Pure Tone zajelnyelő szőnyeg

(1 vásárlói értékelés)

24 775 Ft190 000 Ft Bruttó

Teljes súly: 3200gr / m2, Teljes vastagság: 2,5 cm, Hangelnyelés: 32 dB

Kérdése van? 1 órán belül válaszolunk!
Munkanapokon 07:00-15:10 között.

perfectacoustic.com@gmail.com

 • Check Mark A PANELEK ÉS SZŐNYEGEK GYÁRTÁSI IDEJE EGY HÉT, A FÜGGÖNYÖKÉ KÉT HÉT.
Cikkszám: 234-2-2 Kategória: Címke:
MPN: 234
Márka:Perfect Acoustic

Leírás

Pure Tone zajelnyelő szőnyeg:

Csak a fenti méretekben kapható!

 • Teljes súly: 3200gr / m2
 • Teljes vastagság: 2,5 cm
 • Fehérítővel tisztítható: Nem
 • Nagy kopásállóság
 • Anyag: Polipropilén
 • Háttér típusa: Twinback, szövött,
 • Ajánlott helyiségek: mozi és hifiszobák, hálószoba, étkező, nappali
 • Hangelnyelés: 32 dB
 • Jellemzők: Puha tapintású, foltokkal szemben ellenálló
 • Gyártás helye: Németország
 • Felülete: lágy, puha, sűrű szövésű

A Pure Tone zajelnyelő szőnyeg jellemzői:

A professzionális felhasználásra kifejlesztett akusztikai szőnyeg a többi, akusztikus szőnyeghez képest még vastagabb,és sűrűbb szövésű, ezáltal ez a leghatásosabb hangcsillapító szőnyeg. Ha a maximális hatékonyságot szeretné elérni a terem vagy stúdióakusztika kezelése, vagy a hangszigetelés során, akkor a 32 dB hang elnyelésére is képes Pure Tone szőnyeg a legmegfelelőbb választás az Ön számára! Nemcsak otthona hangzását javíthatja ezzel a prémium minőségű zajszigetelő lakástextíliával, kiváló eredményeket érhet el a használatával stúdióban, hifi vagy moziszobában, konferenciatermekben, vagy az irodában is. Tisztításakor arra kell ügyelni, hogy fehérítővel nem tisztítható!

Akusztikai kezelés-profi megoldással

A hangfelvevő vagy keverő stúdiókban kiemelkedően fontos, hogy a falakat, a mennyezetet a megfelelő akusztikai elemekkel kezeljük. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a padlófelületeket sem! A nagy kiterjedésű, sima, és kemény PVC, járólap, vagy fapadló nem tudja elnyelni a mélyebb tartományú hangokat, hanem visszatükrözi azokat. Az így keletkezett állóhullámok, visszhangok nagyon lerontják a hangfelvételek minőségét. Ha valóban profi és tökéletes hanganyagot szeretne, a padlófelületre fektessen Pure Tone szőnyegeket.

Optimális akusztikai feltételek szükségesek ahhoz is, hogy a házimozi vagy hifi rendszerünk hangzása megfeleljen az elvárásainknak. Az akusztikus, zajcsillapító szőnyeg ezekben a helyiségekben is nagyszerűen ellátja a feladatát.

Zajcsillapítás Pure Tone akusztikus szőnyeggel

Az irodaakusztika egyre nagyobb figyelmet kap, hiszen a nyitott terű irodák egyre inkább elterjedtek. Az ilyen típusú irodában egyszerűbb és gyorsabb a munkatársak közötti kommunikáció, azonban a számítógépek, faxok, telefonok…stb. zaja, illetve az irodai dolgozók beszédhangjai rendkívül zavaróan hatnak a munkavégzésre. Mindenképpen érdemes az irodák hangszigetelése, zajcsökkentése érdekében hangelnyelő akusztikus szőnyegeket alkalmazni.

Pure Tone-terra-záclona
terra

Otthonunk minden helyiségében, a nappaliban, a hálószobában, vagy a gyerekszobában is nagy szerepe van a megfelelő hangszigetelésnek. Csak nyugodt, csendes környezetben tudjuk magunkat megfelelően kipihenni egy -egy fárasztó nap végén. Az ablakok elé hangszigetelő akusztikai függönyöket helyezhetünk, melyek hatékonyan meggátolják a külső zajok beszűrődését. A padlók kezelését akusztikus szőnyegek elhelyezésével oldhatjuk meg, melyek tompítják a leeső tárgyak, a lépések zaját, valamint az egyéb kellemetlen lármát is.

A zajok hátrányai

Ha hosszú időn át zajoknak vagyunk kitéve, mentális és fizikai állapotunk is romolhat. Kortól, nemtől és élethelyzettől függően mindenkire káros hatással vannak a zajok, ezért nem hanyagolhatjuk el a hangszigetelés jelentőségét. Legyen szó utcai zajokról, gyerekzsivajról, vagy hangoskodó szomszédokról, a Proffessional Calm szőnyeggel egy csapásra megszűnik minden zaj probléma!

Design és praktikum
Pure Tone-beige-gardin
beige

A Pure Tone akusztikus szőnyeg a nagy fokú hangelnyelő képessége és kitűnő minősége jóvoltából a legjobb eredményeket nyújtja a szobaakusztika terén. Stílusos és esztétikus megjelenésük miatt gyönyörű lakberendezési kiegészítőkként is funkcionálnak. Puha, finom tapintású anyaguk melegséget, családias hangulatot sugároz, bármilyen belső térbe könnyen beilleszthető dekorációk is egyben. A hangszigetelés, zajcsillapítás során is maximális hatékonyságra képesek.

Miben különbözik a Proffessional Calm akusztikus szőnyeg a többi, átlagos szőnyegtől?

A Pure Tone akusztikus szőnyeg rendelkezik a legnagyobb hangelnyelési, illetve zajcsökkentési képességgel a jelenleg a piacon kapható zajszigetelő szőnyegekkel összehasonlítva. A hagyományos szőnyegek vastagsága, sűrűsége elmarad a professzionális, speciálisan akusztikai alkalmazásra készített szőnyegekéhez képest. Körülbelül 60 %-kal több hang csillapítására lehet számítani az akusztikus szőnyegek esetében.

Tökéletes akusztikát, profi hangszigetelést valósíthatunk meg otthonunkban, stúdiónkban vagy az irodákban is!

Pure Tone-green gardin
green

A Pure Tone szőnyeg ideális az akusztika fejlesztésére és a zajcsökkentésre is egyaránt, extra vastagsága, nagy sűrűsége révén minden más szőnyegnél hatékonyabb. Ajánlott minél nagyobb felületet lefedni az akusztikus szőnyegekkel. Szabvány méretekben rendelhető, gyönyörű színválaszték áll ügyfeleink rendelkezésére. Külföldre a DHL futárcég, Magyarországon a 24H szállítócég végzi a szőnyegek kiszállítását.

A szőnyegeknél +/- 20-30 % súlyeltérés, valamint +/- 2-3 % méreteltérés (mm) előfordulhat!

További információk

Tömeg N/A
Színek

beige, green, grey, terra

Méretek

120x170cm, 160x230cm, 200x300cm, 240x340cm, 80x150cm

Pure Tone zajelnyelő szőnyeg termékről 1 értékelés

 1. Bozsik Anna

  Jó minőségű szőnyeg. Gyerek szobában nagyon szépen teszi a dolgát.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az ügyfelek kérdései és válaszai

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.