Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Miért válassza a Perfect Acoustic hangelnyelő szivacsait?

A válasz egyszerű: prémium minőség és hatékonyság. A Perfect Acoustic extra sűrű hang szigetelő szivacs kiváló minőségű, sűrített szivacsból készül, amely 80-200 kg/m³ sűrűségű anyagot tartalmaz. Ez nem csak a termék tartósságát és minőségét garantálja, hanem a hangelnyelés hatékonyságát is. Minél sűrűbb egy anyag, annál több hangot képes elnyelni és annál mélyebb hangokat képes szigetelni. Így biztos lehet benne, hogy a Perfect Acoustic szigetelő és hangelnyelő szivacsai a piacon a legjobb választás.

Hangszigetelő Szivacsok Típusainak Bemutatása: A tökéletes választás minden igényre

Parketta és szőnyeg Alátét: A Hang és hőszigetelés mestere

A Perfect Acoustic parketta alátétje 200 kg/m³ sűrűségű anyagból készül és több méretben is elérhető. Ez az anyag kiválóan alkalmas padlószigetelésre, és a magas sűrűségnek köszönhetően hatékonyan szigetel mélyebb hangokat is.

extra nagy sűrűségű akusztikai szivacs
extra nagy sűrűségű akusztikai szivacs

Akusztikai Panelbe Való Hangelnyelő Szivacs: Az univerzális választás

Ez a hangcsillapító szivacs 80 kg/mm³ sűrűségű és kifejezetten akusztikai panelekbe való alkalmazásra lett tervezve. A szivacs falakra is könnyedén felszerelhető, külön ragasztó segítségével. A ragasztó külön is kapható.

Design Akusztikai Szivacs: Ahol a stílus is számít

A Perfect Acoustic 140 kg/m³ sűrűségű design akusztikai szivacs többféle színben és méretben kapható. Ezek a szivacsok kiválóan alkalmasak falra szerelésre, különösen olyan helyeken, ahol a design is fontos. A magas sűrűségnek köszönhetően még a 2 cm vastag anyag is több hangot képes elnyelni, mint egy 20 kg/m³ sűrűségű puha anyag.

Öntapadós Szivacsok: A könnyű szerelés érdekében

Ezek a színes panelek öntapadós hátuljuknak köszönhetően könnyen felszerelhetők. Ideálisak irodákba vagy nappalikba, ahol a gyors és egyszerű installáció előnyös.

Piramis Alakzatú hangtompító szivacs: A formatervezés és funkcionalitás találkozása

Ez a 80 kg/m³ sűrűségű piramis alakzatú hangtompító szivacs öntapadós hátuljával könnyen felszerelhető és kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Átlagos szivacs 20-30kg/m3 sűrűségű ezért nem alkalmas a jó minőségű hangelnyelésre. Erről bővebben itt olvashatsz.

falszigetelés nagy sűrűségű akusztikai szivaccsal
falszigetelés nagy sűrűségű akusztikai szivaccsal

Akusztikai szivacs hangszigetelésre: A diszkrét, de hatékony megoldás

Ez az 1-2 cm vastag tapéta öntapadós hátsó résszel rendelkezik, és a magas sűrűségének köszönhetően kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal bír a falszigetelés terén. Vékony hőszigetelő anyagok körében igen népszerű. Hangszigetelő fal létrehozása a célunk akkor ez az ideális anyag hozzá.

A Hangszigetelő szivacsok: A csend luxusa

hangszigetelő habszivacs Ideális alkalmazási területei: otthon, iroda, stúdió

A Hangszigetelő szivacsok széles körű alkalmazhatósága miatt ideális választás számos környezetben. Legyen szó egy otthoni hálószobáról, ahol a csend és nyugalom a legfontosabb, vagy egy irodai konferenciateremről, ahol a kristálytiszta kommunikáció nélkülözhetetlen. Vagy akár egy zenei stúdióról, ahol minden decibel számít. A Perfect Acoustic hangtompító szivacs mindig a legjobb megoldást nyújtja.

nagy sűrűségű hangszigetelő szivacs
nagy sűrűségű hangszigetelő szivacs

Szállítással Kapcsolatos Információk: Gyors, Megbízható és Kockázatmentes

Raktáron Lévő Termékek: Azonnali Elérhetőség

A Perfect Acoustic hangszigetelő szivacsai mindig raktáron vannak, így ha csak ezeket a termékeket rendeli, a szállítás pár napon belül megtörténik. Ez lehetővé teszi, hogy a vevő gyorsan hozzájusson a kívánt termékekhez.

14 Napos Visszavásárlási Garancia: Biztonság és Megbízhatóság

Minden termékünk esetében 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel, könnyedén visszaküldheti azt és visszakapja az árát.

nagy sűrűségű hangelnyelő szivacs 140kg/m3
nagy sűrűségű Hangszigetelő szivacs 200kg/m3

Kopásálló Anyagok: Sérülésmentes Szállítás

Az egyik legnagyobb előnye a Perfect Acoustic prémium minőségű hangszigetelő szivacsainak, hogy nagy kopásállóságú anyagból készülnek. Ez azt jelenti, hogy a szállítás során nem tudnak sérülni, így a vevők teljes nyugalommal rendelhetnek tőlünk. Hangszigetelésről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.