Piramis diffúzor 60x60x11cm

35 662 Ft52 182 Ft Bruttó

Méret:60x60x11cm 11kg

Méret:70x70x11cm 14kg

 Ft
Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

perfectacoustic.com@gmail.com

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 76676456345 Kategória: Címke:
MPN: 76676456345
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Bármi kérdése van a termékekről vagy az akusztikáról, kérem itt tegye meg a kérdések és válaszoknál. Itt gyorsabban fog választ kapni. E-mailben csak a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre tudunk válaszolni!

“Ingyenes”Online akusztikai mérés megrendelését itt tudod megtenni!

Mérés 6500Ft- de ha vásárolsz, utána levonjuk a termék összegéből! Így biztosan azt fogod rendelni amire szükséged van!

Piramis diffúzor  tulajdonsága:

 • Mérete: 60x60x11 cm , de bármilyen méretben elkészítjük.
 • Egyedi megrendelés esetén, kérjük, e-mailben írjon nekünk!
 • Az eddigi legrobosztusabb, legtöbb minőségi, rétegelt borovi fenyőt tartalmazza, aminek köszönhetően a Piramis diffúzornak van a legnagyobb mélyhang elnyelő képessége!
 • Pontos matematikai számítások alapján terveztük és készítettük el.
 • A felülete különböző mélységű, szabálytalan, ezáltal teljes sávszélességben szórja szét a hangokat, tiszta és egyenletes hangzást eredményezve.
 • Bármilyen stílusú helyiségbe beilleszthető, esztétikus kialakítása miatt.
 • Nincs elavulási idő! Évek múltával sem veszít hatékonyságából, tetszetős külsejéből.
 • Minden egyes termékünk kézzel készül.
 • Rendszeresen ellenőrízzük termékeinket.
 • Kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk fel a termékek előállításához.
 5 féle pácolt színben : 

Akusztikai diffuzor szinek

 

Tisztítása

Problémamentes, elegendő egy nedves törlőronggyal áttörölni.

Milyen célt szolgálnak a diffúzorok?

A megfelelő akusztika eléréhez nem csak basszus hangelnyelőkre van szükség. Ha túlcsillapítjuk a hangokat, lerontjuk a hanganyag élvezetét. A diffúzorok szétszórják a felületükre érkező hangokat. A hang energiáját kisebb nyalábokra bontva nagyobb térben sugározzák vissza a hangokat. Matematikai pontossággal megtervezett felületük szabálytalan, eltérő mélységű, melynek következtében a hangokat a teljes sávszélességben képesek szétszórni, olyan érzetet és hangzást keltve, mintha megnövelnék a teret. Letisztult, kiegyensúlyozott akusztikát kapunk. A magas hangokban azonban nem tesznek kárt.

Elkészítés:

A megrendelést követően 1-2 héten belül elkészítjük a termékeket bármilyen méretben és mennyiségben.

Csomagolás:
Termékeinket dedikált, erős kartondobozba csomagoljuk, melynek belsejében több rétegű fólia védi a termékek épségét a szállítás során.

Szállítás:
Termékeinket a DHL futárszolgálat szállítja, Magyarországon a 24H szállítócég.

Akusztikai diffúzorok elhelyezése, ideális mennyisége

A diffúzorok mennyiségét meghatározza a szoba vagy stúdió mérete is. Nagyobb helyiség esetén több diffúzort ajánlunk. Közeltéri diffúzorként is remekül funkcionálnak. Fontos, hogy a diffúzorokat a visszaverődési pontokra helyezzük el! Akusztikai méréssel egészen pontosan megállapítható ezeknek a pontoknak a helye. A Perfect Acoustic egyaránt végez helyszíni, illetve 95 % pontosságú online akusztikai vizsgálatot. Keressen minket bizalommal, ha korrekt áron, gyors és precíz mérést szeretne!
Általánosságban elmondható, hogy a diffúzorokat a fülünk magasságában javasolt elhelyezni.

A diffúzorok felfogatása

Rendkívül egyszerűen felszerelhetőek diffúzoraink, a képakasztót és a csavarokat mellékeljük a megrendelt termék mellé.

Miért fontos a megfelelő anyaghasználat a diffúzorok esetében?

A hungarocell, vagy műanyag szivacsok anyagának szerkezete nem képes elnyelni vagy egyenletesen szétszórni a hangokat. Persze a magas frekvenciájú hangokkal könnyen megbirkóznak- de erre bármilyen egyszerű lakberendezési tárgy vagy dekoratív elem is képes. Hanyagoljuk tehát ezeket a házilag előállított, olcsó, ám a célnak teljesen alkalmatlan anyagokat. A Piramis diffúzor a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a borovi fenyőt, ami az egyik leghatékonyabb hangelnyelő anyag, fajsúlya és sűrűsége miatt. Az anyagot csiszolás után pácoljuk a kívánt színre, így szinte bárki ízlésének megfelelnek.

A diffúz felületek

Diffúz felületeknek a szétszóró felületeket nevezzük. Diffúz felület minden fal, mennyezet, csempe, üveg, gránit, márvány..stb. Miért kell mégis akusztikai diffúzor ahhoz, hogy hibátlan hangzást hallhassunk? A sík, kemény és üres felületek csak a magas hangokat nyelik el, a mélyebb hangokkal nem tudnak mást kezdeni, mint hogy visszhangként visszaverik őket, így a helyiség eltérő pontjain máshogy halljuk a zenét vagy filmet. Amikor egy ilyen típusú felület veri vissza a hanghullámokat, az összes hangenergia egy , azonos irányba tükröződik vissza. A diffúzorokat szándékosan,és precízen kiszámítva szabálytalan felülettel tervezzük és készítjük el, így más-más szögben verik vissza a hangokat, az energiát részekre bontva. Ennek eredménye az egyenletes és szép, teresebb akusztika.

Miért zavaróak a visszhangok?

Az emberi fül, hallórendszer nagyon érzékeny. Ha egy hangforrás felől érkezik felénk a hang-halljuk az eredeti és -az idő eltéréssel érkező-visszavert hangot is.Meg is tudjuk különböztetni őket egymástól.Ez az utózengés kellemetlen, zavaró a hallgató számára. A diffúzor-hullámterelő- és az abszorber-elnyelő-elemek együttes alkalmazása megszünteti a basszus hangok túlzott felgyülemlése következtében kialakult visszhangokat, interferenciákat. Az így kapott tiszta hangok megnyugtatóan hatnak szerveztünkre. Jobban átélhetjük a zene vagy film által közvetített érzéseket, mondanivalót.

A Piramis diffúzor minőségével, magasfokú hatékonyságával, dekoratív megjelenésével a fáraókhoz hasonlóan a csúcsra tör. A legmagasabb abszorbációs képessége egyedüllállóvá teszi a piacon. A pácolt színek nem fakulnak vagy kopnak, a színválaszték biztosítja, hogy a különböző dízájnnal rendelkező belső terek mutatós lakberendezési kiegészítője legyen. Házimozik, stúdiók elengedhetetlen kellékei. A hangfelvételek vagy kedvenc zenéink, filmjeink csak akkor lehetnek tökéletesek, ha a helyiség akusztikája minden szempontból ideális!

A diffúzoraink valódi fából készülnek, a fa anyag természetes adottságai, struktúrája (csomók, rögök, a szivárgó gyanta miatti foltosodás), erezete miatt a pácolás/festés nem lesz egyenletes, az árnyalatok is eltérőek lehetnek a diffúzor teljes felületén, ezért emiatt nem tudunk reklamációt elfogadni.
(A természetes faanyag szépsége, stílusa éppen abban rejlik, hogy az erezet és a struktúra miatt sajátos színeket, árnyalatokat lehet elérni a festés/pácolás során.)

Ez a termék egyedi gyártású terméknek minősül. A termék nincsen készleten, csak megrendelésre készül el. Erre tekintettel a sikeres fizetést követően a megrendelés módosítására vagy lemondására (elállásra) nincs lehetőség. Elkészítési idő előreláthatólag/általában 2 hét, de a várható elkészülés időpontjáról a megrendelést követően tájékoztatást küldünk.
Termékeket +-1cm eltéréssel tudjuk elkészíteni.
2 különböző megrendelés között lehetnek szín eltérések, még ha ugyan azt a színt is rendelte.

További információk

Tömeg N/A
Méretek

1db 60x60x11cm Csomagolva, szállítással., 60x60x11cm Csomagolás nélkül, személyes átvétel., 70x70x11cm csomagolás és szállítás nélkül, 70x70x11cm csomagolással és szállítással

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Piramis diffúzor 60x60x11cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.