikai panelját a választott képpel! A fényképes akusztikai selymek átmoshatók, könnyen tisztíthatók és az idő múlásával sem fakulnak ki.

Eredmény a mi printelt hangelnyelő paneljeinkkel

 • Paneljainkkal jelentősen csökkentheti a helyiség visszhangját
 • utózengési idejét
 • Nyugodtabb, letisztultabb és egyenletesebb hangzást kapunk.
Részletesebben:

Printelt hangelnyelő paneljeinkre 50 féle képből lehet nyomatot választani, de saját fotóval is rendelhető. Tökéletes fénykép minőségre számíthatnak megrendelőink. Ha saját képpel szeretnék kérni, nagyon ügyeljenek arra, hogy a kiválasztott fotók a legnagyobb felbontásban, nagyon jó minőségben töltsék fel. A printelt hangelnyelő paneleket akusztikai selyemmel vonjuk be, mely kiporzásgátló tulajdonságú, rugalmas és nagy szakítószilárdságú, erre kerül rá a fotó nyomat, szitanyomtatással . A préselés hatására csak az anyag belsejébe kerül a színezőanyag, ezáltal légáteresztő marad, nem csökken hangelnyelési képessége.
A merev fakeretben nagy testsűrűségű akusztikai gyapot található, mely teljesen ártalmatlan az egészségre és sűrű, rugalmas szerkezetéből adódóan kiváló hangelnyelő képességgel rendelkeznek.
Termékeink kézzel készülnek, rendszeresen teszteljük őket. Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat használunk hangelnyelő paneljeink előállításához. A fakeret fenyőből készül. A fenyő keményfa, ami rendkívül nagy hangelnyelő képességű! Festett vagy natúr változatban is kérhető.

Ha fontos a stílus:

Fényképpel ellátott hangelnyelő panel, az egyedi nyomatoknak köszönhetően bármilyen stílusú helyiség dekoratív lakberendezési kiegészítői lehetnek. Szinte mindenkinek vannak kedvenc filmjei, imádott sztárjai, akikért sokan rajonganak, és ezért poszter formájában gyakran teszik ki falaikra. Vannak, akik szívesen csodálják a világvárosok lenyűgöző fotóit, vagy akár szépséges hangszerekről készült képeket. Fényképes hangelnyelő panelek amellett, hogy hatékonyan járulnak hozzá a helyiségek akusztikájához, az egyedi design segítségével saját ízlésünkhöz tudjuk illeszteni őket. Házimozikban igazán stílusosak lehetnek a mozifilm plakáttal borított hangelnyelő elemek. Hangfelvevő stúdiókban zenészeket vagy hangszereket ábrázoló képekkel díszített akusztikai elemek járulhatnak hozzá a hangulathoz és a témához.

A printelt képekkel fedett akusztikai elemek rejtve maradnak, így dekorációs dísztárgyként is funkcionálnak, akár egy szép falikép vagy poszter.

sarokelem és akusztikai panel a mozi és gifi szobákban (2)

40-20000 Hz között csillapítják a nem kívánatos hangokat. Hosszú évekig megőrzik színüket, nem kopnak, nem fakulnak. Könnyen tisztíthatók. A falra is rögzíthetők, de rendelhetők behajtható lábakkal is. Az elsődleges visszaverődési pontokra helyezzük el a hangelnyelő paneleket. Akusztikai vizsgálattal megállapíthatók ezek a pontok. Printelt sarokelemeinket kifejezetten a sarkok kezelésére készítettük. A sarkokban halmozódnak fel a mély hangok a legnagyobb mennyiségben, így az akusztikai javítás során első lépésként mindig a sarkokkal ajánlatos kezdeni.

Egyedi méretben is rendelhetők printelt hangelnyelő panelek.

Egyedi méretű hangelnyelő panel méretét írja a megjegyzésekhez a vásárláskór. Az ideális akusztika csak akkor valósítható meg, ha a túlzott mennyiségben felgyűlt basszus hangokat csillapítjuk. Ellenkező esetben zavaró visszhangok, utózengés keletkezik, ami rontja a hanganyag minőségét.