Elitexa Laminált padló alátét – Szőnyegalátét extra sűrű hang és hőszigetelő anyagból 7-10mm

(1 vásárlói értékelés)

7 200 Ft9 325 Ft Bruttó

 • Súly és sűrűség: 180kg/m3.
 • Piacon kapható legsűrűbb és ezáltal a legjobb hang és ütésálló szőnyeg és parketta alátét.
 • Termék raktáron van.
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.

Leírás

Elitexa Laminált padló alátét – Szőnyegalátét, Termék Jellemzők:

 • Ingyenes szivacs minta rendelés Itt.
 • Laminált padló alátét súlya és sűrűsége: 180kg/m3. Piacon kapható legsűrűbb és ezáltal a legjobb hang és ütésálló szőnyeg és parketta alátét.
 • Penészgátló és baktériumellenes anyag.
 • Hypoallergén anyag használat.
 • Anyaga: Poliuretán
 • Színe világos
 • 100x200x0,7cm és 100x200x1cm méretekben
 • A termék csak a weboldalon feltüntetett méretben kapható, de könnyen méretre vágható egy éles szikével.

Laminált padló alátét

Laminált Padló Alátét: Miért válassza ezt a terméket?

Ha Ön is prémium minőséget keres, akkor a Perfect Acoustic laminált padló alátétje az Ön számára ideális választás. Az extra sűrűségű anyaghasználat garantálja a tartósságot és a kiváló szigetelési tulajdonságokat.

Miben különbözik ez a padló Alátét a hagyományos alátéttől?

A hagyományos alátétek általában 20-30kg/m3 súlyúak, míg a Perfect Acoustic lamináltpadló alátétje 180kg/m3 súllyal rendelkezik. Ez nem csak hogy sokkal jobb hő- és hangszigetelést biztosít, de ellenáll a nagy ütéseknek, kopogó és ugráló zajoknak is.

Funkció és Előnyök

Padló Szigetelés: Hogyan javítja a termék a padló szigetelését és hanggátlását?

A Perfect Acoustic laminált padló alátétje egyedülálló technológiával készül, amely optimalizálja a padló szigetelés-t. A speciális anyagösszetétel révén a termék hatékonyan gátolja a hőveszteséget, így hozzájárulva az energiatakarékossághoz.

Aljzat Szigetelés: Milyen anyagokból készült, és hogyan segít az a hő és hangszigetelésben?

A termék különleges, innovatív anyagkombinációval készül, amely nem csak tartós, de kifejezetten hatékony az aljzat szigetelés terén. Az anyagok kiválasztásánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a termék ellenálljon az időjárás viszontagságainak és hosszú távon is megőrizze szigetelő tulajdonságait.

Akusztikai Tulajdonságok

Padló Hangszigetelés: Hogyan csökkenti a lépéshangokat?

A Perfect Acoustic laminált padló alátétje nem csak a lépéshangokat csökkenti, de ideális választás, ha szaladgáló gyerekek vagy hangos szomszédok miatt szeretne jobb hangszigetelést. A termék kiváló akusztikai tulajdonságai révén minimalizálja a hangterjedést, így egy csendesebb és nyugodtabb otthoni környezetet teremt.

padló szigetelés

Padlóalátét és Parketta Alátét: Milyen akusztikai előnyökkel rendelkeznek?

A nagy sűrűségnek köszönhetően, a Perfect Acoustic padlóalátétje és parketta alátétje sokkal kevesebb hangot enged át, mint egy átlagos, könnyű szivacs. Az anyag képes 100Hz-es hangokat is elnyelni, ami különösen hasznos lehet zenehallgatás vagy házimozi rendszerek esetében, valamint a hangos szomszédok vagy a gyerekek által keltett zajok elleni védekezésben.

Telepítés és Használat

 • Padlószőnyeg Lerakása: Hogyan segíti a termék a padlószőnyeg egyszerű lerakását?

A Perfect Acoustic laminált padló alátétje kiválóan alkalmas padlószőnyeg lerakásához. A termék olyan anyagból készül, amely szikével vagy éles késsel és egy vonalzóval könnyen elvágható, így a telepítés nem igényel szaktudást vagy speciális eszközöket. Érdemes a Silent akusztikai szőnyeggel együtt alkalazni.

 • Hideg Padló Szigetelése: Hogyan védi meg a hideg padlót?

A termék kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a hideg padlót. Az alátét alacsony hővezető képessége révén megakadályozza a hideg levegő áramlását a padlón keresztül, így télen is meleg marad a talaj.

További Opciók

Padlószőnyeg Alátét és Vékony Padlószigetelés: Milyen egyéb termékváltozatok érhetők el?

A Perfect Acoustic padlószőnyeg alátétje és vékony padlószigetelése többféle vastagságban is elérhető, így könnyedén megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelőt. A termékek 7-10mm vastagságban is kaphatók, így tökéletesen illeszkednek minden helyzethez.

Aljzatszigetelő és Lépéshangszigetelő Lemez: Speciális igényekre szabott megoldások.

Ha speciális igényei vannak, a Perfect Acoustic aljzatszigetelője és lépéshangszigetelő lemeze tökéletes választás lehet. A termék öntapadós hátsó résszel is elérhető, így akár a falra is felhelyezhető. Alternatív megoldásként gyorsan kötő ragasztót is használhat a telepítéshez.

akár falra is lehet ragasztani.
akár falra is lehet ragasztani.

Anyag és Forma

Tekercses Szigetelő Anyagok: Milyen formában érhető el a termék?

A Perfect Acoustic laminált padló alátétje többféle kiszerelésben is elérhető. A termék lapra szerelve 1x2m méretben kapható, de ha házhozszállítást kér, tekercsben is megrendelhető. Így könnyedén választhat a különböző igényeknek megfelelő formák közül.

Aljzat Szigetelés Utólag: Hogyan lehet utólag is telepíteni?

Az aljzat szigetelés utólagos telepítése is egyszerű. Szőnyeg alá könnyű a telepítés, mert csak fel kell hajtani a szőnyeget és alá helyezni a méretre vágott anyagot. Parkettánál ez a módszer nehezebb, ezért ajánljuk, hogy lerakás előtt időben válassza a Perfect Acoustic termékét.

Biztonság és Tartósság

Csúszásgátló Szőnyeg Alátét és Szőnyegpadló Alátét: Hogyan növeli a termék a biztonságot és tartósságot?

A Perfect Acoustic csúszásgátló szőnyeg alátétje és szőnyegpadló alátétje nem csak a kényelmet, hanem a biztonságot és tartósságot is növeli. A termék csúszásgátló tulajdonságai révén megakadályozza az esetleges baleseteket, így biztonságosabbá teszi az otthonát.

A termék továbbá penészedés-gátló, hipoalergén és baktériumellenes anyagokból készül, amelyek hozzájárulnak az egészségesebb és higiénikusabb környezethez. Az anyagok kiválasztásánál figyelembe vettük az újrahasznosított anyagok előnyeit is, így a termék nem csak tartós, de környezetbarát is.

További információk

Tömeg N/A
Méretek

Méret: 100cm x 200cm, 10mm vastagságban, Méret: 100cm x 200cm, 7mm vastagságban

Elitexa Laminált padló alátét – Szőnyegalátét extra sűrű hang és hőszigetelő anyagból 7-10mm termékről 1 értékelés

 1. Zsuzsanna Kalotai

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.