Akció!

Rusztikus-Vintage diffúzor 60x60x12cm

(1 vásárlói értékelés)

25 000 Ft39 000 Ft Bruttó

Méret:60x60x12cm 10kg

Méret:70x70x12cm 13kg

Bármilyen egyedi méret rendelhető!

 Ft
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

info@perfectacoustic.co.uk

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 734598346 Kategória:
MPN: 734598346
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni.  E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

“Ingyenes”Online akusztikai mérés megrendelését itt tudod megtenni!

Mérés 6500Ft- de ha vásárolsz, utána levonjuk a termék összegéből! Így biztosan azt fogod rendelni amire szükséged van!

Rusztikus-Vintage diffúzor tulajdonsága:

 • Rusztikus akusztikai diffúzorainkat minőségi, borovi fenyőből készítjük.
 • Szabálytalan felületük révén eltérő sávszélességben szórják szét a felületükre érkező hangokat, így egyenletesebb, tisztább hangzást tapasztalhatunk.
 • Minden termékünk kézzel készül, rendszeresen ellenőrizzük őket.
 • Mérete: 60 x60 x 12 cm, 70 x70 x 12 cm de más, ettől eltérő, egyedi méreteket is megvalósítunk.
 • A diffúzorok esztétikus kialakítása szinte bármilyen stílusú otthon, iroda vagy stúdió igényes, szép kiegészítői lehetnek.

 5 féle pácolt színben : 

Akusztikai diffuzor szinek

Tisztítása:

nedves ronggyal elegendő áttörölgetni vagy átporszívózható.

Miért fontos akusztikai diffúzorokat használni?

A közvetlen és a diffúz hangtér együttesen alkotja a tér-irány és távolság érzetünket. A közvetlen hangtér a hangforrás bekapcsolásakor keletkezik, a diffúz hangtér a visszaverődő hangokból áll. A falak sík, kemény felülete nem képes elnyelni a mély hangokat, visszaveri azokat, így kellemetlen visszhangok jönnek létre, ami zavaros hangzást eredményez. A hangelnyelő membránok elhelyezésével a basszus hangokat “megszelidíthetjük”. Azonban, ha csak ilyen akusztikai elemeket alkalmazunk, túlcsillapításhoz vezethet, ami lerontja a hallgatott hanganyag minőségét. Az akusztikai diffúzorok nemcsak a mélyhang elnyelés feladatában jeleskednek, a különböző mélységű, nem szabályos felületű panelek kiterjedt sávszélességben képesek szétszórni a hangokat nagyobb térben. Ezáltal kiküszöbölhető a visszhangok, valamint az utózengés problémája.

Diffúz – azaz visszaverő felületeknek számítanak a falak, üveg és márvány felületek, valamint a csempe és a gránit is,de szerkezetükből adódóan nem képesek elnyelni a hangokat, és nem alkalmasak arra sem, hogy egyenletesen, kisebb részekre bontva sugározzák vissza a hangokat. A diffúzorok felületét precízen terveztük meg, így szabálytalan felületük nagyobb térben, egyenletesebben eloszlatva, eltérő szögekben verik vissza a hangokat, harmónikus hangzást létrehozva.

rusztikus akusztikai panelek a hangfal mogott

A diffúzorok rögzítése, felfogatása

Nem igényel szaktudást a panelek felfogatása. Akasztót és csavarokat adunk a termékhez, mellyel bárki egyszerűen rögzítheti azokat a megfelelő pontokra.

Elkészítés:

Termékeinket 1-2 hét alatt elkészítjük bármilyen mennyiségben és méretben.

Csomagolás:

Termékeinket dedikált, erős kartondobozba csomagoljuk, belül több rétegű fóliát helyezünk el, a termékek védelme érdekében.

Szállítás:

A DHL futárcég végzi termékeink szállítását, Magyarországon pedig a 24H szállítócég.

rusztikus akusztikai diffuzor natur

Mennyi az annyi?-azaz hová, hány darab diffúzort ajánlott elhelyezni?

A szobák méretétől is függ a diffúzorok ideális száma egy adott helyiségben. Ha nagy helyiségről van szó, több diffúzort kell elhelyezni. De nem szükséges akusztikai diffúzorokkal telezsúfolni minden falat! A visszaverődési pontokat kell pontosan meghatározni és elegendő azokat lefedni a diffúzorokkal. Akusztikai méréssel ez is megoldható. A Perfect Acoustic helyszíni és online akusztikai méréseket is végez. Így 95 %-os pontossággal meg tudjuk határozni ezeket a pontokat. Forduljon hozzánk bizalommal!

Visszaverődési pontok lehetnek:

 • hangfalak mögött
 • mennyezeten, a hallgató és a hangszóró között jobb, illetve bal oldalon
 • döntött tetőtéri helyiségekben
 • lehallgatói pozíció mögtött
 • Fülmagasságban érdemes az akusztikai diffúzorokat elhelyezni.
 • Közeltéri diffúzorokként is alkalmazhatók.

Hangfalakra, hangszórókra és mikrofonokra sokszor nagyobb figyelem irányul,mint a megfelelő akusztika kialakítására. Pedig ezek a felszerelések önmagukban még nem garantálják a hibátlan hangélményt. Az akusztikai hangelnyelők, függönyök, diffúzorok, panelek egymás kiegészítőjeként a kifogástalan térhangzást biztosítják. Ne spóroljunk tehát ezeknek az elemeknek a beszerzésén, ha kielégítő végeredményt szeretnénk.

Akusztikus gondok

A házimozik, stúdiók általában olyan épületekben vannak, melyek tervezésekor és építésekor nem fordítottak külön figyelmet az akusztikára, ezért szinte mindig utólagosa javításra szorulnak. Az építőanyagok nem működnek jó hangelnyelőként. Szükség van akusztikai hangelnyelő és diffúzor elemekre is, ahhoz, hogy a helyiség térhangzása megfelelő legyen. A legnagyobb gondot a falak mentén felsűrűsödő mély hangok okozzák. A falak szerkezete nem képes elnyelni a mély hangokat. Az egymáshoz közel lévő falak között ping pong labdaként pattannak ide-oda a hangok-ez a kellemetlen visszhang negatívan hat az akusztikára.

A zenét évek óta használják stresszoldásra, relaxálásra. Bebizonyosodott az is, hogy egy kellemes zene igazán pozitív hatással van a szervezetünkre. Vannak hangok, amelyek megnyugtatnak, vannak azonban olyan hangok,amelyek már inkább zajnak minősülnek. Ezért is lényeges, hogy a helyiség, ahol zenét hallgatunk vagy filmet nézünk, tökéletes akusztikával rendelkezzen.

A Perfect Acoustic rusztikus diffúzora kiválóan illik modern vagy akár klasszikus belső terekhez is. A pácolt színekben rendelhető panelekben nem fognak csalódni megrendelőink. Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen és termékeink az elvárt eredményeknek megfeleljenek. Több éves használat után sem veszítenek szépségükből, hatékonyságukból.Mivel minden igény más és más, a helyiségek mérete és alakja is különbözik-javasoljuk, hogy végeztessenek akusztikai vizsgálatot. Egyedi ötleteit is szívesen megvalósítjuk, csak írjon nekünk bátran!

A diffúzoraink valódi fából készülnek, a fa anyag természetes adottságai, struktúrája (csomók, rögök, a szivárgó gyanta miatti foltosodás), erezete miatt a pácolás/festés nem lesz egyenletes, az árnyalatok is eltérőek lehetnek a diffúzor teljes felületén, ezért emiatt nem tudunk reklamációt elfogadni.
(A természetes faanyag szépsége, stílusa éppen abban rejlik, hogy az erezet és a struktúra miatt sajátos színeket, árnyalatokat lehet elérni a festés/pácolás során.)

Ez a termék egyedi gyártású terméknek minősül. A termék nincsen készleten, csak megrendelésre készül el. Erre tekintettel a sikeres fizetést követően a megrendelés módosítására vagy lemondására (elállásra) nincs lehetőség. Elkészítési idő előreláthatólag/általában 2 hét, de a várható elkészülés időpontjáról a megrendelést követően tájékoztatást küldünk.
Termékeket +-1cm eltéréssel tudjuk elkészíteni.
2 különböző megrendelés között lehetnek szín eltérések, még ha ugyan azt a színt is rendelte.

További információk

Tömeg N/A
Méretek

60x60x12cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel., 60x60x12cm Csomagolva, szállítással., 30x60x12cm csomagolás és szállítás nélkül, 30x60x12cm csomagolva a szállításhoz, 70x70x12cm csomagolás és szállítás nélkül, 70x70x12cm csomagolva a szállításhoz

Rusztikus-Vintage diffúzor 60x60x12cm termékről 1 értékelés

 1. Norbi

  Imádom a természetes rusztikus kinézetét!Jó hangot hangot ad csak ajánlani tudom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.