Black out sötétítő függöny – Olcsó függöny

3 696 Ft Bruttó

Nálunk diszkont árakon vásárolhatnak megrendelőink!

Minimálisan rendelhető mennyiség 5 m!

Varrást is vállalunk a nálunk rendelt anyagokból! (varrás ára: 400 ft/m)

Kód 359-

  • 100% poliészter
  • 150 cm
  • 260 g/m
Törlés

Leírás

Black out sötétítő függöny

Kód 359-

  • 100% poliészter
  • 150 cm
  • 260 g/m

Teljes mértékben fény és hőzáró függöny, mely több rétegű, sűrű szövésű szövetből készült.

Rendelhető színek:

A sötétítő függönyök közül a leghatékonyabb típusok a black out függönyök, melyekkel speciális szövésüknek köszönhetően szinte teljes sötétséget teremthetünk. A megfelelően kiválasztott lakástextil harmóniát és otthonosságot kölcsönöz bármilyen belső térben.

Függönyök nappaliba és egyéb helyiségekbe

Függönyök nappaliba, moziszobába, vagy gyerekszobába is használhatók. Többféle anyagból készülhetnek, drágább és olcsó függönyök is kaphatók. A legfontosabb, hogy a fényt megfelelően kizárják és könnyen kezelhető legyen az anyaguk. Természetesen a nappali stílusa, a berendezés és a lakberendezési kiegészítők színe és hangulata is meghatározza, hogy milyen függönyöket válasszunk a nappali szobánkba, hiszen az otthonok többségében a nappali a családi és közösségi élet központja. Igazán hatásos sötétítést jó minőségű szövetből készült függönyökkel érhetünk el, ezért érdemes vastag és sűrű szövésű lakástextíliát vásárolni.

A black out drapériák alapanyaga lehet poliészter, szatén, jaquard, bársony, selyem, taft, pamutvászon…stb. Készítésüknél extra fekete szálakat szőnek a szövetbe, vagy egy plusz fényzáró réteget adnak hozzá az anyaghoz. Ha magas minőségű textilt választunk, nemcsak a sötétítést oldhatjuk meg, de még hőmegtakarításra és hangszigetelésre is alkalmasak. Függönyanyag választásnál a tisztíthatóságra is figyeljünk oda, mert vannak olyan függönyök, amelyeket mosógépben is moshatunk, de vannak olyan szövetek, amelyeket csak tisztítóban szabad tisztíttatni.

A sötétítő függönyök sokféle színben érhetők el, természetesen a sötétebb színek hatékonyabban sötétítenek.

Olcsó függöny is lehet esztétikus és hatékony

Ha nagy ablak és üvegfelületekkel rendelkezünk, nagyon jó szolgálatot tesznek a sötétítő függönyök nappaliban és más helyiségekben egyaránt. Ezekkel a speciális függönyökkel ráadásul otthonunk bensőséges hangulatát, intimitását is megőrizhetjük. Gyerekszobákban kifejezetten hasznosak a black out függönyök, hiszen minden szülő számára nagyon fontos, hogy a kisgyerek, vagy a csecsemő szobájában nyugalmat biztosítsunk. A vastag függönyök a nyári kánikulában kint tartják a hőséget és az erőteljes napfényt, ezáltal napközben is zavartalanul pihenhetnek a gyerekek.

Divatos és praktikus megoldás-függönyök nappaliba

A sötétítő függönyök között léteznek vékonyabb, közepesen vastag és egészen vastag anyagúak is. A vékony függönyvásznak inkább csak dekorációra használhatók. Vannak részlegesen fényzáró és teljes besötétítésre is alkalmas modellek. Klasszikus, modern, gyerekmintákkal díszített, vagy hagyományos stílusú függönyöket is találunk a webáruház kínálatában. Ha többféle színű, vagy stílusú sötétítő függönyt vásárlunk, változatos enteriőrt alakíthatunk ki. Ünnepi alkalmakra, például karácsonyra az ünnephez illő színű és mintájú függönnyel fokozhatjuk a hangulatot. Ha a bútorok kárpitjával, a szőnyegekkel összeillő sötétítő függönyt teszünk az ablakok elé, igazi harmóniát teremthetünk. A black out drapériákat rögzíthetjük csipesszel, ráncoló szalaggal, vagy fűzőlyukakkal, függönykarikákkal is. Mivel általában ezek az anyagok nagyobb súlyúak, mint a hétköznapi, egyszerű függönyök, ezért ajánlott fa vagy fém függönyrúdra, vagy karnisra helyezni őket.

Hatékony és olcsó függöny – ideális sötétítés

Ha szeretné, hogy kellemes design legyen szobájában, ugyanakkor ideális fény és hőzárásra vágyik, akkor a legjobb megoldás a szép és praktikus függönyök a nappaliba, gyerekszobába vagy a hálószobába.

(A termékek színe, árnyalata a valóságban eltérhet a honlapon látható képekhez képest, emiatt cégünk nem vállal felelősséget!)

További információk

Tömeg N/A
Színek

11, 20, 26, 3, 34, 36, 38, 4, 46, 50, 6, 69, 7, 72, 8, 9, 92

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Black out sötétítő függöny – Olcsó függöny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.